Vähänkäytetty.fi arvostelun kommentointi

21.7.2021
Ihan hyvä.


Palvelun idea on tosi hyvä. Kehitettävää kuitenkin olisi. Olen sekä ostanut, että myynyt palvelussa.

Ostajana pidän siitä, että valikoimassa on paljon tuotteita. Aina löytyy paljon mielenkiintoisia tuotteita. Haku toiminto on kehittynyt ja nykyään sillä jopa löytää etsimänsä. Itse ostan mielelläni naisten xs kokoisia vaatteita ja niitä löytyy todella paljon. Myös pienten lasten vaatteita löytyy hyvin. Koulu ikäisten vaatteita saisi olla enemmän, mutta sama ongelma on joka Kirpparilla. Hinnat ovat mielestäni hiukan korkeat kirppikseksi. Mielestäni 2.90 € on hiukan liikaa lisätä joka tuotteen hintaan. Itse kun ostan nimenomaan perus käyttövaatetta, enkä etsi mitään kalliita merkkivaatteita.

Myyjänä olen kerran kokeillut myy helposti palvelua. Tuotteista oli otettu ihan saman tapaiset kuvat kuin itsekin ottaisin. Osalle tuotteista oli laitettu kalliimmat hinnat kuin itse olisin laittanut, mutta ihme kyllä ne menivät kaupaksi. Sitten taas tuotteet joiden ajattelin menevän heti jäivät jostain syystä myymättä.

Enemmän tykkään laittaa tuotteet itse myyntiin koska silloin voin kertoa enemmän tuotteesta esim mittoja. Olenkin huomannut että jos ilmoitan mitat menee tuote helpommin kaupaksi. Perus arki vaatteiden myynti on haastavaa koska 2.90 € joka tuotteen hintaan on liikaa. Tuote paketitkaan eivät välttämättä mene myöskään kaupaksi, ehkä koska välttämättä jokainen tuote paketissa ei miellytä ostajaa. Lasten ulkovaatteet olen saanut myytyä parhaiten. Itseltäni ei ole koskaan kadonnut mikään tuote.


6 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Vähänkäytetty.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu