Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

16.6.2017
Katteettomat lupaukset.


Tuotteet on näppärä ja nopea tilata. Tästä myös tulee vahvistus nopeasti. Kiitos siitä.

Vahvistuksen perään seuraa email jossa sanotaan, että osa tuotteista postitettu. Tämä kuitenkaan ei ole totta. Myöhemmin tästä seuraa viestittely, että tehtaalla toimitus ongelmia ja tuotteet postitukset viivästyy. Myös tässä kohtaa myönnetään, ettei mitään ole postitettu edes sitä osatoimitustakaan. Jos olet ottanut laskulle, sun tehtäväsi on siirtää eräpäivää, tosin kuten tapauksessa ollaan klarna-laskulla, siellä lukee selkeästi että yritys josta tilataan he ilmoittaa uuden päivän. Ei kuluttaja/tilaaja.

Noh, nyt on mennyt 1kk tilauksesta, eikä tavaran tulosta tietoakaan edelleen. Hienoa toimintaa. Eka ja vikatilaus todellakin tästä puulaakista.

ps. Kertokaa edes rehellisesti toimitusaikanne (arvio) eikä tuollaisia viestejä kannata laittaa, että osa tilauksestanne on laitettu postiin!


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


jouko airaksinen
21.2.2018 14:19
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
tässä vrrkko kaupassa näyttää kaikki menevän pieleen ensin ei tule tuotetta ollenkaan sitten vaihtavat vanhaan ja huonompaan versioon jonka lähettävät ihan toiselle puolelle kaupunkia elikä tuotteen saaminen kestää ikuisuuden jos saa ollenkaankotia asti koko tuotetta ja rahat näyttää menneen kankkulan kaivoon
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu