Jaakko Korpela

Paikkakunta: ,
Työ/koulu:
Ikä:
Vapaa sana:

Arvostelut:


Flesh.fi

Hyvä tuote ja toimitukset tullut nopsaan.


Hyvät tuotteet. Tilannut 3 kertaa eri fleshin. Toimitukset tullut nopsaan ja erikoislahjojakin ollut lähetyksen mukana. Suosittelen.


Zooplus

DPD:llä toimitusongelmia


DPD:llä on jotain toimitusongelmia ja zooplus vaihtaa ne DHL:ään joka ei koskaan toimita kotiin asti. Kannattaa huomioida tilatessa, että tavara ei enää tule kotiin.


T&T Store (ttkauppa.fi)

Kiva suojakotelo


Sain kivan suojakotelon puhelimeen, mutta tuotekuvauksessa ei kerrottu, että puhelimen joutuu ottamaan irti kotelosta, jotta sen voi ladata.


Puolenkuun Pelit

Paras pelikauppa


Ollu asiakkaana jo jonku kymmenen vuotta. Toimii verkkokauppa ja tilaukset mut myös noutanu paljon pelejä ja käyny käytettyjä vaihtamas. Pelitilat myymälöis on kivat, voi kaverien kans hakata kortteja tai pelata figuil.


Muuttopalvelu Niemi Oy

Laskun pyöristyksiä


Niemi hoiti pienen muuttotavaran noutokeikan Helsingissä. Laskutuksessa kummastuttaa laskutettavan ajan jatkuva pyöristyminen ylöspäin. Ensinnä kuski oli paikalla etuajassa vaikka oli sovittu soittavan kun on matkalla. Homman ollessa ohi lisättiin paperiin vartti auton paluuta varten (mistä tosin tiedotettiin etukäteen). Laskutuksessa tämä lisätty vartti pyöristyy taas ylös seuraavaan puoleen tuntiin. Eli lyhyellekin keikalle saadaan tällä venyttelyllä lisähintaa ropsauttelemalla ylös pyöristyksiä mihin vaan saadaan sovitettua.