Kategoriat / Kuljetus- ja muuttopalvelut


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Aimo Lehtinen Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tarjoamme ystävällistä ja asiantuntevaa muuttopalvelua jo 60 vuoden kokemuksella."
BFG Service oy

Keskiarvo (2.2):

2 arvostelua.
 "Täyden palvelun muuttoyritys Nurmijärveltä. Koti- ja yritysmuutot, muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet yms. Edulliset hinnat, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta."
Easymuutto t:mi

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Kodin muuttoja Pirkanmaalla. Sopimuksesta koko Suomessa. Kovakuntoiset muuttomiehet, joustava palvelu. Muuttoja vuodesta 2007. Referenssejä ym. löytyy myös facebookista (easymuutto). 040-4792917, easymuutto@hotmail.com."
Euromuutot

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Muuttopalvelu Euromuutot - luotettavuus ja kilpailukykyinen hinnoittelu!
Hoidamme muutot, sekä pianon kuljetukset. Käytössämme ovat pakettiauto, kuorma-auto, muuttolaatikoita sekä nokkakärryt. Päätoimialueemme on Turku, mutta autamme muutossa ympäri Suomea, ja myös ulkomaille."
Hakonen

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yritys- ja yksityismuutot sekä logistiikkapalvelut yli 90 vuoden kokemuksella"
Helppomuutto.fi

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "250e 4h, 12m3 paku ja 2 miestä Pk-seudulla, Soita heti! 0415305252"
Helsingin Muutto- ja kuljetus

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Helsingin muutto ja kuljetus on muuttopalveluihin erikoistunut palveluyritys. Palvelemme yli 15 vuoden kokemuksella sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Palvelumme ovat muotoutuneet asiakkaidemme toiveiden mukaan, mutta olemme kuitenkin pysyneet toiminnassamme osaamisemme ydinalueilla. Kilpailukykyinen hintataso ja palveleva henkilökuntamme ovat saaneet asiakkaamme kääntymään puoleemme yhä uudestaan ja uudestaan."
Helsingin muuttopalvelu Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Elämäsi muutoksessa"
JA-KI Oy

Keskiarvo (3.6):

13 arvostelua.
 "JA-KI Oy on koti- ja yritysmuuttoihin erikoistunut palveluyritys, jonka toimialueena on koko Suomi. Valitse sopiva tapa muuttaa ja tavarasi siirtyvät turvallisesti uuteen osoitteeseen - silloin kun haluat. Ja sinä voit ottaa muuton rennosti!"
Jy-Pi Oy

Keskiarvo (3.8):

4 arvostelua.
 "Suoritamme muuttosi ammattitaidolla – yli viidentoista vuoden kokemuksella.

Teemme muuttosi halutessasi joko urakkahintaisena tai tuntityönä."
Kotkan Kuljetus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kotkan Kuljetus eli Kotkan KTK on täyden palvelun kuljetuspalvelutalo. Tavoitteenamme on laadukkaat, kannattavat ja kustannuksiltaan kilpailukykyiset palvelut. Palvelemme asiakkaitamme kuljetustehtävään soveltuvalla henkilöstöllä, kalustolla ja tietoliikennejärjestelmällä. Palveluvalikoimaamme sisältyvät lisäksi varastointi-, lainalaatikko- ja työkonepalvelut. Toimipisteessämme on myös Nesteen D-tankkausasema."
Kuljetus Frisk

Keskiarvo (5.0):

5 arvostelua.
 "Kuljetus Frisk on vuonna 1980 perustettu kuljetusalan ammattilainen. Hoidamme kaikenlaiset muuttokuljetukset luotettavasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hoidamme myös muuton pakkaamisen ja purkamisen."
Kuljetus Reen Oy

Keskiarvo (3.0):

2 arvostelua.
 "Suoritamme yksityis-, yritys- ja toimistomuutot ammattitaidolla ympäri Suomea. Meiltä saa vuokrattua / ostettua muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita ja suojamateriaaleja."
Kuljetuskengurut Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Reipas, iloinen ja edullinen muuttopalvelu!"
Kuljetusliike Forsman

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Muuttopalvelu Oy Kuljetusliike Forsman Ab on vuonna 1916 perustettu kuljetuksiin ja muuttoihin erikoistunut yritys. Tarjoamme kuljetus-, muutto- sekä varastointipalveluita yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille."
Kuljetuspalvelu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Tarvitko sohvallesi, pesukoneellesi tms. kuljetusta tai tarviiko roskasi kuljetusta kaatopaikalle. Teen sen edullisesti pakettiautolla. Toimin pääasiassa pk-seudulla mutta kuljetuksen onnistuvat tarvittaessa kauemmaksikin. Pakettiauton koko on 7 kuutiota. Tavaran maksimi pituus voi olla 3 metriä. Edullisimmat hinnat. 046 6203335
Kuljetuspalvelu Lindster Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lindster Oy on tehokkaasti ja nopeasti palveleva kuljetusliike, joka toimii Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Tarjoamme luotettavaa kuljetuspalvelua yrityksille sekä yksityisille."
KuljetusVarma

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme muuttoihin ja pianonkuljetuksiin erikoistunut perheyritys, joka palvelee pieniä ja suuria asiakkaita kunnianhimolla ja korkealla työmoraalilla. Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kerava ja Järvenpää, mutta teemme muuttokuljetuksia koko Suomen alueella sopimuksen mukaan."
Lahden Muutto ja Kuljetus

Keskiarvo (3.0):

2 arvostelua.
 "Lahden Muutto ja Kuljetus on toiminut vuodesta 1960. Muuttojakuljetus.fi on erikoistunut täyden palvelun muuttoihin. Kotimuutot, yritysmuutot, sekä muuttovälineet."
Moveto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kun tarvitset apua tavaran kuljettamisessa paikasta A paikkaan B, olemme palveluksessanne. Kauttamme hoidat niin pienet kuin isommatkin muutot sekä tavaroiden kuljetukset ammattitaidolla. Moveto on tehokas yritys, joka ei tuhlaa resursseja ylimääräiseen työhön. Käytettävissämme on laaja joukko kuljetusalan ammattilaisia, joiden kanssa yhteistyö sujuu kitkattomasti."
Muuttopalvelu Grundell Oy

Keskiarvo (1.0):

8 arvostelua.
 "Muuttopalvelu Grundell Oy on yksi johtavista muuttopalveluita tarjoavista yrityksistä Suomessa. Palveluihimme kuuluvat kaikki kotimuutot, ulkomaanmuutot, yritysmuutot ja muuttotarvikkeet. Toimipisteitä meillä on ympäri Suomea ja maailmaa, joten muutto onnistuu nopeasti mistä vain. Luotettava asiakaspalvelumme ja tapamme toimia muuttojen yhteydessä ovat nostaneet meidät merkittäväksi ja arvostetuksi muuttoalan yritykseksi."
Muuttopalvelu Lainalaatikko

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lainalaatikko muuttokeskus toimii 16 paikkakunnalla ja tarjoaa kattavan valikoiman muuttovälineitä muuttoa helpottamaan. Lainalaatikolta mm. muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet, muuttoautot ja vaihtolavat."
Muuttopalvelu Niemi Oy

Keskiarvo (2.9):

4 arvostelua.
 "Muuttopalvelu Niemi Oy on vuonna 1981 perustettu koti-, yritys- ja ulkomaanmuuttopalveluihin sekä tapahtumalogistiikkaan erikoistunut perheyritys. Yrityksen budjetoitu liikevaihto vuodelle 2009 on 20 milj. euroa. Palveluksessamme on 240 muuttoalan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä."
Muuttopalvelu Rosewall

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rosewall tarjoaa muuttopalveluita Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Tee muutto itsellesi helpoksi ja palkkaa ahkerat ammattimiehet tekemään raskas työ puolestasi! Kunnon asenteella muutto tapahtuu vaivattomasti ja ammattilaisten välineillä myös huonekalusi pysyvät kunnossa. Enää ei kannata vaivata ystäviä ja sukulaisia muuttotalkoilla, vaan pyydä tarjous edullisesta ja tehokkaasta muuttopalvelusta."
Muuttopojat

