Korkeen koirahoitola arvostelun kommentointi

18.4.2012
paras paikka


Meillä koirat ovat olleet monissa eri hoitoloissa joista korkeen koirahoitola on ollut ehdottomasti kaikkein paras. Useamman kerran ovat nyt olleet korkeen hoitolassa ja muualle ei ennään viedä. Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tilat siistit ja koirilla tarpeeksi tilaa ja omaa rauhaa. Suosittelen todella lämpimästi korkeen koirahoitolaa.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Timo Oivo.
4.2.2017 4:27
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Vein koirani tammikuussa hoitolaan 3 viikonlomamatkan ajaksi. Hakiessani huomsin, että koiran tassuta vuosi verta. Tästä ei ollut mittään puhuttu. Kun koira pääsi kotiin se alkoi kouristalla jatkalla eläinlääkäriin se kuoli. Ruumiinavas tulee kertomaan mikdi näin kävi.
En suosittele tätä hoitolaa kenellekää.
ELI PAHIN KOIRANOMISTAJAN PAINAJAINEN
Juha Majalainen
22.5.2017 20:45
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Olemme edelleenkin pahoillamme menetyksenne johdosta. Kuten itse kerroit myöhemmin, ruumiinavauksessa selvisi koiran kuolinsyyksi vatsalaukunkiertymä joka tapahtui teillä kotona. Nämä ovat erittäin ikäviä tapahtumia, mutta vatsalaukunkiertymän syy ei ole kenenkään.
Koiraa hoidettiin täysin ohjeidenne mukaan ruokinnan ja lenkitysten suhteen kuten aikaisemmillakin pitkillä hoitokerroilla vuosien aikana.

Tassun haavaa emme tosiaankaan olleet huomanneet. Lenkeillä koira ei aristanut tassuaan eikä vuotanut verta lumelle. Luonnollisesti olisimme tassun hoitaneet ja tästä teille kertoneet jos olisimme huomanneet tassussa/tassuissa ongelmaa. Koiranne oli suuri kaukasianpaimenkoira joka ei turhasta tutkimesta välittänyt.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Korkeen koirahoitola arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu