Kärkkäinen arvostelun kommentointi

2.8.2012
Kyseinen lafka on niille, joilla on aikaa odotella.


Tilasinpas tässä minäkin tuotteen kyseisestä puljun tekeleestä. Toimitusajaksi luvataan 2-4 päivää, ja luvataanpa vielä sekin, että saat Itellan seurantakoodin, jolla tuotteen etenemistä pystyy seuraamaan. Odottelin sitten sen 2 päivää tuotetta, eikä edes Itellan seurantatunnusta ilmaantunut. Asiasta otin sitten Kärkkäinen.com:iin yhteyttä, että missäs mahtaa tilaamani tuote olla, kun ei edes seurantakoodia ole tullut. Tämä kysymys tuotti Kärkkäinen.com:in omien sivujen tilaustietoihin sellaisen merkinnän, että tuote on "toimitettu", ja seurantakoodikin oli ilmaantunut. Itellan seurantakoodihaulla on nyt viikon ajan seissyt seuraava teksti Itellan sivulla: Lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti EDI-sanomana. Tämä tarkoittaa, että tuotetta ei ole edes postitettu, vaikka asiakastilillä lukee "toimitettu".
Kysyinkin vielä Itellalta, mitä tuo tarkoittaa.
Muuta tapahtumaa ei Itellan seurantakoodilla tuotteelleni ole, ei seuraavaa lajittelua, eikä muutakaan kuljetusta, koska tuote on edelleen Kärkkäinen.com:in hallussa. Lisättäköön sekin, että tuotetta tilatessani, missään ei lukenut, että tuote olisi loppu, vaan sen ilmoitettiin olevan varastossa.
On se vaan merkillistä toimintaa, kun tuote ilmoitetaan toimitetuksi, vaikka se ei ole senttiäkään liikkunut, ei edes Kärkkäinen.comin porttien ulkopuolelle. Oikeasti toimitusaika tuntuu olevan 2-4 kuukautta, eikä ole asiakaspalvelussakaan hurraamista, sillä vastausta en edes sähköpostiini kysymyksistäni ole saanut, vaikka ne "vielä" on olleet asiallisia. Minulle kun sentään tulee Japanista asti cd levyjä omaan postilaatikkoon 1,5 päivässä, ja Japani käsittääkseni on pikkasen kauempana, kuin keski-Suomi. Olis vissiin kantsinu sittenkin lähteä ajamaan fillarilla tuo reilu 300 kilometriä, ja hakia itse tuote, olisi sekin keino ollut nopeampi.


9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Kärkkäinen arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu