Kategoriat / Verkkokaupat / Kengät ja jalkineet


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Bianco

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Bianco Footwear Webshop, josta voit ostaa kenkiä ja saappaita verkossa, avattiin syyskuussa 2010 asiakkaiden toivomuksesta ja jotta voitaisiin tavoittaa sellaisetkin asiakkaat, joilla ei ole mahdollisuutta vierailla liikkeissämme. Bianco Footwear -verkkokaupassa on laaja valikoima kenkiä ja saappaita sekä miehille että naisille, sekä erilaisia asusteita kuten laukkuja, kukkaroita, aurinkolaseja, huiveja ja muuta mielenkiintoista."
BRANDOS.fi

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Brandos.fi on Suomen suurin kenkäkauppa, kymmeniätuhansia malleja ja yli 300 tuotemerkkiä. Kenkiä naisille, miehille, lapsille ja erikoisosio morsiammille."
Crocs

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Crocs on Yhdysvalloista maailman valloittanut kenkäbrändi, joka tarjoaa useita innovatiivisia jalkinemalleja eri vuodenaikoihin naisille, miehille ja lapsille. Crocsit tunnetaan kevyistä ja mukavista kengistä, joita voi nyt ostaa myös Crocsin omasta verkkokaupasta. Crocsin mallistosta löytyy klassikkosandaalien lisäksi saappaat, tennarit, ballerinat, korkokengät, vuorelliset ja vuorettomat kengät miehille, naisille, tytöille ja pojille. Lisäksi kaupasta voi ostaa hurmaavia Jibbitz-kenkäkoruja.
Feetfirst-kenkäketju

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kenkäkauppaketju netissä. Ketjuun kuuluu liikkeitä kuten DinSko, Skopunkten, Nilson Shoes."
FOOTWAY

Keskiarvo (2.6):

16 arvostelua.
 "FOOTWAY myy naisten, miesten sekä lasten kenkiä kaikkiin tilaisuuksiin. Kaikki tuotteet löytyvät varastosta ja lähetetään päivän sisällä. Tarjoamme 180 päivän palautusoikeuden, hintatakuun, ilmaiset toimitukset ja ilmaiset palautukset - kaikki jotta asiakas voi rauhassa sovittaa kenkiä kotona."
JoyBoots.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Huom! Yritys on konkurssissa.

"JOYBoots.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka valikoimallaan on erikoistunut tarjoamaan seksikkäitä saappaita ja kenkiä makuuhuoneen mausteeksi sekä kenkäfriikkien iloksi. Tarjolla on korkeakorkoisia nilkka-, polvi- ja reisisaappaita sekä dominanilkkureita, chaps saappaita, nilkkaremmejä ja korkokenkiä. Valikoimassa on yli 3000 erilaista tuotetta."
Kantomaanpaa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Edullista kenkäkauppaa verkossa"
Kenkä Avenue eSHOP

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Avenuen valikoimasta löydät ja aistit kansainvälisiä tuulahduksia. Kenkä Avenuesta matkustetaan Euroopassa, josta etsitään uusimpia ja kiinnostavimpia suuntauksia. Näistä suuntauksista ja malleista osa löytävät tiensä Suomen ja Avenuen kenkätarjontaan. On hyvin todennäköistä, että meiltä löydät trendimalleja mm. Suomesta, Saksasta, Italiasta, Itävallasta ja Espanjasta, Brasiliasta ja Portugalista. Avenue on lähtenyt liikkeelle intohimosta esitellä ja tarjota asiakailleen satoja eri malleja. Kutakin mallia otetaan varastoon vain muutamia pareja."
Kipkop Store

Keskiarvo (3.9):

19 arvostelua.
 "Kipkop Store on Suomalainen näyttävien kenkien verkkomyymälä, joka toimittaa naisten korkokengät omaksesi suoraan maailman johtavilta jalkinevalmistajilta. Varastoimme kaikki tuotteet Suomessa. Saat tilauksesi perille jopa seuraavaksi päiväksi, ilman toimituskuluja."
LaRedoute.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "LaRedoute.com on ranskalainen verkkokauppa, joka toimittaa tilauksia yli 150 maahan. LaRedoute.com on vaatteiden ja kodintuotteiden kauppa netissä, jonka valikoima palvelee koko perhettä (naiset, miehet, lapset, koti). Verkkokaupassa on myös ale -puoti, jossa hyviä tarjouksia. Valikoimissa mm. seuraavat brändit: Pepe Jeans, Esprit, Clarks ja Numph."
MandiS kenkä-shoppi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "MandiS nettishoppi on kenkäkauppasi myös verkossa. Mandiksesta löydät hienon valikoiman ainutlaatuisia malleja asiakasystävälliseen hintaan. Toimitukset nopeasti suoraan varastosta."
Neosirius

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nettikenkäkauppa Neosirius toimittaa uusimmat trendit kenkämaailmasta naisille ja miehille supernopeasti. Plussana upeita italialaisia nahkakenkiä."
Popot Sneakerstore

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Liikkeestämme saa esim. Conversen, Adidaksen, Timberlandin, Reebokin, Puman ja Niken harvinaisempia malleja, sekä Suomessa valmistettavia Karhu Originalsin sneakereitä. Kaupallemme saapuu jatkuvasti limited edition malleja sekä yksittäisiä erikoismalleja joita ei saa mistään muualta. Jos haluamaasi mallia tai kokoa ei löydy kaupaltamme, Popoista voi myös tilata kenkiä suoraan maahantuojien listoilta."
Shoemaker Superstore

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Merkkikenkien suurmyymälä"
Spartoo

Keskiarvo (2.8):

2 arvostelua.
 "Spartoo on laadukas kenkäkauppa netissä. Valikoimissa on yli 400 merkkiä ja 15 000 mallia. Kenkien lisäksi Spartoo myy myös laukkuja ja asusteita. Toimitus ja palautus ovat ilmaisia, joten ostaminen on helppoa, nopeaa ja edullista. Spartoo panostaa laadukkaisiin merkkeihin. Valikoimista löytyvät kaikki tunnetut merkit ja useita Suomessa ei vielä niin yleisiä merkkejä niille, jotka haluavat erottua."
Tanya Heath Paris

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yritys, joka myy korkokenkiä, joissa on vaihdettavat korot."
Wildshoes.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Wildshoes.fi on kenkäkauppa, josta löytyy satoja malleja valmistajilta kuten Pleaser Usa, Funtasma, Devious, Demonia, Bordello, Pin Up Couture sekä Lucious. Valikoima on keskittynyt näyttäviin naisten saappaisiin, joita löytyy erilaisilla koroilla ja varren pituuksilla."
Zalando

Keskiarvo (1.5):

7 arvostelua.
 "Osta kengät ja vaatteet kätevästi netistä osoitteesta Zalando.fi! Olemme todella ylpeitä erittäin laajasta vaate- ja kenkäkokoelmastamme. Meillä on valtava valikoima vaatteita, kenkiä ja laukkuja useilta kansainvälisesti tunnetuilta merkeiltä ja nuorilta suunnittelijoilta, ja haluamme insipiroida sinut löytämään oman tyylisi ja täydentämään vaatekaappiasi persoonallisilla vaatteilla ja asusteilla."