Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö arvostelun kommentointi

16.5.2023
Pohjalla oleva tähti


En voi suositella vakuutusyhtiötä. Alunperin hinnat ovat olleet hyvinkin maltillisia, mutta nostavat joka vuosi vakuutusmaksujaan 5-20%.

"Henkilöturvissa alueellisten korvausmenojen erot ovat suuria. Tämän vuoksi olemme nostaneet alueellisessa hinnoittelussa asuinpaikan vaikutusta henkilöturvan maksuun. Alueelliseen hinnoitteluun tehdyt muutokset nostavat vakuutusmaksua keskimäärin 5-20 %."

Joten nostavat vuosittain maksuja sen perusteella missä asut. Vajaassa kolmessa vuodessa ovat nostaneet vakuutusmaksuja yhteensä +400e.

Eivät pysty vastaamaan asiakaspalveluissa viesteihin, koska kokevat "poikkeuksellisia ruuhkia" millon syyskausi yllättää ja milloin kevätkaudella yllättävän paljon korvauksia. Jonottaminen on maksullista, ja parhaimmillaan 30min jonottamiseen jälkeen linja vain katkeaa, kun jonotus aika tulee täyteen. Tämän jälkeen joudut soittamaan uudestaan ja aloittamaan jonotuksen alusta. Viesteihin ei vastata ja korvauspalvelu on ollut ruuhkautunut viimisen pari vuotta vähintään +3 viikon jonoilla. Tällä hetkellä huitelevat parissa kuukaudessa.

Mutta mikäli hintojen korotukset ja palvelun huonontuminen kiinnostaa, niin tässä olisi hyvä vakuutusyhtiö oikein ihmisen kokoisena.

Yhtiötä ei myöskään varsinaisesti kiinnosta hoitaa nykyisiä asiakas suhteitaan vastaamalla heille mitään.


13 / 14 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Arja H.
6.6.2023 17:54
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Pahinta on asiakkaan vähättely. Olen lähettänyt korvaushakemuksen kuukausi sitten. Kun lähetin kyselyä ja ihmettelyä ihan selkeässä korvausasiassa sähköpostilla, että mikä siinä kestää, ei siihen vaivauduttu edes vastaamaan.
Olen uusi asiakas ja nyt jo kadun vakuutusyhtiön vaihtamista.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu