Kategoriat / Laajakaistat


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
@450-laajakaista

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Digitan @450-palvelu tuo laajakaistan langattomasti sinne, missä sitä tarvitaan. Se on digitaalinen matkaviestinverkko, joka tarjoaa ADSL-tasoiset tietoliikenneyhteydet niin kotiin kuin yrityskäyttöönkin. @450 on ainoa laajakaista, jonka voit ottaa mukaasi minne menetkin."
24 Online Laajakaista

Keskiarvo(0.5):

9 arvostelua.
 "24 Online Laajakaista on edullinen, aina auki oleva Internet-yhteys kiinteällä kuukausihinnalla. 24 Online Laajakaistaan sisältyy kaikki Internetin peruskäyttöön tarvitsemasi palvelut, kuten sähköposti, reilusti kotisivutilaa ja asiantunteva käyttötukipalvelu. 24 Online Laajakaista toimii luotettavassa ja edistyksellisessä koko pääkaupunkiseudun kattavassa laajakaistaverkossa (ent. SaunaVerkko). Nopeuden voit valita itsellesi sopivaksi: 512 kbit/s - 24 Mbit/s"
DNA Liikkuva Laajakaista

Keskiarvo(0.0):

2 arvostelua.
 "Liikkuvalla laajakaistalla (mobiililaajakaistalla) pääset kätevästi nettiin lähes kaikkialla. Hetivalmiin internetyhteyden asennus sujuu kädenkäänteessä ja käyttökin on helppoa. Kiinteällä kuukausimaksulla surffailet kotimaassa turvallisesti niin paljon kuin huvittaa."
DNA Welho Laajakaista

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Se on huippunopea ja heti käyttövalmis. Vauhdikas surffailu sujuu vaikka koko perheen voimin. Ja kaikki kotisi laitteet, pelikonsolit, kannettavat, tabletit ja muut, hyötyvät samasta nopeasta yhteydestä."
DNA Welho Viihde

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "DNA Welho Viihde on palvelu, jolla katsot helposti mitä haluat ja milloin haluat - kaikkialla Suomessa. Se toimii yhtä hyvin niin kännykässä, läppärissä, tabletissa kuin telkkarissakin."
Elisa Laajakaista

Keskiarvo (1.0):

1 arvostelua.
 "Helppo, Turvallinen, Nopea, Edullinen"
Elisa Mobiililaajakaista

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Elisan 3G-verkko on tutkitusti Suomen kattavin* ja Elisa Mobiililaajakaista Suomen suosituin mobiililaajakaista"
Elisa Viihde

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nauti tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin kun sinulle sopii ? tilaa Elisa Viihde 19,90 e/kk"
Lanworld Finland Oy

Keskiarvo (1.3):

14 arvostelua.
 "LanWorld Finland Oy on kotimainen Internet- ja telepalveluoperaattori. LanWorld tarjoaa laajakaistaisia internetyhteyksiä liitännäispalveluineen kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille."
Maxinetti Laajakaista

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Maxinetti-laajakaistaliittymät tarjoavat laajan valikoiman nopeutta ja palveluja moneen käyttötarpeeseen. Maxinetti-laajakaistat toimitetaan TDC Songin runkoverkossa."
Mobilus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Laajakaista on nyt mobiili! Digitan langaton @450-verkko on täysin mobiili eli voit käyttää sitä kotona, mökillä, vapaa-aikana, junassa, autossa, veneessä jne.
NetPlaza laajakaista

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Netplaza on oululainen internetpalveluntarjoaja. Kehitämme ja tarjoamme huippunopeita laajakaistaratkaisuja yrityksille ja taloyhtiöille."
Netsonic

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "NetSonic tarjoaa luotettavat ja nopeat laajakaistayhtyedet niin yrityksille, kiinteistöille kuin yksityiskäyttäjillekkin."
PHNet.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Huippunopean PHP Laajakaistan avulla raskaidenkin tiedostojen, kuten kuvien, videoiden ja äänitteiden siirto sujuu helposti ja vaivattomasti. Myös etätyö sekä verkkopelien pelaaminen onnistuvat laajakaistayhteyden avulla luotettavasti ja häiriöttä."
Saunalahti Mobiililaajakaista

Keskiarvo (1.0):

1 arvostelua.
 "Saunalahden Mobiililaajakaistalla pääset kannettavalla tietokoneellasi tai puhelimellasi nettiin melkeinpä mistä vain. Käytä yhteyksiä niin paljon kuin haluat kotimaassa, maksat vain edullisen kiinteän kuukausimaksun!"
Saunalahti Tuplalaajakaista

Keskiarvo(0.9):

5 arvostelua.
 "Saunalahden laajakaistaiset ADSL-liittymät tuovat kotiisi nopean Internet-yhteyden, joka on aina auki kiinteällä kuukausimaksulla. Minkä nopeusvaihtoehdon valitsetkin, yhteyden nopeus on aina hintaansa nähden huippuluokkaa."
SuomiCom

Keskiarvo (5.0):

3 arvostelua.
 "SuomiComin missio on toimittaa asiakkailleen nopeita datayhteyksiä kustannustehokkaasti ja operoida niitä siten, että yhteyksien käytettävyys on maksimoitu."
Tampereen Puhelin

Keskiarvo (1.5):

1 arvostelua.
 "Tampereen Puhelin on kotimaiseen Finnet-ryhmään kuuluva täyden palvelun tietoliikennetalo. Tarjoamme laajakaista- ja matkaviestintäpalveluita, jotka helpottavat ja viihteellistävät arkea, sekä mahdollistavat luotettavan ja joustavan viestinnän ihmisten ja palvelujen tavoitettavuuteen."
TeleFinland Liikkuva laajakaista

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tele Finlandilta helppo, halpa ja huoleton nettitikku alkaen 10 e/kk (etuhinta 24kk). Nopeus jopa 21 Mbit/s. Hinta sisältää nettitikun."
Welho Laajakaista

Keskiarvo (1.0):

1 arvostelua.
 "Welho Laajakaista on pääkaupunkilaisten ehdoton suosikki laajakaistaliittymistä. Welho on nopea, luotettava ja helppo laajakaistaliittymä."
Welho Wekkula Mobiililaajakaista

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Welhon mobiililaajakaista Wekkula toimii langattomasti 2G ja 3G-matkapuhelinverkoissa koko Suomen alueella. Wekkula on oiva lisä kiinteälle laajakaistalle."
WlanNet

Keskiarvo (4.0):

1 arvostelua.
 "WLANnet Finland Oy on voimakkaasti kasvava operaattori. Yrityksen liikeideana on tarjota laajakaistaisia Internet-yhteyksiä ja niihin liittyviä lisäarvopalveluita."