Kategoriat / Verkkokaupat / Tekniikka ja elektroniikka

MiGame

Keskiarvo: (1.6): 1.5 Star Rating
Arvosteluja: 81

"MiGame on täyden palvelun pelien ja pelitarvikkeiden maahantuonti- ja jälleenmyyntiyritys. Tuotteiden toimitusketjussa painotetaan tarpeettomien välikäsien poistamista, tavoitteina ja toiminnan lähtökohtina edulliset asiakashinnat sekä vahva asiakastyytyväisyys." 


Kirjoita arvostelu!


www.migame.fi

 
24.4.2018
Tuli kahdessa päivässä


Luin negatiiviset kommentit mutta ystävällisen asiakaspalvelun takia halusin antaa kaupalle mahdollisuuden. Tilasin tuotteen keskiviikkona ja oli perjantaina postissa! Aivan loistavaa asiakaspalvelua minun kohdallani. Harmi, jos jonkun muun kohdalla ei ole tullut ajallaan.

0 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
3.3.2018
Huijariputiikki


Olisipa pitänyt lukea nämä täyttä totta olevat kommentit ennen tilaamista. Välittömästi sähköpostiin saapuvaa koodia odoteltu sinne saapuvaksi tuloksetta. 2€/min maksavasta 24/7 asiakaspalvelusta ei kukaan vastaa, mutta rahaa palaa, kun Lauantai iltana on ruuhkaa...

Näillä näkymin seuraava viesti on kuluttajaviranomaiselle.

Välttäkää.

1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
24.12.2017
6 viikkoa tilauksesta enkä ole saanut tuotetta


Tilasin 16.11.17 lapselle joululahjan jossa oli joulutoimitustakuu ja joka piti maksa verkkopankin kautta heti. En saanut sähköpostiin vahvistusta tilauksestani, jonka takia soitin maksulliseen palvelunumeroon seuraavana päivänä. Tilaus oli mennyt perille, mutta heidän järjestelmän virheen takia vahvistus ei ollut lähtenyt. Joulukuun alussa tuli viesti, että tuotteella on toimitusvaikeuksia, mutta lähettävät heti kun saavat. Odotin toiveikkaana kaksi viikkoa. 14.12 laitoin asiakaspalveluun sähköpostia jossa kyselin saanko tuotteen jouluksi ja jos en, niin haluan perua tilauksen. Joulu aattoon mennessä en ole saanut vastausta enkä palautusta rahoista. Soitin heidän maksulliseen asiakaspalveluun taas. Siellä ottivat vain soittopyynnön. En tiedä saanko koskaan tuotetta tai rahojani takaisin. Olen soittanut maksulliseen asiakaspalveluun kaksi kertaa, joten nämä kaupat ovat tulleet kalliiksi enkä ole saanut itselleni mitään.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.11.2017
ÄLÄ TILAA MITÄÄN TÄÄLTÄ MiGamesista !!!


Tilasin ennakkotilaajan edulla hittipelin 2 päivää ennen sen julkaisua sähköpostimainonnan perusteella. Maksoin saman tien ja tilasin toimituksen pikapakettina (2 työpäivää). Ei kuulu, ei näy. Soitin asiakaspalveluun 5 päivän päästä ja pääsin läpi! Henkilö vastasi, että "Näen tilauksenne, mutta en sen tilaa. En tiedä enempää.". Hän lupasi välittää soittopyyntöni myyntiin, että voivat kertovat mikä on toimitukseni tilanne. Ei tullut yhteydenottoa. Odotin 2 päivää, jolloin laitoin heidän weppisivujensa kautta kysymyksen tilaamani tuotteen toimitusajasta ja pyysin ottamaan yhteyttä. Ei yhteydenottoa. Tänään (7pv tilauksesta) laitoin sähköpostilla pyynnön ottaa yhteyttä minuun ja siitä riippumatta, mikäli he eivät NYT pysty toimittamaan tilaamaani tuotetta, niin perun kaupan, ja heidän tulee palauttaa rahat tililleni, jonka numeron viestissäni myös heille annoin. Yritin sitten soittaa asiakaspalveluunkin vielä, mutta sieltä kerrotaan, että olet jonossa. Odottelin muutaman minuutin, jonka jälkeen puhelin meni mykäksi, mutta puhelu jatkui. EN JÄÄNYT ODOTTAMAAN. Soitin uudestaan ja sama juttu. Eli ilmeisesti kyseessä on maksullinen numero, jossa veloitus juoksee koko ajan. En tiedä. Sen tiedän, että tästä firmasta EI KANNATA OSTAA MITÄÄN, koska heillä ei ole toimittaa tavaraa, eikä heillä ole toimivaa asiakaspalveluakaan. Tämän foorumin kymmenien viestien perusteella en ole ensimmäinen huijattu tämän firman kanssa asioidessa. On huijattu olo.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.9.2017
En voi suositella


Lyhyesti: tämän firman toimituksissa on toivomisen varaa. Tilasin tuotteen joka menee postiluukusta. Ei saapunut. Lukuisten asiakaspalveluun (käyttäkää nettilomaketta, ei maksa toisin kuin puhelu) lähetettyjen viestien jälkeen tuote saapui, yli kuukauden jälkeen. Lisäksi tuotteessa vain englannin kieliset tekstitykset. Itseäni ei haittaa sillä olen kaksikielinen, mutta muille asiakkaille tiedoksi et varautukaa tähän.

Toinen tilaukseni (tehty ennen kuin ensimmäisen lähetysongelmat tuli ilmi) saapui muuten asianmukaisesti, mutta jäljityskoodia en koskaan saanut. Myös nämä tuotteet olivat vain englanniksi.

Hyvää asiakaspalvelun ystävällisyys, tuotteet muuten ok paitsi nuo tekstitykset. Huonoa lähetysten epäluotettavuus.

En suosittele tätä firmaa, ellet ole oikeasti valmis viemään asioita vähintään kuluttaja-asiamiehelle asti.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.8.2017
Yleinen kauppalaki? Osaamattomuus?


Taitaa osaaminen olla tässä firmassa aika huonoa?

Eivät taida tuntea kauppalakia tai kuuntele kuluttaja-asiamiehen ohjeistusta Ostettu tuote onkin nytten "varaus maksu" mistään ei ole mainintaa Alkuperäisessä ilmoituksessa?

Ei että hinta muuttuu ym ym varausmaksu?

Hauskinta että osalle on luvattu "vanhalla" hinnalla Ja osalta yritetään koijata ylimääräistä vaikka tuote on tilattu "vanhalla" hinnalla

Tästä on todiste

Tämän jälkeen loppunut vastailu? normaalia asiakaspalvelua? Miten tällaisia firmoja voi olla Olemassa?

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
5.6.2017
Viihdemaa


Tilasin yhden DVD:n ja odotellut sitä jo useamman viikon. Verrattuna muihin paikkoihin kummastuttaa, että mikä maksaa. Yleensä tilaukset tulee parissa päivässä niin viihdemaalle ei riitä edes pari viikkoa. En suosittele. Myös tekstitysten osalta johdetaan harhaan luultavasti ihan tarkoituksella.

Sivulla mainitaan tekstityksistä näin:

Verkkokaupassamme on saatavilla myös tuotteita, joiden tekstityksiä ei ole pystytty varmistamaan valmistajalta tai ne vaihtelevat tuote-eristä riippuen. Olemme merkinneet nämä tuotteet tekstillä: "Tuotteissa useimmiten suomenkielinen tekstitys." Tuotteen kohdalla tekstitystietoja ei ole pystytty erikseen varmistamaan, koska tuote on harvemmin saatavilla Suomen sisältä. Tekstitykset voi tarkistaa tilauksen jälkeen tuotteen takakannesta, sekä tuotteen palauttaminen on täysin mahdollista avaamattomana, jos se ei sisällä suomenkielisiä tekstityksiä.

Tarjoavat sentään palautus mahdollisuutta, mutta luultavasti tietävät että suurin osa ei jaksa ruveta niitä enään palauttelemaan ellei ole kalliimpi DVD kyseessä. Tämän takia tulee fiilis, että tuotteissa useimmiten suomenkielinen teksitys kommentti on laitettu vain ostajia ostamaan siinä luotossa, että siinä nyt olisi ne suomenkieliset tekstit. Toki he sentään mainitsevat myös, että asia ei ole varma joten ehkä pitäisi tämän asian suhteen itse todeta lopputulos ennen kuin tilaa mitään.

Hidas toimitus on kuitenkin paikan isoin ongelma. Jos ulkomailta tulee tavaraa nopeammin kuin heiltä, niin jossain on vika ja luultavasti ongelma on, että kyseistä kauppaa ei vaan kiinnosta ja tuotteet laitetaan tuleen sitten kun sattuu huvittamaan. Suomalaisia nettikauppoja elokuville ja peleille löytyy paljon jotka hoitaa asiat paremmin, joten älkää tunkeko rahoja kyseiseen kauppaan.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.12.2016
Käyttöjärjestelmän aktivointikoodi


Tilasin Windows 7 Home Premiun OEM -käyttöjärjestelmän aktivointikoodin, joka toimitettiin nopeasti heti verkkomaksun jälkeen, mikä oli hyvä. Koodin mukana toimitettiin linkki, josta käyttöjärjestelmän ISO-tiedoston pystyi lataamaan. Ongelmana oli, että käyttöjärjestelmän kieli oli ainoastaan englanti. Pyysin MiGamen asiakaspalvelusta uutta linkkiä, josta voisin ladata suomenkielisen version. Sain uuden linkin, mutta se ei toiminut. Otin heihin uudelleen yhteyttä ja siellä luvattiin selvittää asiaa. Sain ongelman kuitenkin ratkaistua itse, enkä jäänyt odottelemaan vastausta. Hinta oli halpa ja toimitus nopea, mutta ilman tarvittavia taitoja ja kokemusta käyttöjärjestelmän asentaminen olisi ollut vaikeaa. Kokeneille tietokoneen käyttäjille voin kauppaa suositella, mutta muiden kannattaa harkita asiaa, ettei tule pettymyksiä. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, etten jäänyt odottamaan asiakaspalvelun vastausta, sillä ehkä heilläkin olisi ollut ratkaisu ongelmaan.

2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.10.2016
ASIAKKASPALVELU TÖKKII....


Itse sain tavaran mitä tilasin VIIHDEMAALTA, mutta suurimmaksi ongelmaksi muodostui minkä vasta jälkikäteen huomasin oli VIIHDEMAAN asiakaspalvelu. Tekee mieli kysyä minkä takia sähköpostiin ei tahdota vastata? Minkä takia puhelinnumeron täytyy olla kallis eikä se pakosti edistä asiaa yhtään sen enempää jos siihen soittaa. Voin kokemuksesta paljastaa kun soitin. Mikä oli lopputulos? Odottaa kun tilattu tavara tulee perille. Toki asiaa voidaan aina hoitaa kuluttajaviraston/Pasilan kautta jos tavara ei tule perille eikä asiakaspalvelusta tahdota vastata.

Olen törmännyt muutamaan vastaavan tyyppiseen yritykseen Suomessa missä asiakaspalvelu on ollut vielä ala-arvoisempaa mitä VIIHDEMAALLA on. Ketä tällainen asiakaspalvelu hyödyttää jos moni ihminen valittaa siitä eikä mitään muutosta tapahdu?

En halua tuomita kyseisen yrityksen tapaa menestyä, mutta menestyäkseen täytyy asiakaspalvelun toimia. Tekee mieli kysyä kuinka moni ihminen haluaa teidän kanssa asioida uudestaan kun ette saa asiakaspalveluanne kuntoon?

Itse ainakin suosittelen omasta puolesta miettimään useamman kerran mikäli haluatte asioida kyseisen yrityksen kanssa. Kannattaa varautua siihen jos hyvin menee niin saa rahansa tai tavaransa takaisin, mutta huonossa tapauksessa rahojaan voi joutua odottamaan pidemmänkin aikaa (tekemällä jopa rikosilmoitus kunnes rahansa saa).

Toki ne ihmiset joilla on luottokortti niin sitä olisi parempi yleensäkin käyttää mikäli rahojaan haluaa saada takaisin. Normaalissa tilinsiirrossa voi sanoa hyvästit rahoilleen tai niitä voi joutua odottamaan pidemmän aikaa jos saa takaisin. Tämä pätee erityisesti tilattaessa ulkomailta.

5 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
15.10.2016
Windows 10 oem


Tilasin koodin, en osannut käyttää. Sain uuden koodin, en osannut käyttää. Tämän jälkeen en osannut käyttäytyä,mutta asiakaspalvelu säilytti hienosti malttinsa. Hankin tietoa ja opin käyttämään ja käyttäytymään.

Tulen asioimaan jatkossakin heidän kanssaan, mikäli myyvät minulle enää mitään :D
5 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.8.2016
Kehnoa, todella kehnoa!


Tilasin syksyllä 2015 iPhone 4S 32 G valkoisena Migame Viihdemaasta. Puhelin tuli kuukauden parin viiveellä joulun jälkeen ja oli toimimaton heti akkunsa puolesta. Ei ladannut ja simahti kokonaan. Palautin huoltoon helmikuussa ja kesäkuussa kysyin, mikä on meininki, kun mitään ei kuulu. No sieltä ilmoitettiin, että iCloud lukitus on päällä ja puhelinta ei voi korjata. No vastasin, ettei siinä ole sellaista ja tarkistin asian. Pyysin palauttamaan puhelimen ja toimitin sen eri liikkeeseen. He tiesivät nopeasti kertoa, että kyseinen puhelin on aiemmin jo myyty mustana Japaniin ja sitten siihen on jossain huollossa vaihdettu kannet ja lasi ja kenties muuta. Myymälä kieltäytyy johdonmukaisesti tekemästä mitään, koska "puhelin on heille arvoton". Eli takuu ei ole voimassa ja liike siis myy kierrätysromua. En enää koskaan tilaa tietenkään sieltä mitään.

3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
25.7.2016
Onnistunut kauppa


Puhelimen kotelo tilattu 5.7-16 ja toimitus 25.7-16. Itse tilaus ja maksu oli tehty helpoksi. Tuote oli pakattu hyvin ja vastasi kuvausta. Tuotteen toimitusajaksi luvattiin 1-8 arkipäivää, toteutunut toimitusaika oli 14 arkipäivää. Yhteydenpito oli kuitenkin asiallista ja kun tuote oli saapunut suomeen ilmoitettiin uusi toimituaika-arvio. Eli muuten olen tyytyväinen, mutta tänä päivänä kun nopeus on valttia niin tämä asia kannattaa huomioida tilausta tehdessä.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.7.2016
Alaarvoista kaupankänytiä


Minun tarinani lähes samanlainen kuin tämän liitteen henkilöllä. Tilaamani mustan puhelimen toimitus viipyi ja viipyi kunnes suostuin ottamaan valkoisen. Lieneekö minulle toimitettu tämän asiakkaan tilaama valkoinen ja hänelle musta. Puhelin ei ollut käyttökuntoinen, joten palautin ja sen viipymättä ja halusin rahani takaisin. Reilu kaksi kuukautta on kulunut, rahoja ei ole palautettu ja asia on nyt Kuluttajariitalautakunnan ratkaistavana.

Tilasin helmikuun alussa ko firmalta puhelimen. Valitsin heidät, koska haluamaani mallia ei muilta toimittajilta löytynyt haluamassani värissä. Toimitusajaksi silloin luvattiin 1-2 viikkoa. Toisin kävi, jouduin soittelemaan viikottain puhelimeni perään, joka oli asiakaspalvelun mukaan joka kerta joko tulossa, unohtunut tilauksesta, tilattu, saapunut... milloin mitäkin. Ensimmäiset kaksi ja puoli kuukautta jaksoin olla ystävällinen asiakas vaikkakin turhautti pitkä odotusaika, mutta huhtikuun lopulla alkoi jo pinna tiukentua. Otin sähköpostitse yhteyttä ja kyselin puhelimeni perään "tulee varastoon huomenna ja postissasi ensi viikon alussa". Taas viikon odottelin, kunnes otin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla, että nyt loppui huumori ja seuraava keneen otan yhteyttä on kuluttaja-asiamies. Asiakaspalvelussa oli netin toisessa päässä työharjoittelija, jolta sain huonoimman koskaan keneltäkään saamani "palvelun". Puhelin oli kuulema jo postissa ja on postin vika, jos saapumisilmoitusta minulle ei ole tullut. Sähköpostittelu kyseisen asiakaspalvelijaharjoittelijan kanssa jatkui keskiyölle saakka, hän oli esimerkiksi sitä mieltä, että ei ole hänen tehtävänsä kuunnella kiukkuisen asiakkaan valitusta ja jankkaamista. Ainoa tieto, minkä hänelta halusin oli, että milloin saan puhelimeni ja miksi asiakkaalle syötetään väärää tietoa ja vieläpä monta kertaa peräkkäin. Hän oli myös sitä mieltä, että hän oli väärä henkilö toimimaan vastaanottajana ko asiassa. En saanut yhteystietoja ylemmälle taholle vaikka monta kertaa pyysin jotta olisin voinut antaa palautteen suoraan sinne. Koko illan 3 tuntinen sähköpostittelu monine kymmenine viesteineen oli niin absurdi, että ajattelin välillä olevani piilokamerassa. Puhelimeni sitten löytyi postin toimipisteestä, saapumisilmoitusta ei ollut minulle tullut, koska olivat sitten jättäneet tarvittavat tiedot merkitsemättä pakettiin. Postin asiakaspalvelija sanoikin olleen hyvä, että itse kyselin paketin perään, enkä odottanut postin ilmoitusta. Sain puhelimeni -3 kk tilauksen jälkeen- josta olin jo puolet maksanut Everyday-luottopalvelun kautta. Sattumoisin osui niin kiire aikaan elämässä, että paketti tuli avattua vasta vähän ajan päästä sen saapumisesta ja arvatkaa vaan..... sehän ei ollut valkoinen, jonka tilasin vaan musta, jonka olisin saanut silloin vaikka naapurin Gigantista. Musta väri oli myös edullisempi ja minähän makselen nyt valkoisen version hintaa... Olin tänään yhteydessä taas kerran heidän asiakaspalveluunsa, jossa asenteesta päätellen sama harjoittelija kuin aiemmin totesi että "Meillä ei ollut valkoista, harmi" ja kun halusin selvittää asiaa, ei kuulema kuulu hänelle, mutta häntä on myös kielletty antamasta ylempien yhteystietoja... Hyvää loppuvuotta toivotteli. Otin jo yhteyttä kuluttaja-asiamieheen, homma etenee huomenna. Vielä kirsikkana kakussa: ennen kuin olin saanut puhelinta, selvitin yhden pääomistajan numeron ja soitin hänelle suoraan... ei auttanut ei... huoh.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.7.2016
Ihan Ok


latauskoodi tuli parin tunnin viiveellä! Toivottavasti korjaavat virheen. Muuten ok

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.7.2016
Huijausta koko firma!!


Tilasin puhelimen "toimitustakuulla" joululahjaksi. Tuote myöhästyi reilusti siitä mitä piti. Sitten tajusin katsoa viihdemaan arvosteluja netistä, ja ymmärsin heti mistä oli kyse. Kun tuote vihdoin saapui en edes avannut pakettia vaan toimitin sen heti takaisin ja jouduin itse maksamaan toimituskulut. Paketti oli postin seurannan mukaan noudettu heti saavuttuaan, mutta minuun ei oltu mitenkään yhteydessä. Löysin joltakin keskustelusivulta Helsingin noutopisteen numeron johon soitin kärkkäästi asiastani, sillä koko showta oli kestänyt jo n.2kk. Sieltä sain taas toimitusjohtajan numeron, jolle soitin ja tiedustelin asiasta tulisesti. Jouduin tallentamaan puhelut ja ottamaan kuluttajasuojaan yhteyden. Sen jälkeen vasta tuli ilmoitus, että rahat palautetaan. Koko pelleilyä kesti yhteensä 2,5-3kk, että rahat löysivät takaisin tililleni. Summa oli yli 400e, joten ei viitsinyt heti luovuttaa asian suhteen. ÄLKÄÄ TILATKO YHTÄÄN MITÄÄN KYSEISESTÄ PAIKASTA!!!!

7 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.6.2016
Älä osta täältä mitään


Tuotteissa pitkät toimitusajat. Palautuksista koitetaan venkoilla erilaisilla syillä ettei tuotetta tarvitsisi ottaa takaisin ja "pakottaa" asiakas pitämään sopimaton/kuvausta vastaamaton tuote. Asiakaspalvelu ei tiedä myymistään tuotteista edes perusasioita(esim. DVD:n kohdalla tekstitysten kieli) eikä pysty niitä selvittämään.

6 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.6.2016
Todella surkeaa asiakaspalvelua.


Kyseinen yritys toimitti käytetyn pelikoodin. Asiasta ilmoitin asiakaspalveluun, mutta 10 päivän aikana kukaan ei sieltä vaivautunut vastaamaan.

Ilmoitin heille kaupan peruutuksen koska eivät tee asialle mitään. Kyseiseen viestiin sain vastauksen ja ilmoittivat etteivät voi palauttaa rahoja, he lupasivat selvittää asian.

Nyt mennyt jo 2 kuukautta eivätkä he ole mitään asian suhteen tehneet. Joudun itse selvittämään missä vika steamin supportin kanssa.

Jos pitää hyviä puolia kyseisestä firmasta kertoa niin vastasivat todella nopeasti palvelunumerossa ( hinta 1,98€/min) ja kyseinen henkilö kyllä olisi kuunnellut vaikka koko illan ongelmaani.

Kyseistä liikettä en voi suositella kellekään ja suosittelen myös lukemaan netistä kyseistä firmaa koskevat arvostelut ja kommentit, olisinpa minäkin lukenut ne ja maksanut suosiolla pelistä sen 2€ enemmän.

6 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
12.5.2016
Migame/Viihdemaa


Tilasin helmikuun alussa ko firmalta puhelimen. Valitsin heidät, koska haluamaani mallia ei muilta toimittajilta löytynyt haluamassani värissä. Toimitusajaksi silloin luvattiin 1-2 viikkoa. Toisin kävi, jouduin soittelemaan viikottain puhelimeni perään, joka oli asiakaspalvelun mukaan joka kerta joko tulossa, unohtunut tilauksesta, tilattu, saapunut... milloin mitäkin. Ensimmäiset kaksi ja puoli kuukautta jaksoin olla ystävällinen asiakas vaikkakin turhautti pitkä odotusaika, mutta huhtikuun lopulla alkoi jo pinna tiukentua. Otin sähköpostitse yhteyttä ja kyselin puhelimeni perään "tulee varastoon huomenna ja postissasi ensi viikon alussa". Taas viikon odottelin, kunnes otin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla, että nyt loppui huumori ja seuraava keneen otan yhteyttä on kuluttaja-asiamies. Asiakaspalvelussa oli netin toisessa päässä työharjoittelija, jolta sain huonoimman koskaan keneltäkään saamani "palvelun". Puhelin oli kuulema jo postissa ja on postin vika, jos saapumisilmoitusta minulle ei ole tullut. Sähköpostittelu kyseisen asiakaspalvelijaharjoittelijan kanssa jatkui keskiyölle saakka, hän oli esimerkiksi sitä mieltä, että ei ole hänen tehtävänsä kuunnella kiukkuisen asiakkaan valitusta ja jankkaamista. Ainoa tieto, minkä hänelta halusin oli, että milloin saan puhelimeni ja miksi asiakkaalle syötetään väärää tietoa ja vieläpä monta kertaa peräkkäin. Hän oli myös sitä mieltä, että hän oli väärä henkilö toimimaan vastaanottajana ko asiassa. En saanut yhteystietoja ylemmälle taholle vaikka monta kertaa pyysin jotta olisin voinut antaa palautteen suoraan sinne. Koko illan 3 tuntinen sähköpostittelu monine kymmenine viesteineen oli niin absurdi, että ajattelin välillä olevani piilokamerassa. Puhelimeni sitten löytyi postin toimipisteestä, saapumisilmoitusta ei ollut minulle tullut, koska olivat sitten jättäneet tarvittavat tiedot merkitsemättä pakettiin. Postin asiakaspalvelija sanoikin olleen hyvä, että itse kyselin paketin perään, enkä odottanut postin ilmoitusta. Sain puhelimeni -3 kk tilauksen jälkeen- josta olin jo puolet maksanut Everyday-luottopalvelun kautta. Sattumoisin osui niin kiire aikaan elämässä, että paketti tuli avattua vasta vähän ajan päästä sen saapumisesta ja arvatkaa vaan..... sehän ei ollut valkoinen, jonka tilasin vaan musta, jonka olisin saanut silloin vaikka naapurin Gigantista. Musta väri oli myös edullisempi ja minähän makselen nyt valkoisen version hintaa... Olin tänään yhteydessä taas kerran heidän asiakaspalveluunsa, jossa asenteesta päätellen sama harjoittelija kuin aiemmin totesi että "Meillä ei ollut valkoista, harmi" ja kun halusin selvittää asiaa, ei kuulema kuulu hänelle, mutta häntä on myös kielletty antamasta ylempien yhteystietoja... Hyvää loppuvuotta toivotteli. Otin jo yhteyttä kuluttaja-asiamieheen, homma etenee huomenna. Vielä kirsikkana kakussa: ennen kuin olin saanut puhelinta, selvitin yhden pääomistajan numeron ja soitin hänelle suoraan... ei auttanut ei... huoh.

4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
24.4.2016
Aina täyttä kusetusta


Tilasin pelin, jonka latauskoodin olisi pitänyt tulla heti, mutta eipä tietenkään näkynyt. Puhelu maksaa 2€ minuutti ja yllättävän paljon on ruuhkaa sunnuntai-iltana.

EI IKINÄ ENÄÄ TÄTÄ

4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
11.2.2016
Johdomukaista huijausta


MiGame/Viihdemaa huijaavat asiakkaita kylmäpäisesti ja johdonmukaisesti. Tilasin ja maksoin Nokia Lumia 1020:n syyskuussa 2015. En saanut tilausvahvistusta, kuittia enkä tilausnumeroa. Hälytyskellot soivat, mutta liian myöhään. Asiakaspalvelulomaketta ei voi lähettää ilman tilausnumeroa, joten ihmiset pakotetaan soittamaan maksulliseen puhelimeen (n. 2€/min). Sain tilausvahvistuksen kuukauden kuluttua tilauksesta. Kahden kuukauden kuluttua laite tuli kotiin. Pakkaus, kuulokkeet, akku ym. selvästi jotain muuta kuin Nokiaa. Kuitenkin pakkauksessa luki Made in Finland. Käyttöohjeessa neuvottiin käyttämään akkua irti. Nokia 1020:ssa on kuitenkin kiinteä akku, jota ei voi irrottaa. Sain puhelimeen virran, mutta se sammui n. 3 tunnin kuluttua eikä enää käynnistynyt. Ilmoitin MiGamelle/Viihdemaahan, että haluan purkaa kaupan. Sanoivat, että ei käy ja puhelin pitää kiireen vilkkaa lähettää huoltoon. Toimin ohjeiden mukaan. Selvisi taas liian myöhään, että ns. huolto on saman kaverin firma. Tästä alkoi pitkä hiljaisuus. Neljän kuukauden kuluttua tilauksesta ystäväni lähetti MiGamelle viestin, jossa ehdotti diiliä; joko maksat rahat takaisin tai teemme ilmoitukset hintaseuranta.fi-ja vertaa.fi-sivustoille, että MiGame/Viihdemaa tekevät johdonmukaista huijausta tarjoamalla "aitoja" laitteita muita halvemmalla. Tämä lisäksi ilmoitimme, että teemme rikosilmoituksen ja keräämme muita huijattuja tekemään ilmoituksen myös. Samoin kerroimme, että viemme asian kunigaskuluttajaohjelmaan. Ilmoitimme määräpäivän, mihin mennessä rahat on maksettava. MiGame/Viihdemaa vastasi ystäväni postiin ja ilmoitti maksavansa rahat. Samoin hän väitti, että asiakaspalvelu on tehnyt virheen, kun ei ole hyväksynyt reklamaatiotani. Hän kertoi myös, että tuotteet ovat käytettyjä ja niihin on vaihdettu akku ja näyttö. Kun tilasin laitteen n. puoli vuotta sitten, en muista nähneeni missään firman sivuilla mainintaa, että puhelimet eivät ole uusia ja että ne eivät ole aidosti sitä merkkiä, jota niiden väitetään olevan. Varokaa siis, älkää olko yhtä sinisilmäisiä kuin minä. Itse odottelen nyt, että rahat ilmestyvät tilille, MiGamella/Viihdemaalla on vielä pari päivää armon aikaa.

9 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (3)

 
18.1.2016
50/50


Fyysinen peli tuli ennakkotilattua n. pari viikkoa ennen julkaisua ja tuotesivulla luvattiin toimittaa julkaisupäivään mennessä. Yllärinä paketti oli saapunut ja siitä 2.5 tähteä.

Latauskoodi toisesta pelistä tuli ostettua ja toimituksessa luki "heti", mutta koodista ei ole sen koomin kuulunut.

4 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
18.1.2016
Petettyjä lupauksia ja kallista asiakaspalvelua


Tilasin tyttöystävälle pelin latauskoodin, jota piti olla varastossa. Tein tilaukseni pari viikkoa ennen joulua. En tiedä miksei tullut tällä kertaa tsekattua kaupan mainetta etukäteen, mutta hetihän se huonoille kaupoille karahti. Latauskoodia ei kuulunut saman päivän aikana. Soitin asiakaspalveluun (jonka numeron yhteydessä ei oltu ilmaistu maksullisuutta) ja sanoivat että muutama päivä menee, ei jostain syystä ollutkaan heti saatavilla. Viikon päästä taas soitin, lupasivat selvittää asiaa. Mitään ei kuulunut. Tässä vaiheessa huomasin, että toisessa heidän viestissään oli ilmaistu myös melko korkea minuuttihinta noille puheluille. Pyysin sähköpostitse välitöntä kaupan purkua ja puheluiden hinnan hyvittämistä, koska hintaa ei oltu esitetty s-postissa (maksuvahvistus) ja taitaa olla laitonta myös tuollaisen hinnan periminen jo ostoksen tehneeltä asiakkaalta. Reiluun viikkoon ei viestiin vastattu Luin jostain palstalta, että heidän "maksuttoman" numeronsa saa laittamalla viestiä verkkosivun lomakkeen kautta. Uudestaan sitten selväsanainen vaatimus kaupan perumisesta yms. Sain numeron, soittaminen jäi, mutta siitä reilun viikon päästä tuli viestiä että perutaan muttei hyvitetä puheluita, koska heillekin maksaa...ilmeisesti aiempiakin kannanottoja kuluttajaviranomaiselta juuri näihin tämän firman puhelupalveluasioihin löytyi muuten netistä. Liekö sitten osa liiketoiminnan ajatusta tämä palvelunumerolla rahastaminen. Vielä en ehtinyt katsoa onko rahat palautettu, mutta puheluasia ei jää kyllä tähän. Sen verran huono toleranssi näihin vedätyksen tyylisiin asioihin, että ihan seuraavan uhrin suojelemiseksi aion olla yhteydessä kuluttaja-asiamieheen. ÄLÄ TILAA TÄÄLTÄ MITÄÄN NIIN ET KADU.

Hyvät puolet: kalliiseen asiakaspalvelunumeroon vastattiin heti

10 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
31.12.2015
Postin vika


Ilmeisesti postissa hukataan pelkästään Migamen lähettämiä paketteja, varmaan ne sähköpostitkin hukkuvat sinne itellan laariin kun niin harvoin perille asti pääsevät.

13 / 17 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.12.2015
MiGame ei toimittanut latauskoodia


Tilasin MiGamesta pelin latauskoodin, joka luvattiin toimittaa heti. Toimitusviestissä ei vain ollut luvattua koodia! Asiakaspalveluun soittaminen maksaa pari euroa minuutti ja sähköpostiin ei ole tullut vastausta.

9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
18.11.2015
Peli migamesista


Tilasin pelin migamesista. Tilaaminen oli helppoa, josta tämä puolikas tähti. Mutta sitten..Tuli ilmoitus viime perjantaina, että tilaus oli lähtenyt edellispäivänä tulemaan kun tilauksen perään kyselin. Tilasin prioritynä ja ei ole vieläkään saapunut. Nyt on "vasta" keskiviikko, mutta ykkösluokan kirje kohta ollut viikon matkalla. Näinköhän on taas posti "hukannut" lähetyksen, niinkuin kyseisen firman lähetyksillä on näköjään kommenteista päätellen ollut tapana. Noh, oma moka oli kun en ottanut kyseisestä kaupasta ennen tilausta selvää. Tuskinpa tilauksen saapumista tulen näkemään. Ulkomaista kaupoista aina olen ottanut selvää onko luotettava, mutta jotenkin tähän asti luotto suomalaista firmas kohti on ollut. Kiitos tämän eipä ole enää!

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
4.10.2015
iphone 5 HUIJAUS


Ostin Migame/Viihedemaailman verkkokaupasta iphone5 -puhelimen, jossa pitäisi olla vielä takuuhuotoa jäljellä. Puhelimen laturi ja laturipiuha eivät toimineet ja kun kävin merkkihuollossa en saanut uusia tilalle, koska olivat väärennettyjä. Viihemaailman asiakaspalvelu pesi kätensä ja sanoivat, että vastuu ei ole heillä, koska tehdashuolto on voimassa. Merkkiliikkeen asenne Migamesta/viihdemaailmasta ostettuja puhelima kohtaan on, että ne ovat väärennettyjä. Puhelin on toiminut alusta lähtien tosi huonosti. EN SIIS SUOSITTELE! Varokaa ihmeessä. Laite kuitenkin maksoi 399e.

7 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
4.10.2015
Takuukorjaus ei tule takaisin


Apple iPhone 5S lähti takuukorjaukseen yli 3 kk sitten, ei ole tullut takaisin. Eivät ole vastanneet kahteen viimeiseen sähköpostiin. Tein kuluttajaneuvontaan ilmoituksen ja verkossa rikosilmoituksen. Yritin ensin takuukorjauttaa puhelinta asiallisessa liikkeessä, mutta sieltä sanoivat, että on piraattinäyttö puhelimessa, joten eivät voi korjata (laite ostettu Viihdemaalta "uutena").

6 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.9.2015
Asiakaspalvelun toimivuus


Tilasin MiPhonen verkkokaupasta kännykän suojakotelon ja näytönsuojakalvoja. Maksoin verkkokaupassa jonka jälkeen MiPhonen sivu avautui uudelleen mutta tekemästäni tilauksesta ei näkynyt mitään kommenttia, kiitosta tms. Myöskään sähköpostiin ei tullut tilausvahvistusta. Odottelin seuraavaan päivään, edelleen sähköposti hiljaa. Laitoin mailia asiakspalveluun kysellen tuliko tilaus perille, ei vastausta. Seuraavana päivänä täytin MiPhonen sivulla yhteydenottokaavakkeen samasta asiasta, ei mitään vastausta. Seuraavana päivänä yritin soittaa useamman kerran ilmaiseen asiakaspalvelunumeroon, ei vastausta. Viimein soitin maksulliseen palvelunumeroon, johon vastattiin parissa sekunnissa ja selvisi että tilaus oli ihan kunnossa ja lähtenyt jo tulemaan. Eli turha odottaa lupauksista huolimatta tästä firmasta apua muusta kuin maksullisesta numerosta.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
23.8.2015
Palautuksesta ei tullut rahoja


Tilasin MiGamesta pelin mutta koska toimituksessa kesti monta viikkoa muutaman päivän sijaan kuten sivuilla luki, päätin ostaa pelin paikallisesta kaupasta ja palauttaa sitten tilauksen kunhan se vain saapuu perille. Myyjä sitten väitti ettei ole mukamas palautusta saanut, jota en millään usko. Miten yksi suurehko kirje katoaisi tuosta vain? Helppo tilannehan tässä on kusettaa kun kirjeiden liikennettä ei seurata. Eli yhteenvetona hidas toimitus ja kyseenalaistan kauppiaan rehellisyydenkin.

6 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (3)

 
12.8.2015
paska kauppa


En suosittele, tuote tuli 2 viikkoa myöhässä.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
22.7.2015
Peruutukset


Tilasin verkkokaupan kautta Iphonen ja maksoin sen verkkopankista saman tien.

Tyttären syntymäpäivät menivät ja tytär saikin toisen puhelimen lahjaksi.

Peruin sähköpostilla tilauksen(tuote ei ollut vielä saapunut) joka heti kuitattiin ja rahatkin palautuivat tililleni ilman ongelmia.

Minun ei tarvinnut soittaa yritykseen ja peruutus onnistui mainiosti sähköpostin välityksellä.

Minun kohdalla kaikki toimi hyvin.


4 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.7.2015
Palvelu pelaa


Tilasin ennakkoon Migamesta F1 2015 PS4. Sain eilen viestin että peli on toimitettu, ja että se pääsee perille julkaisupäiväksi. Odottelen huomiseen peliä, mutta täytyy ennakkoon kehua palvelun toimivuutta. Tilattu peli lähetettiin ajoissa ennen julkaisua matkaan! Kiitos Migamelle hyvästä palvelusta!

2 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.7.2015
:)


Peli tuli luvatussa ajassa!

3 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
21.6.2015
Ostaminen toimii hyvin!


Ostin migamesta varastossa olleen pelin. Kävin noutamassa sen kaupan pisteestä samana päivänä. Migame yllätti oston helppudella ja nopeudella!

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
13.6.2015
Huono kauppa


Tilasin joulukuun alussa 2014 iPhone 4s puhelimen joululahjaksi. toimitusaika oli luvatun 12 päivän sijaan noin 6 viikkoa, joten ei se ihan joululahjaksi ehtinyt. Puhelin meni rikki pari kuukautta sen jälkeen, ja lähetin sen toimittajalle takuuhuoltoon. Tässä sitä nyt vielä odotellaan noin 2kk jälkeen. Kuluttajaneuvojakin sinne soitti ja kovasti lupasivat, että kaupan voi perua, mutta eipä onnistunut sekään. Nyt tein sitten rikosilmoituksen, ja odottelen josko joskus saisi korvauksia, mutta luutavasti menee konkkaan ennen sitä.

8 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
28.5.2015
Roskapostittaja


Tämä ennestään tuntematon firma lähetti pyytämättä ja yllättäen sähköpostiini mainosmoskaa jossa väitettiin osoitteeni olevan kotoisin heidän asiakasrekisteristään. Koska en ole ikinä ollut tekemisissä firman kanssa kysyin mistä tällainen väite on kotoisin. Olin kuulemma tehnyt tilauksen päivämäärällä se ja se, enkä ole kyseisen päivämäärän liepeillä tehnyt minkäänlaisia tilisiirtoja tämän sorttisille firmoille (postiennakolla en tilaile). Puhe asiakasrekisteristä oli siis nk. "paskaa" eikä kysymykseeni tilauksen sisällöstä tai rekisteritiedoistani vastattu, pahoiteltiin vain ja sanottiin että osoite on rekisteristä poistettu. Kaksi uutta roskaviestiä on sittemmin saapunut, joten on tultava siihen tulokseen ettei rekisteristä vastaava osaa hommaansa. Osoitelähde on todennäköisimmin roskapostituslista tai jonkin muun firman rekisteri, koska minkäänlaista kontaktia tähän puljuun en ole aiemmin ottanut. Älkää luovuttako tietojanne tällaisille.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
23.5.2015
Sam se on sun!!


Olisipa tullut luettua nämä sivut ennenkuin menin tilaamaan puhelimen tästä firmasta!!!

Ostin Samsung S3-puhelimen noin puoli vuotta sitten se meni rikki ja on nyt ollut takuuhuollossa ko firmassa kaksi kuukkautta. Mikään ei toimi enkä usko saavani uutta puhelinta tilalle.

Tyhmä saa maksaa paskasta!

Sanaa kiertämään, tuo firma ei pelaa rehellistä peliä! Älkää ostako missään nimessä!

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.5.2015
Viihdemaa myy piraattipuhelimia


Viihdemaa myy tehdashuollettuja iphone puhelimia 12kk takuulla. Nämä puhelimet ovat kuitenkin piraattituotteita, jotka eivät ole Applella tehdashuollettuja. Näin ollen puhelimia ei korjata eikä vaihdeta takuuseen.

Itse menin halpaan ja ostin iphone5 32G Valkoinen puhelimen viime joulukuussa. Puolenvuoden käytön jälkeen puhelimen näyttö irtosi ylälaidasta. Syy tähän oli väärin sovitettu kopionäyttö. Vein puhelimen Applen valtuuttamaan huoltoon, jossa sain tylyn tuomion. Applen järjestelmän mukaan puhelin oli ostettu 25.12.2012 USA:ssa ja oli operaattorilukittu Verizonille eikä täten ole Applen tehdashuollettu puhelin.

Pyysin huollosta kirjallisen lausunnon, josta sitaatti seuraavassa: "Applen järjestelmän mukaan kyseisellä sarjanumerolla puhelimen pitäisi olla musta eikä valkoinen kuten tämä. Apple ei hyväksy laitevaihtoon puhelimia, joihin on vaihdettu osia itse tai valtuuttamattomassa huollossa. Puhelin on korjauskelvoton."

Puhelin olisi vaihdettu uuteen ilman kuluja takuun puitteissa, jos kyseessä olisi ollut aito Applen tehdashuoltama puhelin. Koska kyseessä on piraattituote on käsissäni nyt arvoton tiiliskivi.

Olen lähettänyt useamman sähköpostin firmaan ja vaatinut kaupan purkua, mutta viesteihin ei ole vastattu. 0600- lypsynumeroon en soita, koska reklamaatiot pitää pystyä hoitamaan normaalin puhelinmaksun hinnalla suomessa. Jatkan yhteydenpitoa kuluttaja-asiamiehen välityksellä ja aion tehdä rikosilmoituksen asiasta.

Kiertäkää tämä huijarifirma kaukaa!!!

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
22.4.2015
Tosi ala-arvoista toimintaa Migame / Viihdemaa


Tilasin tammikuun puolessa välissä 2015, iPhone 5c 32gb, kolme päivää testasin laitetta, ei pelannut 4G ja 3G yhteydet pätki ym. vikaa. Palautin laitteen MiGame /Viihdemaa ja tein reklamaation sekä vaihtoehdon voisin ottaa tilalle halvemman iPhone 5C 8gb, laitetta ei toimitettu koskaan, peruin kaikki sopimukset ja ilmoitin heille sopimuksen peruutuksella monella e-maililla ja puhelinsoitolla, e-mailehin vastaus tuli automaatista ja asiakaspalvelusta vain lupauksia.Tein valituksen kuluttaja-asiamiehelle, ilman tulosta, uhkasin haasteella ja poliisilla, ei tulosta. Alko "pikkusen" ottaan päähän heidän toiminta. Keräsin kaikki sähköpostit, Viihdemaan sivuilta ao. puhelimen kuvat ja tuplasin ne , jotka liittyivät sopimukseen, sain liitteistä 18 MB. Lähetin n. parisata kertaa 4 päivän ajan sarjana e-mailia; migame@migame.fi, asiakaspalvelu@viihdemaa.fi, asiakaspalvelu@migame.fi, palautukset@viihdemaa.fi, tilaukset@viihdemaa.fi. Osoitin e-mailin otsikossa myös asiani toimitusjohtajalle. Soitin kaksi kertaa asiakaspalvelu 0600302302 (1,98 €/min), extra laskua tuli 38€, Sain näiltä sivuilta asiakaspalvelun puhelimen kiertämisen numerolla 045-3502947, kymmeniä soittoja, normaalilla hinnalla. Oli varsin ikävää, kun heidän sähköposti kaikissa osoitteissa taisi kaatua minun sähköposteihin, uhkailivat, että olin tehnyt hyökkäyksen roskapostilla ja uhkasivat asianajalla ja korvausvaatimuksilla, löivät lopuksi bloukkauksen kaikille minun sähköposteille, joita oli 3 eri sähköpostiani. Sain vain yhteyttä puhelimella ja ilmoitin heille, että lähettämäni sähköpostit koskivat kaikilta osin VAIN omaa asiaani (ei kannata lähettää mitään roskapostia liitteinä, voipi tulla oikeutettu syyte) ja mennään vaan rosikseen, sithän on syyte ja vastasyyte, niin katotaan kuka on kaikkien kulujen maksaja. Vielä piti tapella viimeiset kolme viikkoa asiasta ja rahoistani, mutta nyt juttu ratkesi edukseni tänä aamuna 22.04.2015, itse toimitusjohtajan nimellä oli maksettu tililleni rahat- 35€ heidän kulut. Toivon, että muutkin ovat sitkeitä tätä MiGame / Viihdemaa sopimuksien rikkovaa firmaa kohtaan, että saisitte OMAT rahanne pois. Älkää ostako tai tilatko mitään tästä nettikaupasta, kaupat / sopimukset ei onnistu normaalilla kauppatavalla.

7 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.3.2015
ÄLKÄÄ IHMEESSÄ EREHTYKÖ TILAAMAAN MIGAME/VIIHDEMAASTA


Nämä yritykset ovat täysiä kusetuspaikkoja. Erehdyin tekemään tilauksen jonka peruutin muutama min tilauksen tehtyäni koska tuotteiden infossa sanottiin että yleensä DVDlla on suomenkielinen txt. Aloin epäilemään siis kun katsoin tästä firmasta palautteita että varmasti ei ole tilatuilla DVDllä suomi-txt ja siksi peruutin tilauksen nopeaan ja lähetin 5 meiliä varmistukseksi joihin en ole koskaan saanut vastausta! Vko tilauksesta (ja peruutuksesta) alkoi tulla tipoittain tilauksen 3 dvd:tä. On siis selvää että nämä nuijat eivät halunneet peruutusta ottaa vastaan vaan yrittävät pakolla ostattaa nämä dvd:t. Eivät vastaa kuluttaja-asiamiehellekään. Netissä on asiakas kokemuksia joissa palautustapauksissa tuo yritys väittää että eivät ole saaneet palautusta tai että tuotteet avattu eli täyttä kusetusta! Lain vastaisesti myös as.pal nro maksaa tuon 2e! TÖRKEÄÄ!! EN OLE KOSKAAN TÖRMÄNNYT NÄIN EPÄLUOTETTAVAAN JA VASTENMIELISEEN KAUPPAAN! ÄLKÄÄ EREHTYKÖ OSTAMAAN MTN NOISTA, SAATTE VAAN RUTOSTI HARMIA!

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
18.3.2015
MI GAME PASKAA...!


Joo o elikkä tilasin mi gamelta 90e maksavan tuotteen 13.2.2015 toimitusaika oli 1-8 päivää. No maksoin tuotteen heti ja se oli virhe. Nimittäin voi eläkään tähän päivään mennessä en ole saanut rahoja takaisin. Siis peruin tilauksen koska tuotetta ei ollutkaan niillä varaatossa. No peruminen onnistui hyvin sähköpostilla. Mutta rahoja ne ei ole maksanut takaisin. Olen soittanut/ lähettänyt sähköpostia vastauksen olen aina saanut: Laitetaan tänään maksuun. Tänään laitoin viimeisen sähköpostiviestin. Katotaan mitä tällä kertaa tulee vastaukseksi. Otan yhteyttä huomenna kuluttajaasiamieheen. Kerro sitten lisää mitä tapahtuu... mutta joo EN SUOSITTELE KENELLEKÄÄN !!!

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.3.2015
MiGamea ei voi suositella


Tilasin Wii U: Nintendo Wii U-pelikonsoli Nintendo Mega Bundle (sis. Super Smash Bros. + New Super Mario Bros. U + Nintendo Land-pelit) MiGamelta 13.2.2015 enkä ole edelleenkään kuullut 16.3.2015 heistä yhtään mitään sellaista viestiä lukuunottamatta jossa luvattiin maksimitoimitusajaksi 12 päivää. Tilatessa nettisivulla toimitusaika oli vielä 1-8 päivää. Kaikkea tilaukseen kuuluvaa tavaraa näyttäisi olevan "varastossa". Sähköposteihin tai yhteydenottolomakkeen kautta lähetettyihin viesteihin ei vastata. Maksulliseen asiakaspalvelunumeroon soittaminen maksaa enemmän kuin senssilinjoille soittaminen, joten sitä kautta ei yhteyttä voi ottaa. Välttäkää.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.2.2015
Nopeaa toimintaa


Nopeaa toimintaa MiGamella.Tilasin MiGamelta enakkotilauspelin ja sain sen pelin luvattuna julkaisupäivänä klo 11.00 postiluukusta.Tämä jos mikä on hyvää ja nopeaa asiakaspalvelua.

3 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.2.2015
Mitä jos te kaikki ilmottaisitte kuluttajainsuojaan?


Siis ymmärsinkö oikein, että täällä on hirveästi valituksia ko. puljusta, mutta kukaan ei ole vienyt asiaa kuluttajainsuojaviranomaisille asti? Mitäpä jos te KAIKKI nyt otatte vähän vastuuta asiasta ja teette ilmotuksen puljusta, niin ei tarvitse enää kenenkään muun kärsiä? Voisi olla ihan oikeastikin fiksua.

Ihan turha valitella täällä mitään, jos ette yritä muuttaa asioita.

11 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
15.1.2015
Huijari firma


Yritin palauttaa ostamani iPhone jonka aktivoinnissa suuria ongelmia, selvisi että puhelin oli otettu käyttöön pari vuotta aikaisemmin eli second Hans tuotteita myydään uusina. Ei mitään positiivista kerrottavaa tästä firmasta, kannattaa välttää.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.12.2014
Asiakaspalvelu ei vastaa.


Huonoa kaupankäyntiä. Kännykkä kotelo tilattu torstaina ja löytyi heti varastosta. Nouto ei onnistunut vaan minulle vakuutettiin että postilla on viimeistään maanantaina perillä. Ja toimitus ilman postikuluja. Nyt ei saa yhteyttä koko paska firmaan. Kuoria ei ole näkynyt. Jos haluat ostaa jotain älä osta tästä firmasta. En voi suositella! Menee näköjään firmalla noin huonosti että pitää kusettaa 13.90€. Toivottavasti tuli tarpeeseen.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
22.11.2014
Tilaus saapui perille


Laitoin tilausta migamesta tulemaan 6.11 ja verkkosivulla ilmoitettii tuotetta olevan varastossa ja toimitusaika 1-8 arkipäivää.

8.11 sain sähköpostin jossa kyseltiin olinko huomannut että tilaamallani tuotteella on pitkä jopa 12 arkipäivän toimitusaika. Kävin katsomassa sivuilla oliko tuotteen toimitusaika tai varastotilanne muuttunut, ei ollut edelleen tuotetta heti saatavilla 1-8pvä toimitusajalla.

14.11 sain klarnalta laskun sähköpostiini koskien kyseistä tilausta. Myöhemmin sain vielä migamesta sähköpostia jossa ilmoitettiin peli toimitettavaksi 18.11.

21.11 tilaamani tuote saapui.

Kyllähän siinä hetki meni ja kun lukenut aikaisempia kokemuksia tältä sivuilta alkoi välillä jo vähän jännittää että mahtaako sieltä tulla mitään. Kyseisen verkkokaupan kanssa kannattaa olla kärsivällinen.


3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.11.2014
PS4 pelit ja ohjain.


Ostin kyseisestä MiGamesta halvemman hinnan takia.. Ostamani tuotteet eivät tulleet ikinä perille. Ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun tilaan tästä puljusta, enkä voi suositella muillekaan.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
1.11.2014
Kusetusta


Kusetusta, rahat hukkaan! Tuotteita ei tullut ikinä!

4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
31.10.2014
Paska lafka


Tilasin kaksi Iphone 5 S puhelinta. Usean kyselyn ja ihmettelyn jälkeen saapui kaksi Perus iphone 5 puhelinta (ei siis S mallia jonka olin tilannut), Toimitusaika oli kaksi kuukautta. No nyt sitten täytyis saada oikeat puhelimet tai hinnan hyvitys. Saas nähdä onnistuuko ?!

Suosittelen karttamaan tätä lafkaa

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.10.2014
surkeaa


tilasin puhelimen ko firmasta. odottelin ja ei tullut 8-12 vrk:ssa missä lupasivat. Yhteyden saa ainoastaan maksulliseen puhelin numeroon soittamalla. useiden selitysten lähtenyt, varastolla, taas lähtenyt Kaupan päälinen bluethoot tuli mutta puhelinta ei ikinä 1,5 kk:n odottelun jälkeen soitin peruin kaupan. sen jälkeen paukkui klarnalta maksumuistutus kylkiäisestä kovaan hintaan.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.8.2014
Tulen jatkossakin asioimaan


Tilasin PS4 -konsolin MiGame:lta ja toimitus kesti 5 päivää. Olen erittäin tyytyväinen, että asioin kyseisen firman sivuilla. Mahdollisesti jatkossakin tulen tilaamaan sieltä mm. pelejä sekä muita tarvikkeita pelaamista varten. Hinnat kilpailukykyisiä sekä valikoima melko laaja. Suosittelen erittäin lämpimästi.

3 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
25.8.2014
MiGame MiPhone


MiGame ja MiPhone - sama omistaja, joka rahastaa kuluttajansuojalain vastaisesti kalliilla asiakaspalvelunumerolla, 0600-302302 (1,98 euroa / minuutti).

Numerossa 045-3502947 hoidetaan halvemmalla molemman firman, sekä MiGamen että MiPhonen tilauksia.

MiGame ja MiPhone - sama omistaja, joka rahastaa kuluttajansuojalain vastaisesti kalliilla asiakaspalvelunumerolla. Minulle toimitettiin tuote, jonka tilauksen olin peruuttanut. Palautin tuotteen omalla kustannuksellani, mutta rahojen perään piti soitella ja uhkailla lakimiehellä ennen kuin rahat palautettiin vasta liki lähes kahden kuukauden kuluttua. Sähköpostikyselyihin ei vastata. Kiertäkää kaukaa molemmat firmat. Ja jos olette jotain tilaamassa tai tilanneet, käyttäkää numeroa 045-3502947, jossa hoidetaan molemman firman, sekä MiGamen että MiPhonen tilauksia.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
27.6.2014
hyvää palvelua


Tilasin Migamesta ps4 ja toivoin saavani sen mahdollisen nopeasti, kun näytti oleven varastotuotteena. Olen lähtemässä ensiviikolla lomille joten en pystyisi noutamaan tuotetta. Onneksi Migame toimitti tuotteen jo tälle viikolle niin ei tarvinut perua tilausta. Kyselin vielä toimitusvaiheessa Migamelta toimitusajasta. Sähköpostiini vastattiin tunnin kuluttua sen lähettämisestä ja sain selville että tuote on jo toimituksessa. Minulle ilmoitettiin myös etten ole saanut tästä viestiä, koska jotkut sähköpostiosoitteet on ilmeisesti estänyt migamen sähköpostit. Pleikkari saapui tämän viikon keskiviikkona ihan ajallaan kun tuote oli tilattu viime viikon tiistaina. Olen tyytyväinen, että sain pelin ajoissa! Migamen palvelusta ei ole valittamista.

2 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.6.2014
toimii


Yllätyin Migamen palvelusta! Lueskelin itse tilaushetkellä Migamesta tehtyjä palautteita ja olin hieman epäileväinen, että onko tämä paras paikka ostaa peli.Tuote oli hintaseurannan halvin ja ajattelin, että voiko sitä olla oikeasti heti saatavilla Migamella.

Tilasin pelin ja sain siitä ilmoituksen sähköpostiini. Peli oli varastotuotteena, joten se lähti seuraavana päivänä. Tämä johtui varmasti siitä, että olin tilannut pelin iltapäivällä.

Peli saapui postiluukkuuni neljän päivän kuluttua sen tilauksesta! Olen tyytyväinen ja tilaan jatkossakin muita tuotteita Migamesta, kun on noin nopea palvelu!! Suosittelen kauppaa muillekkin.

2 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.6.2014
Toimitus takkuilee


Kyllä on viimeinen kerta kun tästä puljusta tilaan mitään, 29.5 tilattu peli ja lupailtiin 12 päivän toimitusaikaa, hinnan takia erehdyin senki tilaamaan. Jupiterista astiko lähetys tulee, tiiä sitte. Yleensä omat suosimat kaupat, VPD ja puolenkuunpelit niin toimitus on jo seuraavana päivänä, mutta sielä oli sitten varastot tyhjillään joten Viihdemaasta sattu löytymään halvalla. Tässä sitä vielä odotellaan...

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.6.2014
Helppoa ja nopeata


Oma kokemukseni MiGamesta on hyvin positiivinen. Tilaaminen oli helppoa, sillä sivusto ei vaatinut rekisteröitymistä, toisin kuin kaikki muut paikat, joista olen elämäni aikana mitään tilaillut. Tilausvahvistus tuli heti sähköpostiin, ja sitä seurasi pian Klarnan lasku. Tilaaminen oli siis ilahduttavan kätevää.

Toinen iiiso plussa oli tietysti hintataso. Sen vuoksi päädyin ko. putiikista tilaamaan. Kahden tilaamani pelin yhteishinta olisi ollut lähes kympin enemmän, jos olisin tilannut toiseksi halvimmasta. Toimituskulutkin olivat alle 2e.

Tilasin pelit maanantaina 9.6., ja torstaina kirje kolahti postiluukusta. Toimitus oli siis aivan riittävän nopea, en koskaan uskonutkaan Hintaseurannan ilmoittamaan yhden päivän toimitusaikaan. Monien olen nähnyt valittavan juuri tuosta, että toimitus kesti yli yhden vrkauden, mutta tietääkseni MiGame itse ei väitä missään, että toimitus olisi noin nopea. Hintaseuranta ilmeisesti määrittää tuon ajan itse (?).

Kaikin puolin hyvä kokemus siis! Tilaan tuolta varmasti toistekin, ainakin jos hinnat pysyvät noin alhaisina. Kannattaa nettiarvosteluja lukiessa muistaa, että todennäköisemmin suunsa avaavat ne, joilla on huonoja kokemuksia! :) Meinasin olla tilaamatta tuolta juuri näiden arvostelujen vuoksi, mutta onnekseni muutin mieltäni.

Tiivistettynä: suosittelen!

2 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
10.6.2014
Nopeesti pelaamaan


Tilasin tossa kesäkuun alussa PS3: Assassins Creed III Brotherhood-pelin. Löysin Migamen hintaseurannasta ja ostin tuotteen sen hinnan perusteella. Migamelta tuli selvät sähköpostiviestit lähetyksestä ja niissä kerrottiin toimitusajat.Tuote pääsi perille nopeesti, sivulla kerrottujen 12 arkipäivän sisällä. Kyselin myös sähköpostilla toisen pelin saatavuutta ja vastaus tuli nopeasti. Olen tyytyväinen palveluun!

Suosittelen!


2 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
6.5.2014
En suosittele


Tilasin Migamesta 31.3 Dark Souls-pelin tietokoneelle. Heti samana päivänä tuli viesti jossa kerrottiin että tilaus on toimitettu ja saapuu käyttööni 2-5 päivän kuluessa. No, 2-5 päivää tuli ja meni. Ostinkin pelin jo muualta, aikeina palauttaa Migamen tilaus kunhan se saapuu.

9.4 tuli viesti missä kyseltiin palautetta ja kysyttiin olenko pitänyt tuotteesta.

9.4 Vastaan: Ilmoitin että sitä ei ole tullut ja aion palauttaa sen.

13.4 Kyselivät onko saapunut vieläkään ja kysyivät syytä palautukseen.

13.4 Vastaan: Ei ollut saapunut ja syyksi kerroin myöhästymisen. Ei vastausta.

18.4 Laitoin uuden viestin jossa ilmoitin että peliä ei näy, ilmoitin myös että haluaisin mielelläni rahani takaisin. Ei vastausta.

25.4 Jälleen viesti jossa kerron että haluan rahani takaisin. Laitoin tällä kertaa viestin myös nettisivujen kautta enkä vain gmailista.

25.4 Vastaus tuli ripeästi, pahoittelivat että eivät olleet vastanneet aikaisemmin, viestit ei kuulemma tulleet perille asti. Kertoivat selvittävänsä asiaa Itellan kanssa ja palaavansa asiaan.

28.4 Peli todetaan vihdoin kadonneeksi ja Migame sanoo hoitavansa reklamaation Itellan kanssa. Minulle tarjotaan hyvitykseksi koko sotkusta "hyvää alennusta" Dark Souls 2-pelistä tai sen kalliimmasta ennakkotilausversiosta.

28.4 Vastaan: Alennus kiinnostaa

3.5 Migamesta kerrotaan että alennus olisi seuraavanlainen: Dark Souls 2:sta, 48e, tai ennakkotilausversiosta, 78e, he voisivat nipistää 8e loppuosan pois. (Kerrottakoon tässä lukijoille että 8e on 48e:stä noin 16% ja 78e:stä noin 10% enkä voi niitä kyllä "hyviksi alennuksiksi" kutsua. Etenkin kun Dark Souls 2:sta löytyy 40e hintaan kilpailijoilta ilman alennuksia.)

3.5 Vastaan: Alennus ei enään kiinnosta ja pyydän jälleen rahojani takaisin. Migame pyytää tilinumeron jonka heille lähetän. Ei muuta viestien vaihtoa.

(5.5 rahat tuli tilille)

Luin täältä arvosteluja Migamesta ennen tilausta ja ajattelin antaa verkkokaupalle kuitenkin mahdollisuuden. Se oli virhe. Tuote ei koskaan saapunut perille. Heidän mukaansa postin vika. Ehkä, toisaalta löytyy paljon muita kokemuksia Migamesta missä paketti on jäänyt teille tietämättömille. Nettisivuillaan "yhteydenottolomake"-kohdassa Migame kertoo että kaikkiin viesteihin vastataan 1 vuorokauden kuluessa, kuitenkin tavallinen sähköpostiliikenne takkuaa. Lisäksi mielestäni koko sotkun hyväksi tarjottu tarjous oli onneton. Miksi ostaisin tuotteen liikeestä missä olen jo todennut olevan ongelmia jos saan sen samaan hintaan muualta? Migamen olisi myös hyvä hoitaa sähköpostipalvelunsa kuntoon. En varmasti ole ainoa joka gmailista heille viestittelee.

7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
2.4.2014
Pitkä toimitusaika


Täällä kanssa ongelmia koskien migamea. Peli tilattu 8.3 ja ei ole saapunut vieläkään perille. Piti jo laskusta siirtää eräpäivää kun näyttää tosi epävarmalta koko tilauksen saapuminen. Tulipahan tehtyä sitten kaksi kauppaa kerralla, nimittäin ensimmäinen ja viimeinen. Suosittelen lämpimästi valitsemaan jonkun muun liikkeen, vaikka nyt maksaisi sen pari euroa enemmän.

Päivittelen tilannetta tänne tuleeko koko tilaus perille vai ei.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
18.3.2014
MiGame, VAROKAA!


Tämä viesti ei ole nähdäkseni uniikki täällä sivulla ja luulen että kaikki muutkin voivat olla samaa mieltä kanssani siitä että tästä yrityksestä ei kannata ostaa mitään koska tuote ei tule koskaan perille, vaan ainoastaan rahat jäävät heille. Todella törkeää ja ihmettelen miten tälläinen yritys voi toimia Suomessa ilman että viranomaiset eivät ota kantaa? Toimitusajat ovat kuukausia. Vaikka asiakas lähtisi kävellen Inarista Helsinkiin hakemaan tuotteensa, saisi hän sen varmasti nopeammin käteensä. Lisäksi raukkamaista olla vastaamatta ihmisten laittamiin viesteihin. Sitä niittää mitä kylvää?

7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
12.2.2014
Toimitus ja asiakaspalvelu tökkivät


Minulla on tällä hetkellä erittäin negatiivinen kuva kyseisestä yrityksestä.

Tilasin Nintendo 3ds pelin (hyvän hinnan vuoksi) 14.1 ja toimitusajaksi oli ilmoitettu n. 3-9 arkipäivää. Mitään ei kuitenkaan kuulunut, ja kun 9 päivää tuli täyteen laitoin yritykselle viestiä. Kahden päivän kuluttua tuli vastaus jossa pahoiteltiin viivästystä ja sanottiin että tuote toimitetaan heti alkuviikosta. Kyseinen viesti saapui siis sunnuntaina.

Odottelin sitten koko viikon ja perjantaina (30.1) otin uudelleen yhteyttä ja kyselin että missä mahtaa mättää. Tähän viestiin ei vieläkään ole vastattu, mutta samana iltana hieman ennen keskiyötä tuli ilmoitus että peli on toimitettu. Pelin luvattiin saapuvan minulle 2-5 arkipäivässä. Tänään tuli 8. arkipäivä siitä kun tuote "toimitettiin" eikä mitään ole kuulunut. Jouduin jo siirtämään laskun eräpäivää, koska se olisi ollut huomenna. Tuote on siis nyt lähes 3 viikkoa myöhässä, ja tilauksesta tulee pian kuukausi. Mikä tässä eniten ärsyttää on se, että minuun ei ole otettu kertaakaan yhteyttä, vaan olen itse joutunut kyselemään tuotteen perään. Mielestäni yrityksen tulisi ilmoittaa jos tuotteen toimitus viivästyy tai ilmenee muita ongelmia. En suosittele MiGamea, koska tämä ensimmäinen (ja viimeinen) kokemukseni kyseisestä yrityksestä on erittäin huono. Asiakaspalvelu on olematonta ja toimitus uskomattoman hidasta.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
5.2.2014
Ei ongelmia.


Tilattu tuote: Peli konsolille.

-Asiakaspalvelu oli kohdallani hyvää ja nopeaa. >>Lisäkysymyksiin vastattiin nopeasti ja asiat hoituivat.

-Valikoimasta löytyi etsimäni,hieman harvinaisempi peli.

-Hinta oli kilpailukykyinen.

-Toimitusaika oli melko pitkä,mutta se oli toki etukäteen ilmoitettu.

Voin suositella.

2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.1.2014
Huijareita? Todennäköisesti kyllä!


Tilasin 16.12.2013 pelin, jonka tilausvarastosaldo oli 17kpl ja toimitusaika 3-9 päivää. Maksu samantien verkkopankissa ja nouto suoraan noutovarastosta. Tilausvahvistuksen sain 17.12.2013.

8.1.2014 olin heihin yhteydessä ensimmäisen kerran ihmetellen, missä tilaus viipyy.
Vastauksena: "Tilaukseesi näyttäisi olevan kirjattuna palautettavaksi ilmoitettu tuote, mikä on lähetetty asiakkaan suunnalta käyttöömme tänään. Palautukseen tulossa oleva tuote uusi ja avaamattomassa pakkauksessa, kyseinen asiakas oli vain päätynyt perumaan ostopäätöksensä jo ennen,
kuin posti kerkisi tuoda pelin perille".

9.1.2014 Ihmettelin asiaa, koska en todellakaan tilanut mitään palautustuotetta. Saldoakin oli tilausvarastossa. Tähän sähköpostiin en ole saanut mitään vastausta, en ilmoitusta saapuneesta tuotteesta, puhelinvastaaja on niin tukossa, että ei vastaanota uusia viestejä.

Tänään 14.1.2014 menen henkilökohtaisesti paikanpäälle selvittämään asiaa. Tilauksesta on aikaa kohta kuukausi.

2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
3.1.2014
Wii -kapulat (ensi )-jouluksi


Tilasin 17.12 2 kpl Wii -kapuloita ja niitä oli heti
varastossa,yritys oli saada ne jouluksi .Maksoin ne heti,ja
lähetettiin myös vuorokauden kuluessa,mutta vieläkään tavaraa ole
näkynyt...Minulta kyseltiin jo palautetta tuotteesta ja
toimituksesta (e-mail),vaikka tavarasta ei ole ollut mitään
tietoa....Sähköpostia olen laittanut ja soittanut heille ,mutta
viestit menee vastaajaan...eikä kukaan kirjoita takaisin ja
Facebook -sivuilta kysymykset ja kommentit pyyhkäistään
muutamassa
sekunnissa pois.....pitäisikö olla huolestunut ? ,kyllä ;-(
Alunperin katsoin hinnan ja toimitusnopeuden (oli nopein eli noin
1
vrk normaalisti,tietysti jouluna on omat rajoitteet- ymmärrän
kyllä)muistaakseni Vertaa -sivuilta ja tämä on tilanne tällä
hetkellä . Nyt on 03.01.2014 enkä ole edes kysymyksiini saanut
minkäänlaista palautetta....kommentoin sitten lisää,jos kuvioissa
tapahtuu muutoksia....luulisi edes kuluttajan sähköposteihin
vastaaminen kuulua hyviin kaupankäynti tapoihin ja kertoa missä
kohtaa tässä asiassa mennään...

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
19.12.2013
Asiakaspalvelua kaipaamaan jäänyt


Tilasin latausaseman ja 2 kpl akkuja Wiille, jotka saapuivatkin nopeasti, tosin hieman kevyesti pakattuna, vain Tapiolan kirjekuori suojanaan. Ensimmäinen pettymys tuli heti, kun saimme tuotteen ulos pakkauksesta (pakkaus jonkin muun tuotteen, ei sisällä olevan tavaran), sillä se ei ollutkaan yhteensopiva Motion Plus-palikoiden kanssa, vaikka piti olla. Laitoin palautetta sähköpostitse, johon sainkin vastauksen saman vuorokauden aikana. Sähköpostissa selviteltiin, että onhan minulla aidot Nintendon palikat käytössäni. Kun totesivat lähettäneensä väärää tavaraa, lupasivat 50 % alea. Tämä sopi minulle, otin tuotteen käyttöön ja totesin sen vialliseksi. Viasta olen reklamoinut 3 päivää takaperin, mutta vielä ei ole vastausta tullut, vaikka sivuillaan lupaavat vastata viesteihin vuorokauden sisällä. Olen myös muistuttanut asiasta tekstiviestillä sekä puhelimen vastaajaan jätettyllä viestillä (puhelimeen ei vastattu), mutta ei apua. Valitettavasti kovinkaan montaa tähteä en voi tällaisesta toiminnasta antaa!

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
23.11.2013
pettymys


Tilasin migamesta pelin noin kuukausi sitten, maksoin etukäteen ja peli ei ole vieläkään tullut. Asiakaspalvelu ei vastaa. Pieni pettymys kun luulin että peli tulee parissa päivässä niinkuin migamen sivuilla sanottiin.

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
5.11.2013
Tiedotus pelaa, aspa ei


Tilasin pelin, jonka peruutin heti seuraavana päivänä vastaamalla vahvistussähköpostiin tilaukset@migame.fi

Seuraavana päivänä tulee joku viesti vielä että olethan varma että toimituksessa voi kestää jopa 14 päivää koska loppuunmyyty peli.

Kolme päivää tekemäni peruutuksen jälkeen peli kuitenkin on postitettu, eikä aspa ilmeisesti ole lukenut viestiäni vieläkään tai ei sitten ole jostain syystä halunnut poistaa tilausta pyynnöstänikään.

En suosittele, aspa ei vastaa.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.10.2013
hyvää palvelua


Tilasin Migamesta GTA V ps3. Tuotteen löysi helposti ja toimituskin
oli nopeaa. Nyt pääsee pelailemaan. Kiitos

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
23.10.2013
Loistavaa


Tilasin sunnuntaina pelin, tunti myöhemmin
sain ilmoituksen että peli on postitettu. Äsken (Keskiviikko) peli
saapui.

Halvat hinnat, nopea kuljetus. Luettuani monia negatiivisia
kokemuksia aloin jo pelätä että saapuuko peli perille mutta
turhaan.

Suosittelen!

2 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.10.2013
Nopea toimitus


Minulle tuli Xbox-GTA todella nopeasti, kiitos ja kovaan kulutukseen pääsee!

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
18.10.2013
hidas toimitus


Tilasin gta v maanantaina ja eikä oo tullu vielläkään
Ja sillon kun tilasin niin oli viellä varastossa ja nyt ei enää oo varastossa

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.10.2013
Huono paikka


Tilasin täältä GTA V ja PS3 paketin. Soitettiin monta
kertaa ja väitettiin että se tulisi mutta ei tullut. Sähköpostissa
oli vahvistus, että PS3 ja GTA V tulisivat 2-5 päivän päästä.
Sitten postissa tuli vain se peli, pleikasta ei mitään tietoa.
Tästä on jo kuukaus ooteltu tätä.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
11.10.2013
Älä tilaa


En suosittele tillaamista Migamesta. Tilasin sieltä Gta V:n, toimitusaikana 1 päivä.
Tilauksen jälkeen tuli s-postiviesti jossa sanotaan: tomitusaika 2-5 päivää. Nyt jo
kolmantena päivänä alan epäillä ettei peli tule koskaan. Lisäksi tilauksen jälkeen kuulin
kaveriltani että oli tilannut samaisesta paikasta pelin, joka tuli kuukauden myöhässä.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
22.9.2013
Hyvin meni ja palvelusta bonusta


Ei huonoa sanottavaa, kaikki meni tilauksen aikana oikein hyvin. Tilasin
pidemmän toimitusajat tuotteen, ja ystävällisesti vielä kysyivät perään, että
huomasinhan tilaamani tuotteen pidemmän toimitusajan. Tällaista palvelua en ole
muualla nähnyt.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.5.2013
Huoletonta tilaamista


Positiiviset kokemukseni Migamesta perustuvat pariin tilaukseen. Ensimmäisen tilaukseni yrityksestä tein jo 2010 ja kaikki toimi kaikinpuolin hyvin. Edelleen edullisten hintojen ja ensimmäisen kerran hyvän vaikutelman jälkeen tilasin PS3-ohjaimen keväällä 2013. Tilauksen jälkeen luetut negatiiviset palautteet yrityksestä saivat kuitenkin miettimään, josko toiminta olisi mennyt päälaelleen ensimmäisen tilauksen jälkeen. Ainakin omassa tapauksessani huoli oli kuitenkin turha ja ohjain saapui ilmoitettuna aikana ja homma toimi myös tällä kertaa niin kuin pitääkin.

Omat kokemukseni yrityksestä ovatkin vain positiiviset ja voin vain suositella yritystä.

2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.5.2013
Ensimmäinen tilaus meni hienosti


Mietin tilauksen tekemistä hieman puskaradiosta luettujen palautteiden perusteella, mutta päädyin kuitenkin tilaamaan. Sen verran pitkään ollut pystyssä tämä firma, ettei kaikki voi niin huonosti olla, kuin täällä olevien palautteiden perusteella voisi kärjistäen ajatella. Oma kokemukseni oli lopulta melkoisen positiivinen: tilaus saapui nopeasti ja sen etenemisestä informoitiin muutaman päivän aikana useammallakin viestillä.

2 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.5.2013
Kummastelen lukemiani haukkuja


Olen ostanut pelejä Migamesta säännöllisin väliajoin vuodesta 2010, ja aina on
mennyt hyvin. Joillain tuotteilla on ollut pidempi toimitusaika, mutta se on aina
näkynyt sivuilla ennen tilaamista. Olisiko tämä jäänyt huonoja palautteita
antaneilta huomaamatta?

2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
18.2.2013
en todellakaan suosittele


Tuotteet tilattu ja maksettu 11.1. Mitään ei ole sen jälkeen
kuulunut. Ei vastauksia s-posti kyselyihin, viimeisin lähetetty 7.2.. Tais mennä
rahat hukkaan.

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
1.2.2013
Ei palvelua lainkaan


Nyt on kaksi viikkoa kulunut kun olen (minä onneton) tilauksen maksanut. Tavaraa ei kuulu, eivätkä vastaa myöskään sähköposteihin. Ihmetyttää ja harmittaa. Kuluttaja on tässä täysin onnettomassa asemassa koska saman tavaran tässä ajassa olisi voinut hankkia muualta ja vieläpä halvemmalla. Nettikaupat ovat sujuneet juohevasti tähän asti, joten Migame sai kunnian päästä ensimmäisenä mustalle listalleni. En voi siis suositella. Ja sitten neuvo jota itse tyhmästi en noudattanut: Älä maksa koskaan mitään etukäteen asioidessasi itsellesi tuntemattoman yrityksen kanssa. Luotettavat toimijat ovat asia erikseen.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
21.1.2013
En suosittele


Tilasin ps3 Toy Story3-pelin. Kuvittelin saavani sen ennen
joulua. Maksu näkyi heillä 14.12.2012 mutta peli tuli vasta 17.1.! Tässä välissä
kerkesin jo kyselemään että tuleeko se milloin, ei osattu vastata muuta kun että
varastosta loppu... No pelin saavuttua siihen ei saanutkaan valittua
suomenkieltä!!! Olin aivan raivoissani ja oli todella ku****ttu olo. Netti sivuilla ei
mainintaa ettei voi valita suomenkieltä! Kyllä se vaan niin on ettei hyvää saa
halvalla!!! Olisi ollut helpompi vaan hakea uusi peli Prismasta, olisi saanut pelin
pukinkonttiin ja suomenkielisenä!

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele MiGame