Power arvostelun kommentointi

26.9.2016
LG 65" tv palautus


24.9 ostin LG65 tv TAMMISTON POWER liikkeestä.Kotona asentaessani tv kuvasta puuttui osa sekä juovia pysty-vaaka tasossa.Välittömästi lähetin kuvat viallisesta tveestä RONI myyjälle joka oli su vapaalla ja tod miellyttävä ja loistava asiakas ystävällinen. Kuljetin tveen ilman pakettia hyvin suojatussa auton taakosassa ja myyjä auttoi lastauksessa.Palautin tv seuraavana päivänä.ONGELMAT alkoivat kun rehellisenä kerroin tv olevan rikki ilman ulkoisia näkyviä vaurioita.Sunnunrtain myyjä ei tiennyt mitään palautus prosessista vaan valitti flunssaansa ja sanoi että palaa maanantaina takaisin eikä Power ole kouluttanut häntä paulautus asioissa.Sanoin ettei onnistu.Myyjä soitti myymäläpäällikölle ARI PEHKOSELLE joka kuunneltuaan kertomukseni alkoi VÄLITTÖMÄSTI SYYTTÄÄ minua rikkoneeni tveen ja vaati minun vakuutustani korvaamaan sen.Palauttaessani flunssainen myyjä kertoi parin vastaavan tv palautuneen juuri samasta syystä viallinen paneeli.2,5 tuntia väänsin ja sanoin etten pysty tekemään vakuutusyhtiöön mitään korvausvaatimusta kun en ole rikkonut silloin teen vakuutuspetoksen.Palautan tv 30 päivän tyytyväisyystakuun puitteissa Kuulemma kuljetus ilman pakettia irroittaa myyjän korvausvastuusta.Myyjä auttaessaan lastausta ei maininnut mitään tästä.Lopulta sain kun tv ja auto valokuvattiin ja uuden ammattitaitoisemman myyjän Jarin kanssa hän soitti takaisin myymäläpäällikölle ja sanoi ettei tv ole voinut mennä rikki minun käsittelyssä niin pitkin hampain minulle palautettiin rahat.Palautus vaati kolme n 15minuutin puhelua myymäläpäällikölle sekä 2.5t liikkessä vakuuttamista. ÄLKÄÄ KOSKAAN ASIOIKO POWER LIIKKEISSÄ.


12 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


hohhoijaa
23.1.2017 23:17
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Voiko tämä edes pitää paikkaansa. Kuulostaa uskomattomalta. Toki uutena ja takuu-aikana on syytä säilyttää myyntipaketti.

On toki heitäkin, jotka väärinkäyttävät palautusoikeutta. Heitä kai on aika vähän, että lähtökohtaisesti ei pitäisi pitää jokaista asiakasta huijarina.
Laura
9.1.2019 3:46
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Samoja kokemuksia minullakin, en suosittele koko paikkaa.
Mikko Järvinen
16.12.2019 20:44
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Tilasin Black friday tarjouksesta näytön, jota ei koskaan toimitettu. Kaksi viikkoa kului ja ilmoittivat että varastot on loppu eivätkä tienneet koska saavat lisää. Samaan aikaan kaikkien Power myymälöiden varastoista tuotetta kyllä löytyy, mutta eivät voi antaa näiden varastosta näyttöä kun "ovat eri myymälöitä". Siis vaikka tilasin näytön noudettavaksi myymälästä jossa on varastoa en voi noutaa sitä. Täyttä huijausta siis koko Black friday tarjoukset. Saikohan kukaan ostamaansa alennustuotetta... Never again Power.fi
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Power arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu