AdLibris arvostelun kommentointi

21.8.2015
Toimitus kestää


Tilasimme koulukirjan ja kahden viikon jälkeen edelleen odotamme. Adlibris käyttää tilausten etenemisen seuraamiseen palvelua, joka kysyy "pakettitunnistetta" ja "lähettäjän viitettä". Mikä tuo lähettäjän viite on, ei selviä mistään. Paketin seurantasivulla on linkki "apua", josta asia pitäisi selvitä: ohjeet ovat kuitenkin vain ruotsiksi. Aivan sietämättömän hidasta toimintaa, kun kirjaa olisi tarvittu heti eikä paikkakuntamme kirjakaupastakaan sitä saatu.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Nettikauppoja löytyy...
16.9.2015 16:22
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Lähettävät toimimattoman linkin, joka ei toimi edes ctrl-C:llä kopioituna. Sen lisäksi siinä oleva 8 numeron numerokoodi ei toimi, koska vain neljä ensimmäistä numeroa on oikein.

Yritin saada seurantakoodeja asiakaspalvelusta ja odottelin todella ärsyttävää musiikkia kuunnellen... "olette ensimmäisenä jonossa vastaamme puheluusi mahdollisimman pian" aivan liian monta kertaa.

Sitten lopulta, kun joku viitsi vastata puhelimeen ja ärsytyskynnys oli jo melkoisen korkeella, niin niiden seuratakoodien antaminen oli liian vaikeaa, koska sen paketin voi noutaa omalla nimellä ja henkilöllisyystodistuksella. Ei vain mitenkään mennyt tietoisuuteen, että ne seurantakoodit tarvitaan sen vuoksi, että tietää milloin ne "Tilauksesi lähetetään osatoimituksina meidän aloitteestamme. Me
maksamme luonnollisesti ylimääräiset kuljetusmaksut." -kirjat ovat noudettavissa R-kioskista.

Jostakin syytä Adlibrikselle on ilmaantunut paljon erilaisia ongelmia, joten suosittelen tilaamaan kirjat jostain toisesta kirjakaupasta.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki AdLibris arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu