Koirahoitola Fallen Haus arvostelun kommentointi

30.11.2014
Yskä ja ripuli kotiinviemisinä


2 kertaa kyseistä hoitolaa koiran hoitooni käyttänyt. Viime kesänä 5 päivää. Koirani sai sieltä tuolloin kennelyskän. Sitähän nyt ei voi välttää edes rokotuksillakaan. Kotona yskää kesti melkein 2 viikkoa, meni ilman ell reissua ohi levossa. Yhteyttä tuolloin otin fallenhausiin ja asian kerroin, sain asiallisen vastauksen. Jäi ihan ok mieli.

Varasin uuden hoitojakson. Tämä on sitten vielä tuoreempi kertomus. Nimittäin koira on ollut nyt 6 päivää kotona. Hakiessani koiraa, oli se ulkohäkissä, riemuissaan ottamassa emäntää vastaan. Koira haisi kauhealle ulosteelle ja virtalle. Pesin heti 2 kertaa jo samana iltana,oli se haju niin kuvottava. Seuraavana aamuna kotiintulosta alkoi ripuli. Ensin 2 päivää, yksi päivä oli ripuliton päivä. Jonka jälkeen jatkui taas 2 päivää. Laitoin asiasta viestiä koirahoitolaan, en saanut mitään vastausta.

Lisäksi asia josta en maininnut hoitolaan päin viestissäni oli se että koira halkonut kyntensä ja jouduin viedä ell asti sen, koska osa siitä piti poistaa ja oli tulehtunut. (haperot kynnet koiralla on joten on ihan hyvin voinut mennä vaikka hyppiessä häkkiritilöitä päin)..

Halusin uskoa hyvää paikasta, mutten enää voi. En aio ko. paikassa enää asioida. Hoidan edelleen koirani massua kuntoon viikon takaisesta. :(

Onhan myönnettävä että paikan siisteys ulkoa että hoitolan sisältä on karu, epäsiisti.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Koirahoitola Fallen Haus arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu