Bluebiit arvostelun kommentointi

17.2.2015
Bluebiit - erittäin epäluotettava ja kyseenalainen firma


Tilasin joulukuussa bluetooth -kuulokkeet Bluebiitiltä, koska ne olivat muiden valmistajien tekeleisiin verrattuna varsin järkevän hintaiset ja arvioidenkin mukaan kelpo kuulokkeet. Kuulokkeille luvattiin myöskin 100%:n tyytyväisyystakuu (kuten edelleenkin luvataan) + 30 päivän palautusoikeus + 12kk takuu, joten kauppa vaikutti oikein hyvältä ja turvalliselta.

Kuulokkeiden toimitus suijui rivakasti.

Netissä olevien arvosteluiden vastaisesti kuulokkeiden laatu ja viimeistely olivat kehnoja, mm. liimajälkiä oli joka puolella kuulokkeita, eikä äänenlaatukaan ollut arvostelujen mukainen tai ainakaan omaa makua miellyttävä. Sen vuoksi sovin kuulokkeiden palautuksesta asiaankuuluvalla tavalla Bluebiitin kanssa.

Sovimme ennen kuulokkeiden toimitusta, että he korvaavat toimituskulut (nyt he ovat lisänneet tiedon toimitusehtoihin). Asiakaspalvelu vaikutti oikein toimivalta ja vastasi nopeasti viesteihin.

Palautuksen jälkeen rahoja ei kuitenkaan kuulunut. Muistutin asiasta ensimmäisen kerran ehkä n. 2 viikkoa palautuksesta, vastauksena lupauksia. Seuraavalla kerralla kysyttäessä he lupasivat viikon loppuun mennessä rahat tilille, osa rahoista maksettiinkin. Aikaa tähän kului 1kk, enkä saanut luvattuja postikuluja.

He eivät ole edelleenkään palauttaneet toimituskuluja useista yhteydenotoista huolimatta. Pohdin mahtavatko ikinä palauttaakkaan. Kaksi kuukautta on kulunut, mikä on minusta aika häpeällinen aika. Maksusuoritus kun ei eri pankkitoimitusten välilläkään vie montaa arkipäivää.

Nyttemmin asiakaspalvelu ei ole enää edes vaivautunut vastaamaan viesteihin.

Jos siis aiot tilata tuotteita kokeillaksesi niitä, suosittelen välttämään tätä paikkaa ja ostamaan kerralla kunnolliset jostain muualta. Mikäli kuitenkin aiot tilata Bluebiitistä, kannattaa lukea tarkkaan toimitusehdot, ne ovat päivittyneet useasti tässä kahden kuukaden aikana!


12 / 18 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Timoska
28.2.2017 20:02
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Nuo yrityksen konkurssiin saattaneet pelurit ovat jatkaneet erittäin kyseenalaista toimintaansa Joy Actorin nimellä, joten olkaa tarkkoina.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Bluebiit arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu