Kategoriat / Verkkokaupat / Lahjat ja vempaimet


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
CoolStuff.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "CoolStuff.fi tarjoaa paljon hauskoja, kekseliäitä ja erilaisia tavaroita sekä vempaimia. Löydä täydellinen lahja muille tai itsellesi."
Gadgets.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "'Emme lopeta leikkimistä, siksi että vanhenemme. Vanhenemme, koska lopetamme leikkimisen.' Tämä mielessä tehtävänämme on tuoda kaikkien saataville vekottimet, vispilät, hipisvinkulat ja poikien sekä tyttöjen lelut."
Huihai.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Huihai.fi on luotettava suomalainen verkkokauppa, josta löydät hulluimmat keksinnöt ja parhaat lahjat!! Kaikkea puusta ja muusta. Gadgets, Gizmos and Grazy Gifts!"
Hulluapina.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hauskat lahjat ja tarvikkeet, naamiaisasut sekä kodin sisustusta piristäviä tuotteita."
Ideakeidas / palvelulahjakortti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Palvelulahjakortilla annat lahjaksi hyvän olon ja paremman mielen – teille molemmille. Ideakeitaan palvelulahjakortilla annat lahjansaajalle valintasi mukaan hemmottelua, harrastusta, hyötyä, huvia tai herkuttelua. Kun siis haluat antaa lahjaksi aikaa ja iloa tai hyötyä ja hyvää oloa, olet tullut oikeaan paikkaan!"
Ihmekauppa.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hauskat vekottimet lahjaksi sekä itselle. Meillä on myös kaksi myymälää Itäkeskuksessa Helsingissä ja Ideaparkissa Lempäälässä."
Klikcard lahjakortti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Klikcard lahjakortti mahdollistaa lahjan antamisen helposti ja kiireettömästi minne päin Suomea tahansa 24h. Klikcard on monipuolinen lahjakortti joka käy maksuvälineenä satoihin eri erikoisliikkeisiin ja palveluntuottajille ympäri Suomea. Tarjolla päivittäin kasvava valikoima hyviä lahjaideoita tuotteista palveluihin."
Lahjat.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lahjat.net valmistaa yksilölliset lahjat niin yrityksille kuin yksityisillekin. Merkkipäivät, tapahtumat, liikelahjat... Tilaa helposti yksilölliset lahjat netistä! Teemme myös tuotteita omasta logosta, ja jopa valokuvasta voidaan kaivertaa mm. tyylikäs taulu esimerkiksi puulle tai muoville. Toimitusajat olemme pitäneet nopeana, eli yleensä tavara lähtee jo samana päivänä."
Leikkiauto.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Leikkiauto.fi on verkkokauppa, josta löytyy lelut sekä pojille että isille. Valikoimassa on erilaisia leikkiautoja pienoismalleista päältä ajettaviin ja myös laadukkaat RC autot. Yli 35 euron tilaukset ilman toimituskuluja! Alle 35 euron tilauksiin toimituskulut edullisesti 4.90 e toimitustavasta riippumatta."
Mogipo.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Mogipo.com -lahjakorttipalvelu modernisoi lahjan antamisen ja saamisen helpommaksi kuin koskaan aikaisemmin. Mogipon sivustolta voit ostaa lahjakortteja ajasta ja paikasta riippumatta. Lahjakortit toimitetaan lahjansaajalle tekstiviestinä, joten tulostamista ja siten paperia ja mustetta ei tarvita. Palvelu on näin ollen ekologinen ja sivustomme on auki 24/7 ympäri Suomen."
Mulletoi.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Verkkokauppamme sortimentissa on melkein 2000 erilaisia vempainta, peleliä, koriste-esinettä ja keksintöä kotiin, toimistoon ja vapaa-ajalle. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman laaja valikoima tuotteita joita ei saa muualta Suomesta, mahdollisimman edullisilla hinnoilla. Tuotteitamme on kertakaikkiaan pakko päästä kokeilemaan - ja me teemme sen asiakkaalle helpoksi!"
Nettishop.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Laadukkaita ja hauskoja tavaroita. Hullun hauskat liikelahjat. Leikki-ikä ei pääty koskaan :)"
Pulju.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Toimitamme innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita sekä palvelua sinulle, joka etsit valtavirrasta poikkeavaa tai et muuten vain keksi mitä ostaa hänelle, jolla jo kaikkea on. Asettamalla asiakas etusijalle, pyrimme antamaan sinulle parasta mahdollista palvelua, laatutuotteita ja ennenkaikkea hyvät kaupat. Emme toimita ikäviä yllätyksiä kylkiäisinä - jos teemme virheen, työskentelemme kovin kovasti korjataksemme sen ja olemaan toistamatta sitä."
Roboshop.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Roboshop.fi-verkkokaupasta saat tarvikkeet harrastuksiin: radio-ohjattavat, lelut ja gadgetit. Valikoimissa on perinteisiä radio-ohjattavia autoja ja veneitä, mutta myös leluja myös pienemmille lapsille (6kk ->). Tämä on jokaisen kauko-ohjattavista vempaimista pitävän toivekauppa!"
Vekottimet.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Arjen sankarit! Meiltä löytyy tylsään arkeen kaikenlaiset innovatiiviset vekottimet, sekä loistavat lahjaideat."