MyTrendyPhone arvostelun kommentointi

20.5.2021
Huijarifirma ulkomailta


Ostin laturin Acer tietokoneeseen, mutta verkkokaupalle kelpasi rahani, mutta tuotetta se ei toimittanut. Miksi tällainen kauppa saa toimia Suomessa? Tappio ei ollut iso, mutta harmittaa kuitenkin.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Pasi Toivonen
22.5.2021 9:43
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Vetoan kaikkiin, että älkää asioiko tällaisen huijarifirman kanssa. Firma lähettää omien väitteiden mukaan tilauksen heti, jotta sen peruminen olisi vaikeaa etäkaupassa. Haalivat tuotteita muualta ja aikaa menee. Firman mukaan Suomen Postilta menee 10 päivää toimittaa paketti Suomessa. Kaikki puhdasta huuhaata. Posti kulkee Suomessa nopeasti. Rahojen saamiseen menee ainakin 40 päivää: 10 päivän postitus ja 30 päivän käsittely. Uskokaa ken haluaa. Onneksi ostin vain kannettavan laturin 22,40 euroa, joten tappioni oli pieni. Toiset kehuvat nopeaa toimitusta ja ovat tekaistuja tai maksettuja lähripiirin arvosteluja. Todellisuudessa toimitus kestää pitkään, kun varastossa ei ole tuotteita ja niitä haalitaan maailmalta. Teen firmasta rikosilmoituksen, jos rahoja ei kuulu 40 päivän sisällä. Harmi, että pitää kuluttaa turhaa aikaa tällaisen setvimiseen. Ostaminen tapahtuu suomeksi, mutta asiakaspalvelu englanniksi. Ihme touhua.
Pasi Toivonen
22.5.2021 22:31
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Suomen Posti ohjeisti kieltäytymään vastaanottamasta yrityksen tuotetta. Posti laittaa tämän tiedon järjestelmään ja lähettää paketin takaisin firmalle. Se on myös tilauksen peruuttamista. Olen tämän kaiken ilmoittanut firmalle, mutta vastaaminen loppui jopa englanniksi. Miksi tämä firma huijaisi vain minua? Minä en ole maksettu arvostelun tekijä, vaan täysin vattuuntunut epärehellisiin firmoihin tässä maassa.
Pasi Toivonen
29.5.2021 14:20
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
En pystynyt kieltäytymään vastaanottamasta tuotetta postin mokan takia, joten pidin sen ja maksoin uudelleen. Sain sovitut rahat takaisin hyvityksenä. Samalla selvisi, että pitkän toimitusajan syynä ovat lähettämiset Tanskasta asti. Suomessa lähetetty tavara kulkee nopeammin kuin 10 päivää. Tarinan opetus: tilaa vain suomalaisista, tunnetuista ja luotettavista verkkokaupoista.
Pasi Toivonen
5.6.2021 10:47
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Loppu hyvin, kaikki hyvin. Sain lopulta hyvityksen tuotteesta. Laturi toimii ja sopii hyvin vanhaan kannettavaani. Oma opetus on jatkossa, että suosin suomalaisia verkkokauppoja. Näin säästän aikaa ja hermoja. Toiset tykkää tästä firmasta, toiset ei.
Kari Aalto
14.6.2021 22:26
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kiitos tiedosta: nyt selkis, miksi tilaamani tuoteet viipyvät ja viipyvät...
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MyTrendyPhone arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu