AdLibris arvostelun kommentointi

18.12.2014
Joulupaketointi


Miksi pitää avata paketoidun paketit että tietää mikä kirja on sisällä. Kehittäkää joku merkki millä voi tunnistaa paketin sisällön.😁


4 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


J. O.
24.12.2014 3:11
  (IP-lokaatio: Tainuu, Finland)
Tuskinpa kaikki haluaa että niissä jokin koodi tai vastaava olisi kirjoitettuna. Tilasitko yli 20 kirjaa? Koska ainakin alle 20 kirjan tilauksessa voi valita neljästä eri paperivaihtoehdosta (ja valita vaikkapa eri paperin eri kirjoille), ja lisäksi halutessaan laittaa tekstin jokaiseen kirjaan erikseen. Jos itse jätit tilauksen teksittömäksi ja halusit kaikki samalla paperilla, niin sait sitä mitä tilasit. Ei kaupat kuitenkaan ihmeisiin pysty.
joo mutta...
18.9.2015 12:46
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Ehkä asiakas ei tullut ajatelleeksi ettei kirjoja pysty tunnistamaan paketoinnin jälkeen tai luuli, että paketeissa olisi jokin sisältötunniste... eikö hyvään asiakaspalveluun kuuluu neuvoa, että paketoituun kirjaan ei laiteta mitään sisältötunnisteita ja sen vuoksi useita saman kokoisia paketoituja kirjoja voi olla vaikea erottaa toisistaan.

Hyvä idea on laittaa erilaisia tekstejä paketin päälle liimattavaan tarraan, joilla voi myöhemmin tunnistaa paketissa olevan kirjan avaamatta pakettia esim. Hyvää Joulua, Iloista joulua, Hyviä lukuhetkiä, lorua tai muuta runonpätkää... jne. Tietenkin kannattaa laatia itselle muistilista kuhunkin kirjaan liittämästä tekstistä, että sitten pari kolmen viikon kuluttua ei tarvitse pinnistellä muistiaan.

(Ellen väärin muista, niin joskus kirjaan sai ilmaisen paketoinnin, mutta tuota tarramahdollisuutta ei ollut...)
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki AdLibris arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu