Vähänkäytetty.fi arvostelun kommentointi

26.10.2023
Pettynyt


Laitoin myyntiin mielestäni hyväkuntoisia, puhtaita, jopa uusia ja käyttämättömiä vaatteita. Lähettäminen sinänsä oli vaivatonta mutta " kirppismestari " hylkäsi 23 vaatteesta 20. Olin ällistynyt! Perusteluita hylkäämiselle ei tullut, koska ilm. mukaan niitä oli niin paljon????? Olisin todellakin kaivannut perustelua, koska hylättyjen joukossa oli käyttämättömiä, jopa uusia vaatteita. En ymmärtänyt, uusi käyttäjä kun olin, vaatia hylättyjä takaisin. Sitä virhettä tuskin teen, jos ylipäänsä voin enää luottaa palveluunne ja " " kirppismestareiden" ammattitaitoon. Olisin saanut itse myytyä " hylätyt " varsin helposti ja kohtuuhintaan paikallisella kirppissivustolla.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Anna, Oulu
29.10.2023 13:48
  (IP-lokaatio: Oulu, Finland)
Ota yhteyttä Vähiksen aspaan. Eihän nettikirjoittelu muuta tilannettasi mihinkään.
MA.N.A
20.12.2023 12:52
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Minä olen aina itse hoitanut omien tuitteiden myyntiinlaiton. Silti yhdestä paketistani kerran katosi tavaraa muistaakseni noin 80€ edestä. Syyttivät mua "huonosta pakkaamisesta", missä ei todellakaan ollut mitään vikaa. Ja samassa paketissa olleet muut tuotteet päätyivät kyllä myyntiin. Eivät korvanneet kadonneista tuotteista mitään.

Olen kuullut tuosta kirppismestarijutusta pelkkää huonoa palautetta. Todella moni sanonut, että ihan uuttakin tavaraa hylätty. Ja usein hylätyt olleet vielä jotain kalliita merkkituotteita. Aivan varmasti kirppismetarit vetänyt ne välistä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Vähänkäytetty.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu