Kategoriat / Verkkokaupat / Kirjat ja Lehdet


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
7 Päivää

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen parhain ja suosituin viihdelehti Seiska vie Sinut taatusti sisäpiirin ytimeen. Saat joka viikko KOTIIN KANNETTUNA Suomen parhaimman viihdelehden sekä täydellisimmän TV-lehden Filmioppaineen. Juonipaljastukset, kuumat, kohahduttavat kotimaiset julkkisuutiset, kirkkaimpien ulkomaisten tähtien skandaalit, asut, kodit ja tyylit. Koskettavat ihmiskohtalot Seiskan valppain silmin...ja tiedät mistä puhutaan seuraavat 7 päivää!"
A-lehdet

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "A-lehdet Oy on Suomen kolmanneksi suurin aikakauslehtitalo. Lehtivalikoima on monipuolinen. Viikkolehtien lisäksi valikoimassa on naistenlehtiä sekä omat erikoislehtensä mm. sisustamisesta, asumisesta, puutarhanhoidosta, mökkeilystä ja autoilusta kiinnostuneille."
AdLibris

Keskiarvo(1.0):

40 arvostelua.
 "Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, jonka visiona on auttaa kirjojen ystäviä löytämään uutta ja mielenkiintoista luettavaa edullisesti ja yksinkertaisesti. Löydät verkkokaupastamme yli 10 miljoonaa kirjaa sekä laajan valikoiman toimistotarvikkeita, askartelu- ja käsityötarvikkeita sekä leluja ja lastentuotteita. Teemme yhteistyötä tuhansien kustantajien ja tavarantoimittajien kanssa ympäri maailmaa. Adlibris-verkkokirjakauppa toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa. Adlibris on ollut vuodesta 2005 lähtien osa Bonnier-konsernia."
Akateeminen kirjakauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Verkkokaupastamme miljoonat perinteiset ja sähköiset kirjat - ympäri Suomen ja vuorokauden!"
Aku Ankka

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Mikä olisikaan fiksumpaa lukemista vapaa-ajalle kuin Akkari, jonka voit nyt tilata erikoishintaan 5 kk (20 lehteä) vain 29 e ! (norm. 47,60 e) Ja kaupan päälle saat upean lahjan; joko kaikille älypuhelimille sopivan kätevän laturin tai upean Ankka-repun. Toimi heti!"
Auto Bild Suomi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Auto Bild Suomi on suomalaisen autoilijan hyötylehti, joka kertoo tuoreimmat autouutiset joka toinen viikko - useammin kuin mikään muu autolehti. Auto Bild Suomi tarjoaa luotettavaa testitietoa sekä ajankohtaista asiaa, vinkkejä ja neuvoja auton hankintaan ja käyttöön. Eniten testejä, eniten uutuuksia. Ensimmäisenä."
Banana Express

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Banana Press on Suomen vanhimpia sarjakuvien postimyyntiin erikoistuneita yrityksiä. Olemme toimittaneet vuodesta 1985 alkaen hyvää luettavaa kymmenille tuhansille sarjakuvan ystäville."
Booky.fi

Keskiarvo(0.0):

2 arvostelua.
 "Booky.fi on verkkokirjakauppa, josta löydät kirjan kuin kirjan. Valikoimissa on kaikki suomalaiset ja noin 8 miljoonaa ulkoimaalaista kirjaa. Kauno- ja tietokirjallisuuden lisäksi mm. lukiokirjoja. Tilaaminen on nopeaa ja helppoa, kotimaan tilauksista ei myöskään peritä lainkaan toimituskuluja."
C.C.

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "C.C.-lehti on viihdettä, glamouria ja trendejä samassa paketissa naiselle, joka haluaa olla edelläkävijä."
eLibris

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "eLibris kirjakauppa on e-kirjojen myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Laajasta valikoimasta löytyy kotimaista ja ulkomaista kirjallisuutta klassikoista uutuuksiin. Kaikki e-kirjat toimivat niin tietokoneilla ja lukulaitteissa kuin myös iPadissa ja Android laitteissa. Kaupasta löytyy myös Suomen suurin valikoima lukulaitteita."
Forma

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kustannus Oy Forma on toiminut Suomessa jo yli 20 vuotta. Sen tuotteet, Kotivinkki, Talo&Koti ja Trendi, tarjoavat huvia ja hyötyä lukijoilleen ja homogeenisen kohderyhmän mainostajilleen."
Historialehti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tilaa 2 numeroa Historialehteä ilman eri maksua"

"Kaksitoista numeroa täyttä tavaraa. Kirjan verran lukemista. Kiinnostavia artikkeleita historian merkkitapahtumista ja henkilöistä, unholaan jääneistä hetkistä ja ikimuistoisista päivistä."
Hiusideat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tilaa Hiusideat-lehden 5 numeroa vain 19,90, niin saat ilmaiseksi aidon helmikaulakorun."
Info.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Infon verkkokirjakauppa on palveluna vertaistaan vailla. Info.fi tarjoaa Suomen laajimman kotimaisen kirjallisuuden valikoiman suoraan kotikoneellesi. Valikoima on ainutlaatuinen, sillä uutuuskirjojen valikoimaa täydentävät myös käytetyt kirjat."
Katso!

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Katso on TV-lehtien ykkönen, joka kertoo kiinnostavimmat jutut suosituimmista ohjelmista, niiden taustoista, tekijöistä ja tapahtumista, niin ulkomailta kuin Suomesta. Lehti vie Sinut suoraan tv- ja elokuvamaailman keskipisteeseen. Suomen laajimmassa tv-lehdessä 72 kanavan ohjelmatiedot, kiinnostavat juonipaljastukset sekä paljon muuta."
Kirjaverkko.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Antikvariaattien ja muiden kirjakauppiaiden yhteinen verkkokirjakauppa."
Kodin Kuvalehti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kodin Kuvalehti on lukijalleen hyvä ystävä, vuorovaikuttaja, tukija ja ymmärtäjä. Lehti tarjoaa lukijalleen oman verkoston johon samastua ja tukeutua. Sen sisältöä värittävät elämykselliset lukuaiheet, ajankohtaiset työelämän jutut, perhettä ja parisuhdetta käsittelevät syvälliset pohdinnat, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät aiheet sekä ruoka ja sisustus, tyyli ja matkailu."
Lasten Oma Kirjakerho

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lasten Oma Kirjakerho tarjoaa lumoavia satuseikkailuja alle kouluikäisille lapsille. Yhteiset lukuhetket laadukkaitten kirjojen parissa ovat pienille kerholaisille arvokkaita. Sadusta kaikki alkaa! Lasten Oma Kirjakerho on Suomen suurin lasten kirjakerho."
Lehdet.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lehdet.net on online tilauspalvelu, jonka kautta voit helposti ja edullisesti tilata vaikka useamman lehden itsellesi tai lahjaksi. Tilauksia ei tarvitse maksaa etukäteen, vaan saat niistä laskun kotiisi tai yritykseen."
Lehtiapaja

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lehtiapaja.fi -kampanjassa myydään sanoma- ja aikakauslehtiä. Lehtiapajan valikoimissa on satoja lehtiä eri kustantajilta ja tilaaminen erittäin helppoa. Lehtiapajan valtteja ovat helppokäyttöisyys, nopeus ja erittäin kattava valikoima eri alojen lehtiä. Lehtiapajan hyllyiltä löytyy luettavaa jokaiselle. Lisäksi eri tilausjaksovaihtoehtoja on tarjolla monipuolisesti."
Lehtikuningas

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lehtikuningas.fi-sivustolta löydät laajan valikoiman sekä kotimaisia että ulkomaisia lehtiä. Lehtikuningas.fi tarjoaa edullisia lehtitilauksia niin määräaikaisina- kuin kestotilauksinakin. Määräaikaiset tilaukset päättyvät aina automaattisesti."
Lehtiluukku.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lehtiluukku on uudenlainen tapa tilata ja lukea lehtiä.

Lehtiluukku tarjoaa perinteiset lehdet lukijoiden ulottuville digitaalisina näköisversioina.

Voit ostaa lehden irtonumeron tai tilata vuosikerran. Tarjolla myös monia maksuttomia ilmaisjakelulehtiä. Digitaalista lehteä pääset lukemaan ajasta ja paikasta riippumatta."
Lehtitori

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tilaa lehdet Euroopan suurimmasta lehtien verkkokaupasta."
MB-lehti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "MikroBitti on maan ylivoimaisesti suosituin ja suurin uuden tekniikan lehti. Lehdellä on 334 000 lukijaa, ja lehden verkkopalvelussa MBnetissä käy 200 000 eri kävijää viikossa. MikroBitti on hyödyllinen ja viihdyttävä paketti, jonka keskeisenä sisältönä ovat luotettavat testit ja vertailut, monipuoliset artikkelit, kattavat uusien tuotteiden esittelyt ja uutiset, monipuolinen viihdeosuus sekä runsaasti hyötytietoa tietokoneista digikameroihin ja kännyköistä viihde-elektroniikkaan. MikroBitti tarjoaa tilaajille joukon sähköisiä tilaajaetuja; sähköpostin, kotisivutilaa, digilehdet sekä vuosittaisen Huvi- ja Hyöty -dvd:n."
Merkurius-kirjakerho

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Merkurius-kirjakerho houkuttelee kirjojen pariin ja sytyttää lukukipinän, joka säilyy halki koko elämän. Kerhon ajatuksena on tarjota parhaita kirjoja joka tarpeeseen ja tunnelmaan: kirjoja, jotka tyydyttävät tiedonjanon, antavat yllättäviä elämyksiä ja joiden parissa voi viettää hulvattoman hauskoja hetkiä."
Opus Liberum

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Opus Liberum tarjoaa järkevän julkaisuväylän aloitteleville kirjailijoille, tietokirjoille, käyttöoppaille, sukututkijoille, muistelmille... yhä useampi kirjoittaja saa äänensä kuuluviin ja löytää lukijoita Opus Liberumin Print On Demand -palvelun ja -nettikirjakaupan kautta. Opus Liberum on kiinnostava, suomalainen palvelukonsepti kaikille, joilla on sanottavaa iästä, sukupuolesta ja äidinkielestä riippumatta. Palvelumme toimii kuudella eri kielellä yli maantieteellisten rajojen."
Pelit-lehti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pelit-lehti tarjoaa pelimaailman viihdettä, nautintoa ja perusteltua tietoa. Se antaa avaimet valintoihin ja pelaamisen hauskuuteen. Pelit testaa pelejä laidasta laitaan ja kaikilla suosituimmilla alustoilla: Pc, Playstation, Xbox, Nintendo, internet, mobiili."
Pokkariaitta

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pokkariaitta on Suomalainen verkkokauppa, jossa on tarjolla Suomessa julkaistut pokkarit (pehmeäkantiset kirjat). Tarjolla on mm. Loiston, Sevenin, Liken sekä useiden muiden kustantajien julkaisuja, klassikoita, uutuuksia, tarjouksia sekä ajankohtaisia Pokkari-paketteja."
Prinsessakerho

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Prinsessakerhosta perheen pikku prinsessa saa noin neljän viikon välein kotiin odotetun, monipuolisen ja runsaan kerhopaketin täynnä Disneyn prinsessasatujen taikaa. Suloisten satukirjojen lisäksi kerhossa on jännittäviä uutuuksia, kuten soivia kirjoja, painonappikirjoja ja satukirjoja, joiden mukana voi olla vaikkapa koru tai jokin muu yllätys. Kirjoista muodostuu helposti ja vaivattomasti lastenhuoneeseen rakas ja tärkeä kirjasto."
Rasalas kirjakauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tervetuloa hyvinvoinnin maailmaan RASALAS -internetkirjakauppaan! Voit tilata postimaksutta kotiisi kirjoja, joiden avulla jo tuhannet ihmiset eri puolilla Suomea ovat laihtuneet ja tervehtyneet."
Readme.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Readme.fi on tietokirjoihin erikoistunut kustannusyhtiö, joka keskittyy tuottamaan myyntimenestyksiä kysytyimmille tietokirjojen alueille. Tärkeimpiä aihealueita ovat ruokavalio, liikunta, terveys, tietotekniikka, digimaailma, yrityskirjat sekä yleisesti ottaen tietokirjojen myyntimenestykset maailmalta."
Sacrum

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sacrum on laajan valikoiman ja hyvän palvelun kristillinen kirjakauppa Helsingissä. Sacrumista löydät kaikkien kustantajien kristilliset kirjat, Raamatut ja virsikirjat. Gospel-levyt, hengellinen musiikki ja nuotit ovat hyvin esillä. Yhteisvastuun ja Kirkon Ulkomaanavun tuotteiden täyden valikoiman löydät vain Sacrumista. Sacrumissa on ensiarvoisen tärkeää, että saat tarpeesi huomioivaa palvelua, kattavan ja relevantin valikoiman sekä mieleenpainuvan asiakaskokemuksen."
Soundi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Soundi on Suomen suosituimpia musiikkilehtiä jonka tarina alkoi vuonna 1975"
Suomalainen.com

Keskiarvo(0.0):

2 arvostelua.
 "Suomalainen.com palvelee verkossa 24 tuntia vuorokaudessa. Tilattavissa on yli 100 000 kotimaisen ja 10 miljoonan ulkomaisen kirjan lisäksi toimistotarvikkeita, kalentereita ja askartelutuotteita. Lisäksi löydät verkosta e-kirjat. Toimitus veloituksetta lähimpään Suomalaisen Kirjakaupan myymälään."
Suuri Kuu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tarjoamme laajan valikoiman kaikkien kotimaisten kustantajien kotimaista ja käännettyä kirjallisuutta. Valikoimamme täydentyy päivittäin. Meiltä löydät laajat kirjaesittelyt, joiden yhteydessä lukijatkin pääsevät kertomaan omat arvionsa kirjoista. Esittelemme myös pari kertaa kuukaudessa ajankohtaisen kirjailijavieraan. Lisäksi löydät sivuiltamme lukupiirejä, kirja-arvosteluja, e-kortteja ja paljon muuta. Postituslistalle liittyneet asiakkaamme pidämme ajan tasalla kirjamaailman tapahtumista uutiskirjeen avulla."
Taikalehti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Taika-lehti on Suomen monipuolisin käsillä tekijöiden idealehti! Inspiroivat ideat, ajankohtaiset askareet, seikkaperäiset ohjeet ja kauniit kuvat tekevät Taika-lehdestä jokaisen käsillä tekijän toivelehden. Ammattitaitoinen ja motivoinut taustatiimi tuovat lähes joka kuukausi ilmestyvään Taika-lehteen jotain uutta ja yllätyksellistä!"
Talo&Koti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Toisen koti voi näyttää tyylikkäältä, mutta kodikkuus koostuu jokaisen omista valinnoista. Talo&Koti auttaa lukijoitaan näkemään neliönsä uusin silmin ja tarjoaa ratkaisuja, jotka jokainen voi toteuttaa omilla ehdoillaan ja omassa mittakaavassaan. Talo&Koti tarjoaa joka kuukausi elämyksiä ja inspiraatiota niin sisustaville kotikissoille, rakentaville reiskoille kuin puutarhaan hullaantuneille."
Tekniikan Maailma

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tekniikan Maailma siirtyy 59:nteen toimintavuoteensa arvovaltaisempana ja suositumpana kuin koskaan. Syykin on selvä. Maailman yhä teknistyessä ja tekniikan uudistumistahdin nopeutuessa on nykyihmisen vaikea tulla toimeen ilman julkaisua, joka suodattaa tekniikasta olennaisen ja kertoo sen selkeästi. TM on autolehtenä Suomen arvostetuin. Se hallitsee myös viihde-elektroniikan, matkaviestimet, moottoripyörät, tietokoneet, kamerat, urheiluvälineet ja tieteen."
Tietokone

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tietokone kertoo kaiken olennaisen tietotekniikasta ja sen hyödyntämisestä. Tietokone tarjoaa testattua ja vertailevaa tietoa it-alan uusista tuotteista ja tekniikoista."
Trendi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Trendi viihdyttää, pitää ajan tasalla ja antaa myös ajattelemisen aihetta. Käsittelyssä älykkäästi ja hauskasti kerran kuukaudessa kauneus, muoti, matkailu, parisuhde, ruoka, sisustus, fitness, reportaasit, haastattelut ja palstat – kaikki mikä kuuluu nykynaisen elämään."
Valitut Palat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uudistunut Valitut Palat -lehti tarjoaa antoisaa tietoa, elämyksiä ja iloa koko perheelle."
Vauva-lehti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Saat 9kk lehdet -40% alennuksella ja tilaajalahjaksi Nalle Puh -pussilakanasetin!"

"Vauva tarjoaa uusimman tiedon odotuksesta, valmentaa synnytykseen ja opastaa vauvan hoidossa ja kasvatuksessa. Vauva-lehti tukee perhettä uudessa elämäntilanteessa sekä antaa ideoita ja ratkaisumalleja arkielämän pulmiin."