Turku Tattoo Parlour arvostelun kommentointi

2.12.2015
Kuva jäi ottamatta


Olin pitkään harkinnut ensimmäisen tatuoinnin ottamista, ja kaveri suositteli Tattoo Parlouria. Hyvillä mielin lähdin varaamaan aikaa. Loppujen lopuksi varausmaksu jäi sille tielleen, kuva jäi ottamatta.

Varatessani aikaa asioin Tutan kanssa, mutta sain ajan Sammylle. Lupasivat kuvan viikkoa etukäteen sähköpostiin, mutta sitä ei koskaan kuulunut vaikka kyselin perään vajaa viikkoa ennen. Tatuointipäivänä soitin ja ihmettelin, oliko koko juttu peruuntunut kun kuvaa ei kuulunut. Kuva oli kuulemma työpöydällä odottamassa, ja sain sen kuvaviestillä kaksi tuntia ennen kuin se olisi pitänyt iskeä ihoon loppuelämäksi.

Kuva ei miellyttänyt yhtään, ja kun soitin uudestaan kysyäkseni voiko aikaa vaihtaa, jotta saan pohdittua siihen haluamani muutokset kun kuvan toimittaminen oli heiltä jäänyt, jouduin selittämään koko tarinan uudestaan kolmannelle henkilölle. Hän kyseli jatkuvasti neuvoja joltakulta muulta liikkeestä, ja ilmoitti "etteivät he voi luvata kuvaa etukäteen", vaikka olivat niin nimenomaisesti tehneet. Varausmaksuakaan ei kuulemma palauteta, vaikka olivat itse luvanneet asioita joita eivät voineet pitää ja vaikka olisin varannut uuden ajan.

Koko ajan Tattoo Parlourissa asioidessa oli sellainen olo, ettei minua haluttu koko liikkeeseen. Niin huonoa ja epäkohteliasta asiakaspalvelua & jäi niin huono maku suuhun, että varasin suosiolla ajan muualle.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Turku Tattoo Parlour arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu