Vähänkäytetty.fi arvostelun kommentointi

16.5.2022
Rahoja ei tilitetä sovitusti


En voi suositella enää. Aikaisemmin rahat tilitettiin kolmessa päivässä ja lähetys maksoi 6,90€. Nyt rahoja ei näy eikä kuulu luvatun seitsemänkään arkipäivän jälkeen ja jokaisesta myyntiin lisätystä tuotteesta vedetään 0,95€ tiliä miinukselle. Nyt menossa yhdeksäs arkipäivä tilityspyynnön vahvistamisesta. Kun tänään kysyin chatistä missä rahat viipyvät niin vastaus oli ”meillä on nyt huomattavia viiveitä tilityksissä, on ruuhkaa. Toivottavasti saadaan mahdollisimman pian maksuun”. Tein ilmoituksen kuluttajansuojaan.


11 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


S.L
18.5.2022 21:35
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Tein kuluttaja-asiamiehelle ja sen jälkeen kuluttajariitalautakuntaan valituksen logistiikkamaksuista. Vähänkäytetyn kommentti: olet pakotettu hyväksymään muutoksen kun käytät palvelua. Heidän omilla sivuillaan lukee että käyttöehtoja voivat muuttaa ja niistä pitää tiedottaa kuluttajaa eli miten on tidotettu? Ei mitenkään vaan ihan tarkoituksella hyvin salaa ja huomaat vasta kun myyntitili on 200e miinuksella. Loppui itseltä tämä homma juuri nyt tähän. Suosittelen lisää valituksia kuluttajariitalautakuntaan niin saadaan asioihin nopeasti muutoksia niin maksuihin kuin tähän "ryöstömaksuun"
P.p
3.6.2022 10:02
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Minulle tuli ainakin sähköposti jossa tiedotettiin tästä muutoksesta. Kerrottiin päivämäärä minkä jälkeen myyntiin tulevat menevät tällä uudella tyylillä. Olin ehtinyt kuvata tuotteet ja päätin sitten olla lähettämättä koska ei järjen häivää enää.
S.J
3.6.2022 11:28
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tilitystä myös odottelen. Toivottavasti mahdollisimman moni valittaa kuluttajasuojaan. Ei tuo ehtojen muuttelu ja maksujen viivyttely voi olla ihan laillista.
Entinen asiakas
20.12.2023 22:37
  (IP-lokaatio: Oulu, Finland)
Itselleni tuli myös yllätyksenä ehtojen muutos, noin isosta muutoksesta luulisi tiedotettavan paremmin. Ennen myyntiin lisääminen maksoi 6,90 euroa, nyt 125 euroa. Kalliit on "logistiikkamaksut". Viimeinen kerta kun sponsoroin tätä yritystä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Vähänkäytetty.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu