Gigantti arvostelun kommentointi

7.1.2015
Epäluotettava


Olen ostanut useasti tuotteita tästä kaupasta ja yksi asia on tullut harvinaisen selväksi: kannattaa olla varuillaan!

Gigantin perinteinen myyntitaktiikkahan on se, että mainostetaan halpoja yksittäistuotteita. Kun menet kauppaan, he haluavat kuitenkin myydä huomattavasti kalliimman tuotteen, jonka voisi usein saada kilpailijalta jopa halvemmalla. Lisäksi he yrittävät aina myydä tuotteeseen "lisävakuutusta", vaikka kaikissa tuotteissa on jo vähintään lain vaatima valmistajan oma virhevakuutus.

Lisäksi repertuaarissa on härskimpiäkin temppuja: tuotteen hinta saattaa olla eri myymälän hyllystä ostettaessa ja varatessa tuote etukäteen netistä ("Collect@Store"), vaikka kumpikin tuote siis haetaan myymälästä. Kerran sattui jopa niin, että myymälän kassalla tuotetta yritettiin kirkkain silmin myydä yli kaksi kertaa kalliimmalla hinnalla kuin sen hinta oli ilmoitettu hyllyssä. Jos en olisi itse huomannut virhettä kauppias olisi mielellään myynyt minulle 40 euron partakoneen 90 eurolla!

Eipä ole siis se tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa! Olkaa erittäin tarkkoina kun olette tekemisissä tämän liikkeen kanssa. Suosittelen aina Gigantista ostaessa selvittämään hinnat etukäteen netistä ja varmistamaan, että tuotteiden hinnat todella ovat halvempia kuin kilpailijoilla (esim. hintaseuranta.fi tai vertaa.fi sivuilla). Sitten vain osotoslistan kanssa myymälään hakemaan VAIN nämä tuotteet hyllystä. Ja kassalla sitten tarkkana, ettei tule viilatuksi silmään. Mitään lisätakuita ei kannata ottaa, ja kaikkea vuorovaikutusta myyjien kanssa tulee karttaa!


7 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu