Kategoriat / Verkkokaupat / Urheilu ja vapaa-aika


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
24hSport

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "24hSportin valikoimasta löydät laadukkaita ja tunnettuja urheiluvälineitä, vaatteita ja kenkiä liikuntaan ja vapaa-aikaan. Tuotteillamme on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Erittäin halvat toimituskulut."
24mx.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Euroopan suurin moottoriurheiluliike. Useita motocross, pitbike, moottoripyörä ja moottorikelkka varusteita ja varaosia. Osta mp varaosat ja mp varusteet ilman toimituskuluja ja alimmalla hintatakuulla. Cross, crossivaatteita, crossikypäröitä, crossikypärä, pitbike, midsize, kelkka, moottorikelkanosat, mp, mp osat, mp varaosat, mp varusteet, mp renkaat, mp kypärä, mp kypärät, mp vaatteet. Aina alin hintatakuu kun ostat motocross, moottoripyörä, moottorikelkka ja pitbike varusteita ja varaosia."
Ampumataulu

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 Luodikko- kohdistus ja haulikkotaulut.
Axelsco

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Axelsco on golfvarusteisiin ja etäisyysmittareihin erikoistunut verkkokauppa. Olemme valinneet valikoimaamme laadukkaita tuotteita, joita itsekin käytämme vapaa-ajalla. Haluamme pitää tuotevalikoiman suppeana, koska tämä mahdollista isommat sisäänostoerät, mikä siirtyy hyötynä asiakkailemme. Pienet ylläpitokustannukset takaavat kilpailukykyiset hinnat. Tervetuloa ostoksille!"
Bluebird Store

Keskiarvo (4.5):

1 arvostelua.
 "Bluebird Store verkkokauppa myy twintip laskettelusuksia ja laskettelu vaatetusta."
Body Action

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Urheilu/fitnessvaatteita ja -tuotteita myyvä yritys"
Brandstore.fi

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Brandstore.fi on suomalainen urheiluvarusteisiin keskittynyt verkkokauppa Tuotteita löytyy erityisesti juoksuun, hiihton, pyöräilyyn ja vapaa-aikaan. Brändeinä, esim: Vivobarefoot, FiveFingers, Oneway Sports, Sanuk, Dakine, Halti... Tervetuloa!"
Duosport

Keskiarvo(0.0):

2 arvostelua.
 "Duosport on urheilun verkkokauppa, joka on erikoistunut jalkapallotuotteisiin. Valikoimasta löytyy myös salibandytuotteita, juoksukenkiä, vapaa-ajankenkiä ja erilaisia urheiluasuja niin seuroille kuin isoille kaveriporuikoillekin. Duosportilta löytyy myös oma paino, joten saat helposti myös painatukset tekstiileihin, peliasuihin, t-paitoihin, päähineisiin yms."
Eränetti

Keskiarvo (2.2):

14 arvostelua.
 "Eränetti tarjoaa laadukkaita tuotteita alan johtavilta valmistajilta. Myymme vain luotettavien toimittajien parhaimpia tuotteita ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme asiakkaiden muuttuvien tarpeiden mukaisesti."
Erätukku

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Erätukku on Suomen ylivoimaisesti nopeimmin kasvava ulkoilu- ja vapaa-ajan varusteisiin ja vaatteisiin erikoistunut yritys."
Evolution.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Evolution.fi on vuonna 2014 avattu, laadukkaisiin Evolution urheiluravinteisiin keskittyvä verkkokauppa. Evolution-tuotemerkki on perustettu jo vuonna 1997, mutta varsinaista verkkokauppaa ei tuotemerkillä ole aiemmin ollut. Tuotteet lähtevät asiakkaille nopeasti, yleensä jo tilauspäivänä."
GoFitness

Keskiarvo (3.0):

1 arvostelua.
 "Gofitness.fi on suomalainen kuntosali- ja fitnessalan erikoisliike. Valikoimamme kattaa kuntosalilaitteet, lisäravinteet sekä vaatteet. Meiltä löydät myös valtavan määrän erilaisia pienvälineitä sekä terveystuotteita."
GOLFCENTER.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Johtava kotimainen golfvälineiden verkkokauppa jolla on kivijalkaliikkeet pääkaupunkiseudulla. Golf Center panostaa luotettaviin ja nopeisiin toimituksiin, asiantuntevaan palveluun ja kilpailukykyiseen hinnoitteluun."
Grube KG

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Laaja valikoima laatumerkkejä metsästykseen ja luonnossa liikkumiseen.
Hiidenkivi

Keskiarvo (4.7):

5 arvostelua.
 "Eräliike Hiidenkivi on tunnettu suomalainen metsästykseen ja erätarvikkeisiin keskittynyt verkkokauppa."
Horze.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Horze.fi on suomen isoin ratsastus- ja hevostarvikekauppa verkossa. Valikoimassa on yli 100 tärkeää tuotemerkkiä. Tavoitteenamme on tarjota paras valikoima ja parhaat toimitusehdot - edullisimpaan hintaan. Ilmainen toimitus yli 69 euron tilauksiin. Ilmaiset palautukset. 65 päivän avoin kauppa. Hintaturva."
Intersport

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Intersport –ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin."
Ironfit oy

Keskiarvo(0.0):

2 arvostelua.
 "Ironfit Oy on suomalainen kuntoilualan verkkokauppa ja kuntosalilaitteita sekä oheistarvikkeita tarjoava yritys. Haluamme tarjota asiakkaillemme juuri oikeat välineet ja tarvikkeet kuntoilun saralla. Valikoimamme sisältää mm. kotikuntokeskuksia, painoja, tankoja, tekstiilejä ja lisäravinteita."
JomaSport.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "JomaSport.fi on korkealaatuisten vapaa-ajan ja urheilutekstiilien, -kenkien ja -varusteiden valmistaja, lajeina mm. jalkapallo, futsal, lentopallo, koripallo, juoksu, tennis, fitness, padel. Tuotanto alkoi jo vuonna 1965 Espanjassa. Joma Sport sponsoroi mm. Olympialaisia, jalkapallon MM-kisoja sekä kansainvälisesti usean lajin urheiluseuroja ja urheilijoita."
Junkyard

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Junkyard perustettiin vuonna 2002 ja on Pohjoismaiden suurin Street - Skate - Snow alalla toimiva nettikauppa."
kendoshop

Keskiarvo (1.0):

1 arvostelua.
 "TERVETULOA LAADUKKAASEEN SUOMALAISEEN BUDOTARVIKEKAUPPAAN.
Valmistamme ja valmistutamme omia tuotteita sekä tuomme Eurooppaan ympäri maailmaa eri budolajien tuotteita."
Kinesioteippishop

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kinesio- ja urheiluteippejä myyvä Verkkokauppa. Valikoimissa myös erilaiset urheilutuet ja kompressiovaatteet."
Kymifishingshop.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kymifishingshop.fi on kalastustarvikeliike netissä, josta löytyy laaja valikoima ja uusimmat välineet heitto- ja perhokalastukseen. Lisäksi verkkokaupasta voi ostaa vaatteita. Kymi Fishing Shop tarjoaa tunnettuja ja suosittuja merkkejä kuten esim. Patagonia, Shimano, G. Loomis ja Berkley."
Lujakunto.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Urheiluliike Lujakunto tarjoaa edullisia ja laadukkaita varusteita urheiluun sekä vapaa-aikaan. Valmiiksi edullisten hintojen lisäksi verkkokaupasta löytyy aina kunnon erikoistarjouksia ja poistoeriä. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään varustevalinnoissa. Meidät tunnetaan nopeista toimituksista!"
Maanpuolustusyhtiö

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kaikki varusteet kotiin, ulkoiluun ja metsästykseen Maanpuolustusyhtiöltä. MP-Myymälässä on monipuolinen valikoima tuotteita niin ulkoiluun, metsästykseen ja omaan kotiin! Maanpuolustusyhtiön tuotot ohjataan vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhön."
Megalon Sport

Keskiarvo (3.3):

3 arvostelua.
 "Megalon Sportin tarkoituksena on tarjota markkinoiden laadukkaimpia urheilu- ja liikuntavälineitä ja tarvikkeita. Tarjoamme parasta mahdollista palvelua joustavasti ja nopeasti."
Megalon Sport

Keskiarvo (1.5):

1 arvostelua.
 "Megalon Sportin tarkoituksena on tarjota markkinoiden laadukkaimpia urheilu- ja liikuntavälineitä ja tarvikkeita. Tarjota parasta mahdollista palvelua joustavasti ja nopeasti."
Meijin Budoshop

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Budolajeihin erikoistunut kauppa."
Outnorth

Keskiarvo(0.9):

4 arvostelua.
 "Outnorth on ulkoilu- ja erävarusteita myyvä verkkokauppa. Myymme pohjoismaisia tavaramerkkejä, jotka mielestämme edustavat toimivuutta, laatua ja hyvää muotoilua. Outnorth julkistettiin joulukuussa 2005, mutta sen juuret ovat niinkin kaukana kuin 1926."
Partioaitta

Keskiarvo (2.1):

4 arvostelua.
 "Partioaitta on keskittynyt ulkoilu-, retkeily- ja partiovälineiden vähittäismyyntiin. Laaja ja laadukas tuotevalikoima tukee pyrkimystämme kestävään kehitykseen ja ulkoilun kautta saavutettavaan hyvinvointiin."
Pilateskauppa

Keskiarvo(0.5):

1 arvostelua.
 "Pilateskauppa on jokaisen jooga- ja pilatesharrastajan toivekauppa. Täältä löydät lajien harrastamiseen sopivat vaatteet ja välineet. Pilatekseen löytää aivan uusia ulottuvuuksia esimerkiksi pilatespallojen, -rullien ja -renkaiden avulla. Keskivartalon trimmaaminenkin on paljon hauskempaa, kun välineet ovat kunnossa!"
Scandinavian Outdoor Store

Keskiarvo(0.6):

4 arvostelua.
 "Scandinavian Outdoor Store on Suomen laajin retkeilyyn, ulkoiluun ja seikkailuun keskittynyt verkkokauppa." Täältä löydät Suomen suurimman teknisten asujen valikoiman ja kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun tarvittavat varusteet: teltat, makuupussit ja -alustat, reput ja rinkat, matkailutarvikkeet, työkalut, GPS-laitteet, sykemittarit. Talviurheiluvalikoimamme on laaja kattaen alamäkilaskun (rinne, off-piste, lautailu, telemark) ja talviretkeilyn (lumikengät, tunturihiihto ja retkiluistelu).
Sissos.fi

Keskiarvo (5.0):

2 arvostelua.
 "Sissos.fi on Suomen suurimpia erätuotteiden verkkomyymäläitä. Vuosimyynti 1,8 miljoonaa euroa. www.sissos.fi -verkkokauppa poikkeaa monesta muusta kasvottomasta verkkokaupasta tarjoamalla henkilökohtaista palvelua perinteisessä kivijalkakaupassamme Raumalla, josta tuotteet voi myös maksutta noutaa. Myös toimituskulut ovat kaupassa alhaiset."
Smart Golf nettikauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomalainen Smart Golf tarjoaa asiakkailleen hyvän hinta-laatu-suhteen omaavia golftuotteita. Meiltä löydät myös lasten golfmailat ja naisten golfvälineet, sekä laajan valikoiman golftarvikkeita ja golfvarusteita. Myös logotuotteet."
Sole Bicycles Europe

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Trendikultiksi noussut Sole Bicycles on kysyttyjä fixie- ja single gear- pyöriä valmistava yritys, joka on perustettu Venice Beachillä USA:ssa vuonna 2009. Solen tarina sai alkunsa vuonna 2008 kahden kaveruksen kiinnostuksesta fixie-pyöriin ja -kulttuuriin. Kaverukset halusivat kehittää pyörän, joka ei olisi vain trendikäs, vaan myös kuluttajahinnaltaan edullinen. Tavoitteena oli luoda markkinat mullistava pyörä. Tuo tavoite saavutettiin. Pyörien kysyntä kasvoi räjähdysmäisesti ja nyt pyörät tuodaan vihdoinkin myös Euroopan markkinoille!"
Spartan Shop

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Spartan Shop on Spartan Gear Oy:n verkkokauppa, jossa myydään kuntoiluvälineitä, lisäravinteita, vaatteita ja koulutuksia."
Sportamore

Keskiarvo (1.7):

3 arvostelua.
 "Jo alusta asti Sportamoren tavoitteena on ollut tarjota Pohjoismaiden laajin urheilumerkkivalikoima, laajavalikoimainen tuotetarjonta sekä parasta mahdollista palvelua. Ajatuksemme on yksinkertainen: niin kauan kun emme aloita fyysistä myymälää, voimme keskittyä valitsemaan markkinoiden ehdottomasti parhaat tuotteet ja samanaikaisesti tarjota tuotteita markkinoiden parhailla ehdoilla."
SPORTT Fitness Pro Shop

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Verkkokauppa joka on erikoistunut myymään urheiluravinteita."
StuntFreaksTeam

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Moottoripyörien ja mopojen teippausten suunnittelu, valmistus ja myynti."
Suomen Polkupyörätukku

Keskiarvo (2.0):

9 arvostelua.
 "Suomen Polkupyörätukku Oy on Suomen suurin Polkupyörien erikoisliikeketju."
Supernova

Keskiarvo (5.0):

4 arvostelua.
 "Supernova.fi on verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu armeijaylijäämä-, metsästys-, kalastus- ja vapaa-ajantuotteita. Heidän myymälänsä löytyy Virtain VMT-Shopping Centeristä (ent. Palmrooth Center) nimellä EräTurva-myymälä."
Tampereen Urheilutuote

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lisäravinteita myyvä verkkokauppa."
Timarco

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Timarcolla on suuri valikoima merkkialusvaatteita ja urheilualusvaatteita netissä. Timarco on ollut olemassa 28 vuotta yrityksenä ja nettiliike on ollut vuodesta 1997. Valikoimaan kuuluu laaja tarjonta eri alusvaatteita (pikkuhousut, alushousut miehille, liivit ja urheiluliivit), mutta myös uimavaatteet, kengät ja urheilualusvaatteet."
Trampoliinit.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Trampoliinit.com tarjoaa tietoa trampoliineista sekä trampoliineja ja niiden lisävarusteita."
Trueaim.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Merkillinen paikka eräjormille ja maastomirkuille"
Uintikauppa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uintikauppa.fi on uima-asujen ja uintitarvikkeiden erikoisverkkokauppa."
Underground Motorsport

Keskiarvo (2.8):

2 arvostelua.
 "Yrityksemme on jatkanut kasvua tasaista tahtia (vuodesta 2004) ja kuulumme kymmenen suurimman autovarusteluun erikoistuneiden liikkeiden joukkoon. Liikeideamme on tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan, jolloin asiakkaan ei kannata tilata tuotteita esimerkiksi ulkomailta. Tuomme maahan itse valoja, vanteita ja korinosia. Pyrimme myös huolehtimaan myydympien tuotteiden varastoinnin jolloin asiakas saa tuotteen nopeasti."
Unisportstore.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Unisportstore.fi on perustettu vuonna 1995. Unisporstorella on pohjoismaiden suurin valikoima jalkapallopaitoja, jalkapallokenkiä ja jalkapallotarvikkeita. Verkkokaupassa on yli 13 000 tuottetta. Tilauksissa on 30 päivän palautusoikeus sekä nopea ja edullinen toimitus. Maksuvaihtoehtoja on lukuisia."
Urheilunetti.fi

Keskiarvo (2.1):

8 arvostelua.
 "Monipuolinen vapaa-ajan tavaratalo."
Urheilutukku

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Myymme lähinnä retkeilyyn/urheiluun liittyviä tuotteita. Tarkoituksenamme on laajentaa jatkuvasti tuotevalikoimaa. Pääsääntöisesti tuotteet toimitetaan lähimpään postiin"
Varuste.net

Keskiarvo (3.6):

41 arvostelua.
 "Varuste.net on mm. retkeily-, kiipeily- ja sukellusvarusteita myyvä suomalaisen Aalto Group Oy:n omistama liike. Varuste.net toimii Ruosilantie 2:ssa Helsingissä sekä internetissä osoitteessa www.varuste.net."
Verkkokauppa Vuoripuro.com

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Retkeilyvarusteita myyvä suomalainen verkkokauppa."
XXL

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "XXL Sports & Outdoor on paratiisi, josta löydät kaikki urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteet saman katon alta."