Teemu Talja

Paikkakunta: ,
Työ/koulu:
Ikä:
Vapaa sana:

Arvostelut:


Halvat Hinnat verkkokauppa

Läppärin akku


Valitettava toimija joka pilaa muidenkin verkkokauppojen maineen. Tavara ei tule, selitykset vaihtelevat päivittäin. Jos pitää joku hyvä puoli etsiä, vastaavat sentään sähköposteihin vaikka selitykset vaihtelevat ja ontuvat pahasti. KOKEMUKSENI PERUSTEELLA EN SUOSITTELE KENELLEKÄÄN
Vastine HalvatHinnat.com:lta

Päiväyksestä päätellen tilaus on tehty Postissa olleen lakon aikana. Paketit jäivät ulkomaille varastoihin odottamaan lakon loppumista.


Huutokauppahuone Aleksi

Väärää tavaraa petoksella


Kannattaa varoa Huutokauppahuone Aleksia Lempäälässä. Heidän huutokauppaansa voi osallistua myös netissä. Ostin netin kautta heidän huhtikuun 2014 huutokauppaan, jossa kaupan oli ”meteoriitti” (huutokauppahuoneen kuvauksen sekä tarkan valokuvan perusteella). Mukana tuli vielä esite eräästä Viron tunnetuimmasta meteoriitista aitouden takuuksi, joka esiintyi myös huutokauppakamarin valokuvassa.

Tavara kuitenkin osoittautui kaikkea muuksi kuin meteoriitiksi, ja esitteen kera myytynä siten petoksen tunnusmerkistö täyttyi. Huutokauppahuone ei suostunut korvaamaan kuluja (matkat edestakaisin Espoosta Lempäälään hakemaan ”meteoriittia” sekä erittäin pätevän geologin tutkimus). Aleksi myös kieltäytyi kaikesta vastuusta väärän tavaran myynnistä ja virheestä sekä petoksesta. Huutokauppahuone Aleksi oli äärimmäisen töykeä valittaessani asiasta puhelimitse useammille henkilöille toimitusjohtaja mukaan luettuna. Kieltäytyi ehdottomasti korvaamasta siitä aiheutunutta vahinkoa ja kustannuksia. Ei katsonut olevansa mitenkään korvausvelvollinen myymistään ja mainonnastaan, että ”asiantuntijamme arvioivat kaikki myytävät kohteet".

Varokaa tätä huijarihuutokauppahuonetta!

Huutokauppahuone Aleksi mainostaa nettisivuillaan, että ”asiantuntijamme arvioivat kaikki myytävät kohteet”, palveluna "ammattimainen huutokauppatoiminta".

Varokaa siis Huutokauppahuone Aleksia!!!!


Verkkokauppa.com

Kakkoslaadun Golla 14" suojakoteloja priimana – kaksi kertaa


Ostin 14" Golla suojakotelon verkkokauppa.comin Jätkäsaaren myymälästä. Se oli Gollan hyllyssä priimatavarana, mutta ilmeisesti ylijäämäkappale, koska myyjä ei kassalla löytänyt tuotettaa tietojärjestelmistä. Suojakotelo myytiin minulle kymmenen minuutin pähkäilyn jälkeen viidellä eurolla ja puolen vuoden takuulla.

Ikävä kyllä suojakotelon vetoketju hajosi kuukauden kuluttua – tämä on ilmeisesti tyyppivika vanhemmissa Gollan koteloissa, monissa uudemmissa malleissa on vahvemmat ja lyhyemmät vetoketjut – vetoketjun ompelukiinnitys irtosi kahdessa kulmassa. Tyttöystäväni korjasi laukun ompelemalla, mutta kun siitä ei tullut täysin siistiä eikä kestävyydeltään luotettavaa, selvitin takuun ja huomasin, että kuluttajansuojalain mukaan ostajalla on oikeus vaatia "virheen oikaisua" eli saada tuote joko korjattua tai uutta vastaava tuote tilalle.

Lähestyin verkkokauppa.comin reklamointiprosessia, joka tarjosi rahojen palautusta, mikä ei viiden euron hinnan, korjailun ja korvaavan tuotteen etsimisen vaivan huomioiden ole kovin hyvä "diili" ostajalle.

Odottellessa reklamoinnista hyväksyvää vastausta olin varannut verkkokauppa.comista toisen Gollan 14" mallin ja tilasin sen Jätkäsaaren myymälään. Sitä noudettaessa ensimmäinen ikävä yllätys oli, että tuote ei ollut noudettaessa luvatusti myymälässä vaan saman talon keskusvarastossa, josta aiheutui n. 15 minuutin odottelu. Olin varannut tuotteen noutamiseen puoli tuntia, joten kassalla tuli lopulta kiire tapaamiseen, enkä ehtinyt tarkastaa tuotetta kunnolla. Koska vaaleanharmaasssa laukussa oli paikoitellen punaista väriä, joka näytti vähän kuin pesussa tarttuneelta, palasin reklamoimaan parin tunnin kuluttua tapaamiseni jälkeen. Verkkokauppa.comin käytäntö oli sama kuin ensimmäisessä tapauksessa, eli tuotteen hinta luvattiin palauttaa. Kun käytin summan virheettömän tuotteen ostamiseen, virhe saatiin käytännössä oikaistua.

Yksi tähti verkkokauppa.comille kuitenkin siitä, että heidän tiloissaan on laitteita testattavana.