Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

3.9.2021
Surkeaa asiakaspalvelua


Tässä kaupassa asiakasta ei arvosteta. Tilausten kanssa on aina jokin ongelma.

Viimeisimpänä tilasin useamman tuotteen, jotka he päättivät jakaa erillisiksi lähetyksiksi ja yksi tuote ei lähtenyt liikkumaan mihinkään. Olin yhteydessä asiakaspalveluun ja pyysin tarkistamaan asiaa ja kiirehtimään toimitusta, koska tarvitsin tuotteen tiettyyn päivään mennessä. Sain vastaukseksi palata seuraavana päivänä asiaan, jos ei asiassa tapahdu muutosta. Seuraavana päivänä soittoa perään ja kuulemma ei ollut heidän virhe, joten asian ratkaiseminen ei kiinnostanut eikä myöskään rahojen palautus tullut kuuloonkaan. Tilaamaani tuotetta en enää tarvitse, koska toimitus viivästyi liian kauan. Jouduin korvaavan tuotteen hankkimaan muualta, mutta rahat seisovat heillä edelleen.

Edellisellä kerralla tilasin tuotteita, joiden kaikkien piti olla heti saatavilla. Kun ei alkanut tilauksen suhteen tapahtua, niin jouduin itse kyselemään tilauksen perään, jolloin kerrottiinkin, ettei yhtä tuotetta ole ja toimitusaika 2-3 kuukautta. Rahat kyllä otettiin vastaan. Samalla seisotettiin muuta tilausta, koska eivät lähetä mitään, jos jotain tuotetta ei ole ja mikäli asiakas ei maksa omia postikuluja jokaisesta erikseen.

Jatkossa asioin muualla, jossa pidetään kiinni lupauksista, otetaan yhteyttä asiakkaaseen virheen sattuessa ja jossa asiakas on arvokas. Maksan siitä mielelläni extraa.




1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Heikki Helpponen
28.11.2021 13:46
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Yhtiö toimi erinomaisesti niin kauan, kun sitä veti perustaja Seppälä. Nyt Jätkänsaaressa on massiivinen tavaratalo, jonka on tehtävä tulosta osakkeenomistajille. Hinnoillakaan ei voi enää kilpailla, kun alalla niin suuria ulkolaisia ketjuja. Tunnussana vois nyt olla "epätodennäköisesti aina halvempi". Henkilökunnan tasosta voi sentään tinkiä...
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu