Vähänkäytetty.fi arvostelun kommentointi

17.11.2023
Myytävät tuotteet katosivat kirppismestarin käsittelyssä


Tässä oma surkea kokemukseni. Siivoilin kaappeja kesän lopulla ja päätin laittaa hyväkuntoiset ylimääräiset vaatteet ja kengät myyntiin vähänkäytetty.fi:n kirppismestarin kautta, koska en ehtinyt itse alkaa kaupittelemaan näitä. Tuotteita oli yhteensä 120 kpl eli kolme isoa pahvilaatikollista. Meni useampi viikko, ennen kuin homma heidän päässään edes eteni, sitten heiltä tuli viesti että näistä 120 tuotteesta 32 kpl oli hyväksytty myyntiin. Hylkäysperusteina mm. repaleiset vaatteet, murenevat kengät ja tahraisia vaatteita, mikä ei todellakaan pitänyt paikkaansa kun kaikki olivat varmasti ehjiä ja juuri pesusta tulleita. Mukana oli mm. iso pino täysin käyttämättömiä priimalaatuisia merkkituotevaatteita ja -kenkiä. Kaksista täysin identtisistä käyttämättömistä juhlakorkkareista toiset ovat hyväksytty myyntiin, toiset hylätty. 3/4 tuotteista on siis kadonnut jonnekin.

Homma haisee mielestäni vahvasti siltä, että joku vetää siellä välistä parhaat päältä ja ehkä myy itse jossain muualla ne hyvällä tuotolla. Yritykseltä olen yrittänyt saada vastausta tähän hyllyttämiseen useita kertoja ja nyt he lähettivät kuvan jostain täysin riekaleista nahkatakista (joka ei todellakaan edes ollut minun tuotteitani) ja esittivät sen muka todisteena miten huonoa tavaraa olen heille lähettänyt. Aikamoista kusetusta, tätä firmaa ei voi suositella kenellekään.


11 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Benncc
19.11.2023 15:32
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Henkilökunta vie parhaat päältä,
ja myyvät niitä omiin nimiinsä.

Kannattaa katsoa jos olis myynnissä,
tuttua tavaraa.

On aivan kusetusta ja valehtelua.
Jenni pee
20.11.2023 10:49
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Kävin itse sen kurssin, minkä avulla voi alkaa kirppismestariksi, eli siksi tyypiksi jolle ne vaatteet lähetetään hinnoiteltavaksi. Lähtökohtahan on se, että tuotteen arvon pitää olla aika korkea, koska alle kymmenen euron vaatetta ei ole järkevää myydä. Ja kaikki hylätyt vaatteet tulee lähettää takaisin varastolle, josta ne lähetetään takaisin omistajalleen, eli jos näin ei ole käynyt ota yhteyttä sinne.

Ajatuksena muuten ihan kiva, mutta aivan liian monta ihmistä ottamassa rahaa välistä - liian kalliit hinnat. Lisäksi tuo pitkä aika odottaa asiakkaalla, kun ensin on toimitukset, usean viikon aika mestarilla hinnoitella jne.
Benncc
21.11.2023 10:30
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Jos kuitenkin pistätte tonne myyntiin jotakin,niin valokuvatkaa kaikki myyntiin menevät tuotteet.Sitten kun alkavat väittää,että olette toimittaneet huonoa,likaista,epäkuranttia tavaraa,
niin ompahan dokumenttiä näyttää,
että tälläistä on lähetetty ja ei näitä,
mitä te esitätte lähetetyiksi.
Sitten pyydätte,että lähettävät tuotteeni takaisin omalla kustannuksellaan.
M.A.N.A
20.12.2023 12:48
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Minä olen aina itse hoitanut omien tuitteiden myyntiinlaiton. Silti yhdestä paketistani kerran katosi tavaraa muistaakseni noin 80€ edestä. Syyttivät mua "huonosta pakkaamisesta", missä ei todellakaan ollut mitään vikaa. Ja samassa paketissa olleet muut tuotteet päätyivät kyllä myyntiin. Eivät korvanneet kadonneista tuotteista mitään.

Olen kuullut tuosta kirppismestarijutusta pelkkää huonoa palautetta. Todella moni sanonut, että ihan uuttakin tavaraa hylätty. Ja usein hylätyt olleet vielä jotain kalliita merkkituotteita. Aivan varmasti kirppismetarit vetänyt ne välistä.
Tiina K
6.1.2024 13:02
  (IP-lokaatio: Oulu, Finland)
Sama täällä. 20 takista 7 katosi "hyväntekeväisyyteen"...
Mira P
7.2.2024 16:08
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Juuri tuli sähköpostiin tiedote, että tuotekohtaisen logistiikkamaksun hintaa on muutettu - ennen oli 0.95 ja nyt JOPA 1.49 e. Eli jos lähetän esim. 10 tuotetta myyntiin niin menee 14.90 e jo omasta kukkarosta. Muutosta perusteltiin maailmantilanteella.. kyllä täytyy alkaa ylihinnoittelemaan tuotteet jos jotain aikoo ansaita, tai siirtyä toriin ja huutonettiin, vaikka postitus jääkin omalle vastuulle..

Hinnoittelen tuotteet itse, koska omat kokemukseni kirppismestareiden toiminnasta on hyvin samankaltaiset kuin muillakin.. eli hyvää tavaraa hävinnyt eikä ole muka myyntiin kelvannut.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Vähänkäytetty.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu