Vähänkäytetty.fi arvostelun kommentointi

5.6.2021
Myyjän näkökulma, ennen parempi


Ahneus on valitettavasti iskenyt Vähänkäytettyyn mitä suuremmaksi se on kasvanut. Itse myin paljon vaatteita (sekä omia että tuttujen) ja alkuun Vähänkäytetyn oma osuus oli hintaan +0,90. Sitten se nousi 1,90 ja nykyään se on jo huikeat 2,90. Se on todella iso summa lisää vaatteen hintaan, jos haluat myydä vaikka parilla eurolla vaatteen. Tällainen siivu sopii vain kalliisiin vaatteisiin joiden hinnassa ei moinen näkyisi.

Nyt kokeilin ensimmäistä kertaa uutta palvelua "Myy helposti". Oli ihanan helppoa vain tsekata vaatteiden kunto ja kääriä laatikkoon, joku muu kuvasi ja hinnoitteli. Vaatteiden kuvat olivat aika samaa tasoa mitä itse ottaisin, eivät mitenkään erikoisia tai myyviä, hinnat vähän kalliimpia koska joudummehan jakamaan ne kahteen pekkaan. Nyt kuitenkin huomasin että näistäkin vaatteista menee jokaisesta logistiikkamaksu 0,30 per vaate! Kovasti vaan rahaa pitää kerätä, eivätkä vaatteet tunnu enää menevän niin hyvin kuin ennen kaupaksi. Harmittaa, sillä ennen oli oikein käypä palvelu ja hinnoittelu järkevää.

Yhden vaatteen ovat hukanneet kerran, sen tila on vieläkin "odottaa tuotetta varastolle" vaikka on mennyt samassa laatikossa kuin kaikki muutkin vaatteet silloin vuosia sitten. Tämän jo kerran sovin asiakaspalvelun kanssa että poistavat sen ja hyvittävät pari euroa, mutta sitä ei koskaan tapahtunu.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Vähänkäytetty.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu