Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

17.1.2017
LG 65


Tilasin verkkokaupsta LG:n 65” television kotiinkuljetuksella. Televisio saapui sovitusti koti-ovelle. Samaisena iltana aloin purkamaan isoa tv-pakettia mukana tulleiden seikkaperäisten ohjeiden mukaan. Apuna minulla oli itseni lisäksi kaksi henkilöä, koska iso kokoista pakettia olisi ollut yksin haasteellista käsitellä. Viimeiset suojaukset tv:n ympäriltä otin irti vasta kun tv oli tukevasti nostettu tv-tasolle, jolloin paljastui että odotettu televisio oli rikkinäinen. Television paneeli oli rikki.

Otin samana iltana yhteyttä verkkokauppa.comin asiakaspalveluun, sovittiin askelkuviot ja postin kaveri haki television sovitusti muutaman päivän kuluttua. Kaikki toimi niin kuin kuuluukin. Tai niin ainakin hetken luulin.

Muutamia päiviä kuluu ja ehdin hiukan odottelemaan, että saisin ehjän ja toimivan television. Mutta, suureksi yllätyksekseni huolto laitaa viestiä että television takuu-ja virhe vastuu on rauennut koska telkkari on rikki. Senhän jo tiesinkin, että telkkari oli rikki. Sen vuoksihan palautinkin laitteen. Yllätyksenä tässä kohtaan tuli se, että verkkokauppa.com pesi tässä kohtaan kätensä rikkinäisestä tuotteestaan.

No, seuraavaksi verkkokaupan reklamaatio-osastolle viestiä, että telkkari on rikki. Sama vastaus: "paketti on ehjä niin ei takuuta eikä virhevastuuta.”

Olen täysin varma omista toimistani television suhteen ja tiedän, telkkari ei ole voinut hajota kotonani tai käsittelyssäni. Tuote on purettu pakkauksesta hyvin seikkaperäisten ohjeiden mukaan. Samoja ohjeita noudattaen myös kasattu takaisin laatikkoon, kun tuote on todettu rikkinäiseksi.

Kuinka te siellä verkkokaupassa voitte olla täysin varmoja siitä, että television hajoaminen ei ole voinut tapahtua jossakin sen monissa logistiikkavaiheissa? Oletteko avanneet laatikon kun se on teidän varastolle saapunut, että voitte niin varmasti sanoa, että se on ehjänä teiltä lähtenyt ja syy on asiakkaan kun tuote oli sen kuntoinen kun oli?

Olen muutenkin hyvin ihmeissäni verkkokauppa.comin asiakaspalvelusta, jossa syy rikkinäiselle tuotteelle laitetaan ensisijaisesti asiakkaan syyksi. Kun tilaan kotiinkuljetuksena tuotteen koti-ovelleni, ei minulla ole muuta mahdollisuutta tarkistaa tuotteen kunto kun avaamalla pakkauksen. Jos havaitsen tuotteen rikkinäiseksi, on vastuu teidän logiikallanne automaatisesti minulla?

Koko tapaus on aivan järjetön. Minulla on nyt rikkinäinen kallis telkkari, Verkkokauppa.comin mukaan kaupan purku tai uuden tuotteen tilalle saaminen ei ole mahdollista Tv:n voisi kyllä korjata, mutta minun laskuuni.

Verkkokaupan kanssa asiaa on pyritty selvittämään, mutta he ovat pitäneet linjansa. Jatkossa asiaa minun puolestani hoitaa kuluttaja-asiamies.

Loputkin tilaamani tuotteet ovat lähdössä palautuksen. En tee mitään erilisellä kaukosäätimella tai Soundbar:lla jotka tilasin uuden television mukana. Ja jatkossa on aivan varma, että asioimme jossakin muussa puljussa kun tässä edellä mainitussa.

16 / 16 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (raportoi asiaton arvostelu)


KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, niin kirjoita uusi arvostelu.


 
KommentitFacebook-kommentit:

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu