Kategoriat / Julistekaupat

Allposters.com

(0.8): 1 Star Rating
Arvosteluja: 2

"AllPosters.com is dedicated to bringing customers the best selection of posters and art prints in the world. Our range of hundreds of thousands of posters and art prints, combined with our framing and mounting services and 100% satisfaction guarantee." 


Kirjoita arvostelu!


www.allposters.fi

 
7.3.2016
Allposters ei vastaa viesteihin


Olen nyt muutaman kerran tilannut kyseisestä firmasta tuotteita. Ensmimmäisellä kerralla kaikki sujui oikein hyvin mutta tällä kertaa tilasin paitoja, jotka olisivat olleet todella hienoja! Mutta kun paketti tuli niin totesimme että kaikki tuotteet ovat liian isoja. Olen nyt laittanut heille 3-4 sähköpostia joissa tiedustelen miten palautuksen kanssa toimitaan. Yhtään vastausta en ole saanut ja aikaa mennyt jo toista viikkoa! Laitoin heille viimeiseen sähköpostiin englannin kielellä että lähetän koko tilauksen takaisin enkä halua mitään tilalle! Laskua en maksa koska eräpäivä on niin pitkällä. Laitoin tästäkin heille informaation. Maksan itse palautuskulut ja taisi olla viimeinen kerta kun kyseistä firmaa tulen käyttämään. Jäi huono maku!


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
28.11.2015
Allposters.fi


Tilasin 9.11. kehystetyn vedoksen Allposters.fi:stä. Sain tilausvahvistuksen sähköpostiini seuraavana päivänä, ja siinä kerrottiin, että he aloittavat tilaukseni käsittelyn heti, kun maksuni näkyy heidän tilillään. Tilausvahvistuksen yhteydessä minulle annettiin myös linkki tilauksen seuraamiseen.

Pari kolme päivää myöhemmin klikkasin tilauksen seurantalinkkiä ja näin, että tilaukseni tila oli avoin eli tilaustani ei oltu vielä käsitelty, mikä kummastutti minua, sillä maksu oli lähtenyt tililtäni jo samana päivänä, kun tein tilauksen. Tarkistin tilauksen seurannan viimeksi 19.11. ja tilaukseni tila oli yhä avoin.

Nyt 21.11. minulle tuli Allpostersista sähköpostiviesti, jossa kerrottiin, että tilaukseni toimittaminen viivästyy ja pahoiteltiin viivästymistä ja kiiteltiin kärsivällisyydestä. Vastasin heille esittämällä kaupan peruutuspyynnön ja pyysin heitä palauttamaan maksun tililleni. Saapa nähdä miten äijän käy.

Olen kokenut vastaavanlaista palvelua muutama vuosi sitten eräältä ulkomaiselta verkkokaupalta ja sieltä rahojen takaisin saaminen kesti yli kaksi kuukautta. Toivoa sopii, että Allposters pitää lupauksensa 100% rahojen takaisin saamisesta.

Summa summarum: En voi suositella kyseistä kauppaa kenellekään enkä itse aio enää ostaa sieltä mitään. Vaikuttaa siltä, että Allposters.fi on pelkkä välikäsi, jolla ei ole tuotteita omassa varastossaan, vaan he tilaavat ne jostakin muulta ja ovat siten tavaran toimittajien armoilla. Asiakkaat ovat sitten sekä tavan toimittajien että tämän välikäden armoilla.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)Arvostele Allposters.com