Koirahoitola Fallen Haus arvostelun kommentointi

6.10.2016
Ei koskaan enää Fallenhausiin


Muutama vuosi sitten vein kaksi koiraamme Fallen Hausiin. Tuloajasta oli sovittu mutta kuitenkaan paikalla ei ollut ketään, eikä myöskään puhelimeen vastattu. Vihdoin odottelun jälkeen paikalle tuli mies joka kertoi olleensa nukkumassa... Koirat jäivät ulkohäkkiin missä ei mahdollisuutta päästä varjoon, eikä ollut myöskään vesikuppia. Kuulemma pian koirat siirretään siitä isompaan tarhaan mistä vapaa sisään käynti myös sisätiloihin. Sinne sisälle meitä ei päästetty, kun olisimme halunneet tutustua tiloihin.

Koirat olivat hoidossa onneksi vain pari päivää, ei sen kauemmin. Hakiessamme ne pääsimme viimein sisälle, missä haisi todella voimakkaalle. Ihmisiä nähdessään koiraparat syöksyivät molemmat häkin peränurkkaan mahdollisimman kauaksi, kunnes vasta hetken päästä tunnistivat meidät. Voi sitä iloa! Olivat väkisin lähdössä mukaan ja kiipeämässä syliin. Molemmat koirat olivat laihtuneet hieman, ei kuitenkaan paljoa, tietysti eipä aikaakaan ollut hoidossa kulunut kuin kaksi päivää. Molempien turkit haisi selkeästi pahalle, pääsivät pesulle heti kotiin päästyä. Vettä ei koirilla ollut saatavilla hakiessakaan. Olivat todella janoisia kumpikin, onneksi meillä oli autossa vettä mukana.

Seuraavana päivänä toinen koirista kakkasi pitkän pätkän jotain rapisevaa muovia?? Sen vatsa oli lisäksi kipeä ja ripuloi. Millä ihmeellä oli ruokittu, vai oliko ollenkaan, en tiedä mistä oli muovin saanut. Joko tilat eivät ole koirille turvalliset mikäli löytyy muovirepaleita syötäväksi, ja toisaalta miksipä aikuinen koira huvikseen mitään muovia söisi jos kerta normaalisti ruokitaan?

Mitään ei selitelty eikä pahoiteltu. Raha kyllä kelpasi. Pitkän aikaa (ja myös tätä kirjoittaessa) oli paha mieli koirien takia, että saatoinkin tietämättömyyttäni jättää ne tuollaiseen paikkaan!! Ei koskaan enää. Häpeäisivät, koira"hoitolan" pitäjät!


9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Koirahoitola Fallen Haus arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu