Kategoriat / Laajakaistat

Tampereen Puhelin

Keskiarvo: (1.0): 1 Star Rating
Arvosteluja: 1

"Tampereen Puhelin on kotimaiseen Finnet-ryhmään kuuluva täyden palvelun tietoliikennetalo. Tarjoamme laajakaista- ja matkaviestintäpalveluita, jotka helpottavat ja viihteellistävät arkea, sekä mahdollistavat luotettavan ja joustavan viestinnän ihmisten ja palvelujen tavoitettavuuteen." 


Kirjoita arvostelu!


www.tampereenpuhelin.fi

 
29.11.2018
60/30 netin selailuun korkeintaan


Aluksi taloyhtiössä oli 40/20 nopeus, joka pätki ja oli harvinaisen hidas lataamaan ja lähettämään tiedostoja. Päivitin 60/30 nettiin ja sama ongelma. Naapurilla on 100/50 ja toimii kuulemma jotenkin. Netti pätkii ja huoltokatkoja on vaikka naapuri taloyhtiöille jakaa.

Jos tykkäät lukea iltalehteä, facebookkia tai ylipäätänsä jotain yksinkertaista ja pientä nettisivua niin onnistuu.

Todelliset nopeudet tällä 60/30 on jotain 30/15 luokkaa, joka on aivan naurettava. Valokuitu tulee modeemiin josta sitten rj45 cat6 pitkin koneeseen. Netin nopeus on hyvin vaihtelevaa.Tuntuu, että 60/30 nettini on ennemminkin sitä, että saan kerran minuuttiin sen 50/25 piikin sekunniksi ja sitten mennään taas naurettaviin nopeuksiin.

Jos tykkäät maksaa ilmasta niin suosittelen. Eihän tällä lafkalla ole edes omia piuhoja vaan vuokraavat.... voitte päätellä miksi on kilpailutuksissa halvin.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Tampereen Puhelin