La Muerte Ink Tattoo Studio arvostelun kommentointi

11.11.2015
100/5 menisin (/varmaan menenkin) uudestaan!


Kävin otattamassa ensimmäisen (ja tällä hetkellä ainoani, mutta ei varmasti jää viimeiseksi!) tatuointini La Muerte Inkin Sannalla viime vuoden syyskuussa. Kuvaa tehtiin kahdessa vaiheessa suuren koon ja rajallisen kivunsietokykyni vuoksi - ensimmäisellä kerralla mustat ja rajat, seuraavalla värit.

Tämän jälkeen tatuointi oli ja paranteli selässäni vuoden, kunnes tämän vuoden syyskuussa Sanna ehosti pyynnöstäni tatuoinnin värejä. Tatuoinnissa ollut turkoosi väri oli haalistunut hieman epätasaisesti, joten menin lähinnä sitä sinne korjauttamaan, mutta Sanna ehostikin koko tatuointia väreineen - aivan huippua!

Kaiken tämän työn ja yhteensä ~14 yhdessä vietetyn työtunnin jälkeen voin sanoa, että kyllä tämä nainen osaa hommansa! Jälki oli kuin taikasiveltimestä, työskentelyyn hän tuntui keskittyvän 150% ja palvelu oli mitä mainiointa! Sanna on myöskin hyvin hellävarainen tatuoija, kertoi miten prosessi eteni (tatuointini oli selässäni, joten en nähnyt juuri mitään) ja tsemppasi minua keskellä kipupiikkejäni. Suurkiitokset tästä!

Yleiskuva studiosta ja tunnelmasta oli ammattimainen, mutta siitä huolimatta erittäin helposti lähestyttävä henkilökunta sai tuntemaan olonsa niin kotoisaksi. Ammattitaitoisia ja upeat visiot omaavia tatuoijia kaikki, kun kävin jaloittelutauoillani vilkaisemassa tulevia teoksia.

Hinta/laatu -suhde oli _todella_ hyvä. Näin hyvästä jäljestä olisin valmis maksamaan jopa enemmänkin.

Pähkinänkuoressa: Suosittelen La Muerte Inkiä sydämeni pohjasta ihan kaikille. Löytyy erilaisten tyylisuuntien osaajia, joten jokaiselle on tarjolla jotakin.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki La Muerte Ink Tattoo Studio arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu