Digishop arvostelun kommentointi

26.9.2021
Yrityskulttuuri epäilyttää


Digishop vaihtoi uuden näytön rikkoutuneen tilalle puhelimeeni. Näytön asennuksen yhteydessä puhelimen emolevy vioittui, minkä valtuutettu huolto totesi. Reklamoin asiasta heti tuoreeltaan (3 päivää tapauksesta), jolloin ongelmaa vähäteltiin, sekä noin 10 kuukautta tapahtuneesta, jolloin puhelin oli muuttunut käyttökelvottomaksi. Digishop lupasi korvata näytönvaihdosta maksamani hinnan täysimääräisesti sekä lunastaa rikkoutuneen puhelimen. Yritin saada sovitun korvauksen kuukausien ajan käymällä heidän Digishopin liikkeessä, soittamalla Digishoppiin ja lähettämällä sähköpostia Digishoppiin, mutta tämä oli tuloksetonta. Lopulta soitin Digishopin/nTecin omistajalle, joka suostui korvaamaan huomattavasti minulle alunperin luvattua vähemmän. Digishop ei lopulta kiistänyt minulle annettua lupausta, mutta syytti sen antanutta työntekijää epärehellisyydestä / sääntöjen rikkomisesta.

Tässä päästään arvosteluni otsikkoon: on mielestäni hyvin epäilyttävää, että työntekijä joutuu syntipukiksi ja kantamaan työssään tekemänsä virheen. Mielestäni Digishopin kulttuurissa on jotain kummallista, sillä mielestäni johdon pitäisi ulospäin kantaa vastuu työntekijöidensä toilailuista.

Toki mikäli tämä työntekijä oli epärehellinen ja/tai teki lupauksia, joiden pitävyyttä epäili, kyseessä voi olla lievä petos.

Summa summarum: mokasivat näytönvaihdon ja hoitivat jälkipyykin huonosti. Pitäkää varanne, mikäli asioitte Digishopin kanssa.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Digishop arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu