Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelun kommentointi

13.11.2021
Röyhkeää asiakkaan kohtelua. Jos saamasi tuote on viallinen.


Ei ikinä enää tätä firmaa. Alle 10€ tuote. Viipyi 1kk, tuli ja oli viallinen. Ilmoitin e-mailitse kauppa purettava, en odota enää 1kk uudelleen. Eivät kunnioita lainkaan asiakasta. Ilmoittivat lähettävänsä Kiinasta uuden ja jos sekin 10€ värkki on viallinen- palauta sitten samassa lähetyksessä molemmat. E- mailitse ilmoitin. EI EI KAUPPA ON PURETTAVA! Siellä irvuillaan vain:"Olemme Hongkongissa." Suomen kuluttajalait eivät päde täällä. ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET OSTAKO MITÄÄN kyseisestä firmasta. Jos saamasi tuote on viallinen tai väärä...Firma pyörittää sinua ja naureksii HongKongissa. Tätä on jatkunut nyt yli kuukausi. Kuitenkin. Ymmärtääkseni, jos firma myy Suomessa, sitä sitoo Suomen kuluttajansuojalait. Siitä huolimatta HalvatHinnat.com:illa ovat ihan omat ei-mitään-rajaa- säännöt, jossa asiakkaana olet irvuilun ja kiusanteon kohteena jos saat viallisen tuotteen. Sinua lähes pilkataan e-mailitse:"Olemme HongKongissa." "Ähäkutti, me teemme mitä tahdomme piittaamatta mitä sinä siellä piipität." Kaupanpurku ei onnistu. Ja laskuttaja ulkoistettu KLARNAAN. Eli jäät 2 firman kanssa säheltämään jos saamasi tuote on viallinen.

Vastine Halvat Hinnat verkkokaupalta:

Hei!

Lähetimme ilmaiseksi uuden tuotteen korvaamaan viallisen emmekä edes vaatineet palauttamaan viallista tuotetta, kuten yleensä takuussa kuuluisi tehdä.

Kaupan voi myös halutessaan purkaa palauttamalla tuotteen, jolloin palautamme sen hinnan.

Tämä asiakas vetoaa itse keksimiinsä lakeihin, joita Suomessa ei ole olemassa!


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Heikki Helpponen
28.11.2021 12:21
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Samalla nimellä tämä verkkokauppa aloitti Turussa jonkun mamun vetämänä ja toimi silloin melko hyvin.
30.12.2021 22:55
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Ettei olisi sama Turkulainen yrittäjä tämänkin Itämaalaisen yrityksen takana. Suomen kuluttaja suojalla ei ole merkitystä yritykselle, mutta kuluttajasuojaa löytyy myös Hongkonkista vanhan hallinnonperuja. Mutta se täytyy kunnioitavasti todeta, että on Suomalaisen asiakkaan kannalta tehty tämä busines vaikeasti hahmottaa. Suosittelenmyös käyttämään muita palveluita kuin tätä. Pitkän väännön jälkeen sain toutteen, joka päätyi roskiin.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu