Turun Paja arvostelun kommentointi

22.10.2012
rustolävistys


Otin ystäväni kanssa rustolävistykset turun pajalla. Lävistäjä oli mukava ja NÄYTTI osaavan hommansa. Aluksi lävistys näytti paranevan hyvin ja hoidin sitä ohjeiden mukaisesti. Viikon jälkeen lävistyskohta kuitenkin turposi niin että takaosan tappia ei edes näkynyt enää kun se oli turvotuksen takia painunut niin syvälle. Lävistys mäti ja vuosi verta tämän vuoksi. Kävin paniikissa seuraavana aamuna näyttämässä lävistystä hansakorttelin lävistysliikkeessä (en muista nimeä). Siellä tehtiin "operaatio" saksien ja neulojen avulla että saatiin lävistyskoru pois reiästä. Oli todella kivuliais ja verinen operaatio, jossa selvisi että lävistyskorun tappi oli ollut VAIN 4 MILLIÄ!! eli siis ei mitään turpomisen varaa mikä on yleistä lävistyksen oton jälkeen. Kaiken lisäksi lävistyskoru oli AIVAN vinossa niin kuin lävistyskorun ottaneella ystävällänikin. Liikkeessä vaihdettiin tilalle 10mm takaosa, joka helpotti kipua todella paljon. Noin lyhyttä tappia kuin 4mm ei todellakaan kuulu laittaa uuteen lävistykseen joka saattaa turvota. EN todellakaan suosittele!!!! Hansakorttelin liikkeessä myös kauhisteltiin, että olin jo viides asiakas viikonlopun aikana kenellä oli sama ongelma, kun olivat ottaneet lävistyksen turun pajalla. Lävistys oli halpa (happy hour), mutta taito siitä oli kaukana. Otin myös napakorun kyseisessä liikkeessä. Ei ole mennyt vinoon mutta ei ole todellakaan parantunut vielä. Mätii lähes joka päivä ja on kuiva ja punanen kaikista hoidoista huolimatta. Otin napakorun reilut puoli vuotta sitten. Toivottavasti paranee, ettei tarvitse kokonaan ottaa pois. Lävistyspaikkana Turun paja on halpa ja työnjälki sen mukainen!


6 / 14 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Joopajoo
25.10.2012 12:05
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Taidat olla töissä siellä hansassa
uusavuton
2.11.2012 8:11
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Turun pajan Jussi - kokemusta 10vuotta.
Hansan lävistysharjottelija - kokemusta 2v?
Sinä - kokemusta 2 lävistystä?

Toisaalta tolla kokemuksellahan varmaan pääset hansan uudeks lävistäjäks?!
Ei auta rutina
10.11.2012 9:53
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ei vaikuta vaikka kokemusta olisi 50 vuotta jos ei kehity ja aina tekee samat virheet kerta toisensa jälkeen. Lisäksi jos ei osaa mennä itseensä virheistään ja palautteesta niin homma onkin taputeltu.
Just
25.4.2013 13:05
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Jos ei kestä edes asiallista kritiikkiä asiakkailta niin kannattaa varmaan vaihtaa alaa.
Tota nuoruuden kiihkoo kun isä ja äiti ei kehu tarpeeks.
15.8.2013 2:16
  (IP-lokaatio: Kerava, Finland)
Pitäskö kaikkien lääkärienkin irtisanoutua heti jos yks potilas ei parane?? Vai pitäskö niiden just yrittää eteenpäin ja kehittyä siten alallaan?!
Koita vaihteeks ite tehä pari lävistystä tai kirjota vaikka kirja tai ees blogi oikeista työtavoista ja tekniikoista jos kaiken siitä tiiät?! Vai joko sä oot sellanen kokenukkin yläasteen vessan kuumin lävistäjä?
Nekin jotka ei tiä tai osaa yhtään mitään osaa kyllä haukkua muita!

Et sä oo hei maailman tärkein tapaus etkä varmasti ainoo, joka ei osannu hoitaa jotain lävistystä! Noilla vaatimuksilla maailmassa ei ois yhtään lävistysliikettä.

Tossa iässä joskus kuvitellaan tietäväsä kaikki kaikesta ja ainakin paremmin kun kukaan muu mutta se menee kyllä ohi.
Nyt kannattas keskittyä siihen koulunkäyntiin ja jättää vaativammat asiat aikuisille. Sitä ehtii kyllä sitten parantaa maailmaa jos omilta ongelmilta jää aikaa, on koulut käyty ja on pari päästötodistusta takataskussa!!
Näinpä näin
4.9.2013 7:50
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
"Noin lyhyttä tappia kuin 4mm ei todellakaan kuulu laittaa uuteen lävistykseen joka saattaa turvota."

Sanomasi perusteella kuulostat siltä että tiedät lävistyksistä paljon, tai näin ainakin olisi toivottavaa sinun kohdaltasi kirjoitettuasi tämän arvostelun.

Ihmettelenpähän vain että jos olet näin etevä tiedon puolelta, mikset huomauttanut lävistäjää jo kättelyssä liian lyhyestä tapista? :D Ehkä sen takia että päätit tulla tänne pätemään niillä tiedoilla jotka satuit korviltasi kuulemaan tämän Hansan "ammattilaisten" suusta.

Voi päivää!
:-)
11.7.2014 15:23
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ite otin napakorun turunpajalla ja mitään valittamista ei oo. On parantunu hyvin. Tietysti jokaisen oma keho reagoi lävistyksiin eritavoin ja ehkä toi rustokoru ei ollu sulle sopiva.
Napakoru
5.10.2014 16:43
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Jos napakoru mätii ja on kipeä vielä noin pitkän ajan päästä niin ei voi sanoa että vika olisi lävistäjässä :). Jos koru on ollut noin kauan niin syy on luultavasti lävistyksen hoidossa. Monilla napakoru on kipeä vielä noinkin pitkän ajan päästä (esim. itselläni) ja voi kipeytyä jonkin ärsykkeen takia vuosienkin päästä. Jos koru takertuu johonkin paranemisen aikana, niin koru kipeytyy todella helposti. Joten ainakaan napakorun tapauksessa ei ole mitään mikä viittaisi huonoon lävistäjään :)
Pallikarva
12.11.2015 9:52
  (IP-lokaatio: Porvoo, Finland)
Mietin et pitääks 16 vuotiaan kysyy vanhemmilt lupa napakoruu täs liikkees?
Puskaradio
12.11.2015 9:55
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Pallikarva, tieto löytyy heidän sivuiltaan: "Ikäraja 15v. Alaikäiset vanhempien luvalla" - http://www.tatuointiturku.fi/lavistys-turku
Mie
13.3.2017 20:44
  (IP-lokaatio: Oulu, Finland)
Eikö se happy hour ollut arkisin? Eikä viikonloppuna? Eli alkuperäinen arvostelu väärä, kun jos on väite saman viikonlopun aikana otetuista lävistyksistä (ei siis voi olla totta)
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Turun Paja arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu