LuxStyle arvostelun kommentointi

7.12.2016
tuote ja lasku ilman että tilaa mitään


Luxstylen mainosta tarvitsee vain käydä katsomassa niin tuote ja lasku tulee postista. Kun ensin pitää täyttää yhteytiedot että näkisi tuotteen hinnan, niin tästä tulee jo tilaus. Mitään en siis tilannut koska poistuin "sivustolta"/mainoksesta heti kun näin hinnan. Tilausvahvistusta ei tullut (vaikka nyt kuukauden päästä niin väittävät). Tuote ja lasku vain tuli postista. Nyt sitten on lähetetty edestakaisin s-postia siittä kuka maksaa palautuksen postimaksut. Minä en maksa. Kenenkään ei pitäisi maksaa edes palautuksesta jos ei ole tilannut mitään. Perintä firmastakin tuli jo lasku mutta heillekin ilmoitin samat asiat ja liitteeksi s-postit jotka luxstulen kanssa keskusteltu. Saa nähdä miten kauan tämän selvittely kestää.

Eli en suosittele kenellekkään edes luxstylen mainoksen "klikkausta".


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Puskaradio
7.12.2016 19:03
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Jos olet käynyt LuxStyle-sivustolla Facebook-kampanjan pohjalta ja saanut tilaamatta tuotteen ja laskun, toimi seuraavasti - katso ohjeet täältä: http://goo.gl/v1mnAV
LuxStyle
3.5.2017 10:15
  (IP-lokaatio: Lahti, Finland)
Hei! On ikävä kuulla, ettemme ole onnistuneet pitämään kaikkia asiakkaitamme tyytyväisinä. Pahoittelemme negatiivista kokemusta. Suosittelemme olemaan yhteydessä LuxStylen asiakaspalveluun osoitteeseen info@luxstyle.fi, jotta voimme tarjota asialle ratkaisua. Hyvää päivän jatkoa!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki LuxStyle arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu