Leeloo.fi arvostelun kommentointi

4.11.2016
Huono asiakaspalvelu


Tilasin tuotteet jotka jouduin palauttamaan ja sain todella huonoa asiakaspalvelua. Palauttaminen oli myös todella hankalaa ja yrittäjä olisi kovasti halunnut että otan jotain tilalle enkä vain palauta. En suosittele kenellekään.


5 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Elisa, Leelo.fi asiakaspalvelu
15.11.2016 22:08
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Hei Anna. Ikävää, että olet kokenut saaneesi huonoa palvelua. Tarjoamme palautustilanteessa usein vaihtoa toiseen kokoon tai ihan eri tuotteeseen, sillä usein asikkaat eivät hoksaa että myös vaihtaminen on veloituksetonta. Tällä ei ole tarkoitus "tuputtaa" vaihtotuotetta vaan tarjota siihen mahdollisuutta. Rahanpalautus suoritetaan aina nopeasti, kannattaa kuitenkin huomioida että asiakaspalautukset saapuvat hitaammin takaisin meille mitä meiltä lähettäessä asiakkaalle. Suosittelen että olet yhteydessä asiakaspalveluumme ja antaisit suoraa palautetta sitä kautta, näin tiedämme miten olisimme voineet palvella sinua palautuksen suhteen paremmin. Kiitos joka tapauksessa, kun annoit palautetta verkkokaupastamme, sillä myös rakentava palaute on meille tärkeää. Aurinkoista alkanutta syksyä!
Tiina Marttila
21.3.2019 21:56
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Tilasin netistä ja palautin Oulun liikkeeseen ne pöksyt jotka eivät sopineet. Liikkeessä paikalla nais myyjä ja mies (myyjä?) joka nokotti vieressä koko asioimiseni ajan. Nainen antoi minulle palautetta housujen palautuksesta. Olin kokeillut kerran housuja ja olisi kuulemma pitänyt sisä saumat sen jälkeen putsata. Siinä sitten teki sen minun odotellessa tiskillä ja tämä ukko vieressä
Tiina Marttila
21.3.2019 21:58
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Olin kokeillut kerran housuja ja olisi kuulemma pitänyt sisä saumat sen jälkeen putsata. Olen hyvin siisti ja käyn joka päivä suihkussa joten ihmettelin kovasti asiaa. Eipä ole missään muualla ollut vastaavaa kokemusta asiakaspalvelusta
Housuhullu
12.2.2020 10:26
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Niin, facessa mainoksia ja tekis mieli ostaa pöksyttimet tuolta. Mutta, mutta.. Onkohan niin että Oulun liikkeessä palvelu yhä ala arvoista? Täältä mualta kun sinne lähtee niin menee päivä. Onkohan sen arvoista taas vaan pahoittaa mielensä? Tuoreita kokemuksia kellään ??
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Leeloo.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu