Niemilä Jani

Paikkakunta: ,
Työ/koulu:
Ikä:
Vapaa sana:

Arvostelut:


Kantomaanpaa

Huijaussivu


Kiinan halpakopiotuotteita. Googleta.


AdLibris

Surkeaa toimintaa


Lelu tilaus tehty 4.12.18 ja kiitokset kärsivällisyydestä vestin sain 13.12. Muuta ei sitteen ole kuulunutkaan eli tuskin tulee jouluksi. Olisi taas kerran pitänyt googletella ennen tilausta. Ensimmäinen ja viimeinen tilaus.


MRoom

Paras sijoitus itseeni!


Ostin kultakortin tikkurilan Mroomista! Todella mukavaa henkilökuntaa ja mielettömän hyvää palvelua. Ne joilla ei ole korttia tai on on alempia kortteja niin kannattaa lukea mikä paikan bisnes idea on, että ei pety tai tule yllätyksenä jos ei pääse. Ite nauttinu hemmottelusta mitä ei normi parturista saa. 10/10. Aion nauttia 12kk ajan parhaasta parturista ikinä


MiGame

Huono kauppa


Tilasin joulukuun alussa 2014 iPhone 4s puhelimen joululahjaksi. toimitusaika oli luvatun 12 päivän sijaan noin 6 viikkoa, joten ei se ihan joululahjaksi ehtinyt. Puhelin meni rikki pari kuukautta sen jälkeen, ja lähetin sen toimittajalle takuuhuoltoon. Tässä sitä nyt vielä odotellaan noin 2kk jälkeen. Kuluttajaneuvojakin sinne soitti ja kovasti lupasivat, että kaupan voi perua, mutta eipä onnistunut sekään. Nyt tein sitten rikosilmoituksen, ja odottelen josko joskus saisi korvauksia, mutta luutavasti menee konkkaan ennen sitä.


Verkkokauppa e-ville.com

Hieno juttu


Tilaus sujui ongelmitta ja paketit saapuivat postiin. Ei ongelmia ja kaikki tuli mitä piti!


Vistaprint

Hyvää ja laadukasta jälkeä


Olen tilaillut Vistaprintistä jo vuosia joulukortit, leimasimet, kuvamukeja, yms. Laatu on ollut joka kerta erinomaista, eikä valitettavaa ole ollut.

Vistaprintistä tilatessa kannattaa muistaa, että tuotteet tulevat Euroopasta, joten pika- ja nopeat toimitukset maksavat oikeasti jotain! Kun ei kiirettä tuotteen saapumisella ole, ovat toimituskulut kohtuulliset.

Ilmaistuotteet ovat oikeasti ilmaisia, kunhan ne tehdään Vistaprintin ehdoilla! Mutta toimituskulut tietysti maksavat. Ei mainoksissa niitä luvatakaan ilmaiseksi!

Ongelmatilanteissa olen aina saanut henkilökohtaisen vastauksen ja ongelmat ovat ratkenneet.