Keskiarvo (5.0):

3 arvostelua.
 "Tarjoamme erittäin edullisia muutto- ja kappaletavara kuljetuksia. Toimimme lähinnä pk-seudulla mutta muutot ja kuljetukset onnistuvat myös muualle Suomeen. Meillä hinnat ovat aina samat ja meillä ei ole vloppu-, ilta- tai muitakaan lisiä. Pyydä rohkeasti tarjousta. Hintamme ovat varmasti kilpailukykyisiä. email: muuttopojat@gmail.com Puh: 041 4941319"
Muuttotalo Tmi

Keskiarvo (5.0):

2 arvostelua.
 "Ammattitaitoiset muutot Helsingissä ja pääkaupukinkiseudulla. Hoidamme myös muuttokuljetukset pääkaupunkiseudulta koko Suomen alueelle, sekä muualta Suomesta pääkaupunkiseudulle. Tilaa kauttamme muuttomiehet, muuttokuljetus, muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet! Kauttamme saat muuttopalvelut joustavasti kulloiseenkin tilanteeseen."
Nybrok Oy Kuljetukset, Logistiikka

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Nybrok Oy on suomalainen kuljetusliike, joka tarjoaa kuljetuspalvelua sinun ehdoillasi. Yrityksemme on erikoistunut vaativiin, aikataulutettuihin kuljetuksiin. Toimitamme kuljetukset nopeasti määränpäähän niin Skandinaviassa kuin Keski-Euroopassa. No
Nääs Muuttopalvelut

Keskiarvo (5.0):

6 arvostelua.
 "Nääs Muuttopalvelut Tampereelta hoitaa kaiken kokoiset muutot Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Olemme täyden palvelun muuttofirma, jolta saat myös avaimet käteen -muutot. Muuttopalvelun lisäksi yrityksemme tarjoaa ammattitaitoisia siivouspalveluja niin yksityisille kuin yrityksillekin. Siivouspalvelun voi yhdistää muuttoon. Se on myös ostettavissa monipuolisena erillispalveluna."
Opiskelijamuutot

Keskiarvo (2.6):

7 arvostelua.
 "Opiskelijamuutot on Etelä-Suomen alueella toimiva kotimuuttoihin erikoistunut muuttopalvelu, joka pyrkii toiminnallaan työllistämään nuoria ja opiskelijoita."
pakumiehet.fi

Keskiarvo (2.5):

2 arvostelua.
 "Meiltä muuttopalvelut edullisesti!"
Pianorahti Oy

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Pianonkuljetus ja flyygelinkuljetus ovat hoituneet meiltä ammattitaitoisesti yli 15 vuoden ajan. Kannamme ja kuljetamme pianot, flyygelit ja muut soittimet sekä antiikkihuonekalut. Kuljetuksen lisäksi myös varastoimme soittimet tarvittaessa."
Pirkanmaan Kotiote

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pirkanmaan Kotiote tekee muutot Tampereella ja ympäristössä. Muuttaminen uuteen kotiin on usein iso urakka, johon kannattaa varautua huolella. Tee muutto itsellesi helpoksi ja palkkaa ahkerat ammattimiehet tekemään raskas työ puolestasi!"
Viktor Ek

Keskiarvo(0.5):

1 arvostelua.
 "Victor Ek on vuonna 1885 perustettu kuljetusalan perheyritys, jonka palveluihin kuuluvat muutot yksityisille ja yrityksille, merenkulku, huolinta ja laivanselvitys."
YesGo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yesgo vuokraus- ja muuttopalvelut on perustettu syksyllä 2010. Vuokraamme muuttolaatikoita, sekä suurikokoista pakettiautoa ajoon ja muuttokäyttöön tunti- tai vuorokausitaksalla, sekä avustamme muutoissa Lahdessa ja lähialueilla."
Ykkösmiehet Oy

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Ammattitaitoiset miehemme palvelevat teitä kotimaan muutoissa vuosien kokemuksella. Myös viikonloppuisin ja iltaisin."