Nina katajamäki

Paikkakunta: , FI
Työ/koulu: -
Ikä:
Vapaa sana:

Arvostelut:


Halvat Hinnat verkkokauppa

Hyvä ja edullinen


Tilaamani Samsung J5 kuoret sopivat erinomaisesti ja istuvat napakasti puhelimen ympärillä. Kaikki toimi, kuten odotinkin.


Clamos.net

Myivät rikkinäisiä feikkituotteita


Verkkokauppa lähetti tuotteet sovitussa ajassa, mutta pettymys oli suuri, kun lähetetyt tuotteet osoittautuivat rikkinäisiksi feikeiksi. Nyt palautusrumba käynnissä, katsotaan miten käy. En voi suositella verkkokauppaa jossa myydään feikkituotteita aitona.


Clamos.net

Varokaa tilaamasta täältä!


Tilaan paljon nettikaupoista, mutta tätä ei todellakaan voi suositella. Asiakaspalvelu on ala-arvoista (tai sitä ei ole)! Puheluihin, sähköposteihin, soittopyyntöihin (myös tj:lle ) ei vastata. Jos 30-40 yrityskerran jonkun saa vastaamaan sähköpostiin niin vastaus on ylimielinen. Sovitut toimenpiteet/lisätiedot jäävät tulematta. Luvatut toimitusajat eivät pidä. Omalla kohdallani lopulta myös tuotepalautukset ja huonolaatuisten tuotteiden reklamointi osoittautui niin haasteelliseksi, etten lopulta enää jaksanut vielä prosessia loppuun... Älkää tilatko täältä mitään - tuntuu huijariyritykseltä!


La Muerte Ink Tattoo Studio

Suosittelen!


Kimmolla kävin ottamassa viime kesänä tatuoinnin ja olen enemmän kuin tyytyväinen! Ihan mielettömän taitava kaveri ja mukavakin vielä! Joskus jonot voi olla pitkät, mutta hyvää kannattaa odottaa! Uusi aika varattu tälle keväälle.


Parturi-kampaamo Tixi

Volyymiripset ja huollot


Otin noin puoli vuotta sitten elämäni ensimmäiset volyymiripsipidennykset, ja täällä Tixissä työkaverin suosituksesta. Ensimmäisen laittokerran jälkeen tuntui, että ripsiä tippui kauheasti (nukun melko levottomasti..). Meinasin jo luovuttaa ripsien suhteen, mutta päätin sittenkin käydä huollossa, jo parin viikon jälkeen laitosta. Ja sen jälkeen ihme ja kumma, olen varmaan oppinut elämään näiden kanssa paremmin, koska ensimmäisen huollon jälkeen olen pystynyt pitämään huoltovälin siinä 3-4 viikossa. Ei sitä turhaan sanota, että alkuun kannattaa varautua siihen, että saattaa pysyä vähän huonommin, koska se saattaa joillakin viedä oman aikansa ennen kuin osaa pidennysten kanssa elää ja varoa niitä :)

Voin lämpimästi suositella Jennyä tekijänä, hän oli todella kärsivällinen kanssani, vaikka alkuun olikin ongelmia ripsien kanssa. Hän olisi siitä ensimmäisestä huollosta voinut hyvinkin ottaa paljon enemmän, koska itse möhlin ne ripset, mutta hän otti huollosta vain sen normaali huollonhinnan.

Minusta parturi-kampaamo Tixissä ripset ovat kohtuuhintaiset verrattuna moniin paikkoihin, ja tykkään todella paljon Jennyn tyylistä tehdä näitä ripsiä. Kaikki varmasti tekevät vähän erilailla.