Putka arvostelun kommentointi

11.6.2014
tatuonti


Käteen tehty tatuointini epäonnistui täydellisesti. Itse olin nähnyt vaivaa kuvan saamiseksi sellaiseksi kuin halusin. Tatuoinnissa liian paksuja viivoja jonka takia kuva on hyvin söherö, lisäksi tatuoija teki viivat miten sattuu, eikä kuva vastaa alkuperäistä kuvaa lainkaan, no sinne päin... Amatöörimäisesti ranteen ympäri menevät viivat ovat vedetty epätasaisesti ja lisäksi tatuonti on tehty liian syvälle ihoon, joten tatuointi on hyvin "arpisen" näköinen. En ikinä enää mene! Puoli pistettä niille tekijöille, jotka saattavat olla hyviä tekijöitä putkassa.

Tämä tatuointi oli minulle erityisen tärkeä ja se ei vielä vuosienkaan jälkeen tunnu kivalta. Peitekuvan ottaminen on käynyt mielessä, mutta tatuointi on sen verran iso ja tumma isolta alueelta, että se on tod. näköisesti mahdotonta. Saman kuvan ottamista myös toiseen kohtaan olen harkinnut, jos vaikka saisi sellaisen kun on halunnut.


3 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Ee ässä
13.6.2018 17:46
  (IP-lokaatio: Kaarina, Finland)
Mulla kävi sama homma. Tärkeä kuva ja täysin pilalla. Tuntu et koko tatuoijaa ei kiinnostanu pätkän vertaa sitä edes tehhä. Kovasti myös vänkäsi omia mielipiteitää miten kuva "pitäisi" piirtää, eikä halunnu kuunnella mitä _minä_ omalle iholleni _itse_ haluan.

Liian korkeella oli odotukset..
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Putka arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu