Halpis.fi arvostelun kommentointi

7.12.2022
Ei näin...


Ostin iphone 12 pro 128gb. ja olen kyllä erittäin pettynyt. joskus valitin että heillä korkeammat hinnat kuin muilla ja sen takia valitsin silloin toisesta. ns samaa kuntoluokkaa kun tämä... kuntoluokka (Hyvä) en halua edes TIETÄÄ mitä kuntoluokkaa on kohtalainen. kännykkä on täynnä jälkiä! ja kuntoluokka hyvä. sitten! mitä tulee akkuun.. 85% ofc. se on juuri siinä mitä lupaatte. voin sanoa että pidän kyllä tämän en todellakaan jaksa alkaa vatmomaan teidän kanssa. mutta sen sanon en ikinä aijo ostaa teiltä enään mitään. rip 700€ ja joo.. älkää ihmeessä ostako tota wish romua heiltä 5x hinnal. saat samat suojat muualta 2-5€ luokkaan. nojoo eiköhän tässä ollu tarpeeks. puhelin toimii ja toimitus kunnos. kiitos ja näkemiin. ja ps.. toisessa firmassa oli halvempi hinta ja akku 100% samas luokas ja EI JÄLKIÄ JUURI YHTÄÄN!
Vastine Halpis.fi:ltä

Moikka! Tosiaan myymme käytettyjä laitteita, emme uusia. Kuntoluokka määräytyy laitteessa olevien jälkien perusteella, neljään eri luokitukseen. Ja tosiaan "hyvä" luokan laitteessa on jälkiä, kuten sanoit! :) Kuntoluokka kannattaa siis aina tarkistaa, ennen tilauksen tekemistä. Myös akku vaikuttaa olevan hyvässä kunnossa, jos se on 85% tasolla. Mikäli tuotteeseen ei ole tyytyväinen, voi sen aina palauttaa meille takaisin, täysin veloituksetta, eli mitään vatvomista siinä ei suinkaan tarvita, vaan tilauksen voi aina palauttaa ilman mitään syytä, täysin veloituksetta! :) Mutta ensikerralla kannattaa tosiaan aina tarkistaa kuntoluokka ja vaikka kysyä ennen tilausta, mahdollisista jäljistä! :) Näihin peilaten on tosiaan ikävä, että päädyit antamaan 2 tähden arvion tuotteessa olevien jälkien vuoksi (tosiaan hyvä luokassa niitä on), vaikka kertomasi mukaan puhelin on kuitenkin täysin toimiva ja toimitus taisi myöskin olla nopea ja kuten sanoin, tuotteen voi aina palauttaa, mikäli siihen ei ole 100% tyytyväinen! :) Mikäli haluaa tuotteen jossa akku on varmuudella 100% eikä ole jälkiä, silloin en ehkä suosittele käytetyn ostamista.

Joten on harmi, että päädyit antamaan vain kaksi tähteä, etkä halua olla meihin yhteydessä suoraan, et halua vaihtaa etkä halua palauttaa. Ilmeisesti Googlessa on sama arvostelu, mutta siinä taas käytetty eri nimeä?


1 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Halpis.fi
8.12.2022 23:31
  (IP-lokaatio: Jyväskylä, Finland)
Moikka! Tosiaan myymme käytettyjä laitteita, emme uusia. Kuntoluokka määräytyy laitteessa olevien jälkien perusteella, neljään eri luokitukseen. Ja tosiaan "hyvä" luokan laitteessa on jälkiä, kuten sanoit.

Kuntoluokka kannattaa siis aina tarkistaa, ennen tilauksen tekemistä. Myös akku vaikuttaa olevan hyvässä kunnossa, jos se on 85% tasolla. Mikäli tuotteeseen ei ole tyytyväinen, voi sen aina palauttaa meille takaisin, täysin veloituksetta, eli mitään vatvomista siinä ei suinkaan tarvita, vaan tilauksen voi aina palauttaa ilman mitään syytä, täysin veloituksetta. Mutta ensikerralla kannattaa tosiaan aina tarkistaa kuntoluokka ja vaikka kysyä ennen tilausta, mahdollisista jäljistä! :)

Näihin peilaten on tosiaan ikävä, että päädyit antamaan 2 tähden arvion tuotteessa olevien jälkien vuoksi (tosiaan hyvä luokassa niitä on). Etkä halua olla meihin yhteydessä suoraan, et halua kertomasi mukaan vaihtaa tuotetta, etkä myöskään halua sitä palauttaa (vaikka kerroit ostaneesi jo toisen).

Joten meidän osaltamme pettymystäsi on vähän hankala vain tällä tiedolla korjata! :( Ilmeisesti puhelin on kuitenkin täysin toimiva ja toimitus taisi myöskin olla nopea ja kuten sanoin, tuotteen voi aina palauttaa, mikäli siihen ei ole 100% tyytyväinen. Googlen puolella näyttää olevan sama arvostelu (onko sieltä vai täältä kopioitu), mutta arvostelu on kuitenkin tehty eri nimellä.

Halpis.fi verkkokauppa
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Halpis.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu