Webhotelli.fi arvostelun kommentointi

4.6.2017
Webhotell.fi on tietoturva riski!


Palvelimet olivat joutuneet 31.5 - 2.6.2017 väliseksi ajaksi ulkopuolisten hallintaan. Webhotelli.fi tiedotti virheellisesti korjauksen olleen 31.5, vaikka todellisuudessa ongelma oli korjattu vasta 2.6.2017 illalla. Ongelma alkoi myös 30.5 kl 19, jonka webhotelli.fi myös vääristelee. He antavat ymmärtää, että ongelma oli vain muutaman tunnin!

Webhotelli.fi sulki myös Facebook sivun, kun ongelmat alkoivat. He poistavat myös negatiiviset kommentit eivätkä anna kommmentoida muutenkaan asiakkaiden heidän facebook-sivuillensa.

Heillä ei ole myöskään 24h seurantaa, vaikka he väittävät. Jos palvelin kaatuu klo 17, sen korjaus aloitetaan vasta aamukahvien jälkeen seuraavana päivänä klo 09:30 tai vasta 11 lounaan jälkeen. Monesti asiakkaat huomaavat ongelmat aiemin kun he ja ensimmäinen komentti on yleensä "teidän laskut on maksamatta", jos vermeet ei toimi. NAURETTAVAA!!

11 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (raportoi asiaton arvostelu)


KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, niin kirjoita uusi arvostelu.


Johanna
5.6.2017 9:57
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Sama kokemus minulla ja ongelmia on ollut jo ennenkin. Olisi pitänyt olla sen verran viisas, että olisin vaihtanut yritykseni sivut, sähköpostit ja verkkokaupan toiselle palveluntarjoajalle jo aikoja sitten webhotelli.fi :stä. Äsken kun soitin sinne ja pyysin siirtoavainta (jonka jo päiviä sitten pyysin sähköpostilla, mutta en ole saanut)ja samalla kyselin sähköpostin ongelmista niin vastaus oli, että ne postit vaan pitää lähettää uudelleen. Sehän olisikin helppoa kun tietäisi kuka mahdollisesti on postia lähettänyt. Kalliiksi tuli tämä Nordic Web Hotellin käyttö minulle. Nyt vaan mahdollisimman nopeasti eroon koko yrityksestä.
Liisa
6.6.2017 13:58
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Hyvin sanottu! Aivan sama kokemus! Viikonlopun ovat poissa, kun oma yritykseni menee pian konkurssiin webhotellin takia! Tästä on päästävä nopeasti eroon!
Katri
7.6.2017 10:31
  (IP-lokaatio: Mikkeli, Finland)
Homma vaan jatkuu, palvelut alhaalla ja asiakaspalvelu on suljettu! Puhelin on suljettu myöskin.

Vikatiedotetta ei anneta!

Webhotellin nettisivujen mukaan kaikki korjattiin 3h:ssa eikä mitään jäliongelmia ole. Nyt kuulema kaikki on fine!

Mutta kun ei palvelut pelaa!
Heikki
7.6.2017 22:34
  (IP-lokaatio: Akaa, Finland)
Mitenhän kauan tätä voi jatkua? Jaloilla kyllä äänestän, mutta jos asiakaspalvelukin kiinni, mistä saat siirtoavaimen? Pysykää kaukana, paljon edullisia oikeasti hyviä palveluntarjoajia olemassa.
FaySanna
8.6.2017 17:04
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
webhotelli.fi:n viime vuosi:

914 000 euroa liikevaihto
522 000 euroa voittoa

Tämä kertoo omaa kieltänsä miksi homma ei toimi. Koko toiminta ajettu täysin minimiin ja keskitetty ottamaan vaan voittoa.
Liisa
8.6.2017 22:02
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Hankkikaa uusi palvelin ja soittakaa heille. Me onnistuttiin siirtämään kaikki uuten vaikka ei päästy cPaneliin ku ei saatu webhotellilta tunnuksia..
Jussi
16.6.2017 9:42
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Vahvistan, että näin on. Tuottajan mukaan katko on muutama tunti, mutta totuus on lähempänä viikkoa. Me ja asiakkaamme menetimme luoton palveluun. Salasanojen vaihto oli mielenkiintoinen operaatio - saiko joku lisätietoa miksi ihmeessä se tehtiin? Olisiko syytä tehdä joukkokanne, että asia selviäisi?
Jussi
16.6.2017 9:45
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Huomaa, että juurisyy ongelmiin on uusi isäntä eli Nebula (ja siis lopulta Telia), jolle sopisi oikein hyvin jos siirtyisimme heidän kalliimpiin palveluihin kuin pässit narussa.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 
KommentitFacebook-kommentit:

« Kaikki Webhotelli.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu