Kategoriat / Verkkokaupat / Kauneus ja Terveys


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Aminopörssi

Keskiarvo(0.5):

2 arvostelua.
 "Aminopörssi myy urheilulisäravinteita, superruokaa, kuntoiluvälineitä ja -tarvikkeita sekä urheilukirjallisuutta."
Apteekkikulma.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Apteekkikulma.fi on apteekin verkkokauppa. Apteekkikulman laajaan tuotevalikoimaan kuuluu apteekkituotteita, kuten apteekkikosmetiikkaa, luontaistuotteita ja vapaankaupan tuotteita."
Apteekkituotteet.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Apteekkituotteet.fi on hyvinvointiisi keskittyvä sähköinen kauppapaikka, josta löydät laajan valikoiman tuttuja ja turvallisia apteekkituotteita. Verkkopalvelumme avulla ostosten tekeminen on vaivatonta: saat laadukkaat tuotteet terveytesi ja kauneutesi hoitoon helposti ja nopeasti."
BAES Beauty House

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "www.kauneustuotteet.fi tarjoaa kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa. Laaja skaala ihonhoitotuotteita, meikkejä, kampaamotuotteita sekä kynsienhoito- ja rakennekynsituotteita. Rakennekynsi- ja hiustenpidennyskoulutusta!"
Bangerhead.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Bangerhead.fi myy ja markkinoi kauneustuotteita huippulaadukkailta merkeiltä kuten Redken, Decléor, Clarins, Kérastase, TIGI, Biotherm, BareMinerals, Lanza, ja on Suomen suurin kauneustuotteita myyvä verkkokauppa."
Beautynetti.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Beautynetti.com on kauneusalan verkkokauppa sekä ammattilaisille, että kuluttajille. Ammattilaiset saavat rekisteröidyttyään käyttäjätunnukset ja pääsevät kirjautumaan sisään tukkupuolelle, mistä löytyy vain ammattilaisille tarkoitettuja tuotteita."
Chloe's

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Chloe'sin clip-on hiustenpidennyksillä saat pidemmät, paksummat ja hohdokkaammat hiukset vain muutamassa minuutissa. Hiuksia voi kiharruttaa, suoristaa ja muotoilla niin kuin voit omiasikin. Juuri sinulle oikean värin löytäminen on helppoa suuresta värivalikoimastamme. Unelmahiuksien saaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!"
Cosmetique

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Cosmetique-verkkokauppa myy meikkejä, ihonhoito- ja hiustuotteita sekä hajuvesiä. Cosmetiquen valikoimaan kuuluu suosittuja brändejä, kuten esim. Dermalogica, Decléor, Nuxe, Lily Lolo, Molton Brown, BareMinerals, Lanvin, DKNY, Burberry jne. Postikulut aina 3.90 euroa."
Dabur

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Intialaiset yrttivalmisteet, hygieniatuotteet ja kauneudenhoitotuotteet."
FashionGirl.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "FashionGirl on yksi Euroopan suurimmista hiustenpidennysten, hiustenhoitotuotteiden ja hiusasusteiden toimittajista. FashionGirl on keskittynyt tarjoamaan tuotteita markkinoiden alhaisimmilla hinnoilla ja parhaalla asiakaspalvelulla."
Fitline Shop Finland

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Teho, laatu, turvallisuus. Ne erottavat FitLine tuotteet muista ja tekevät niistä ainutlaatuisia. Optimaaliseen ravinteiden ja vitaaliaineiden saantiin sekä solujen suojaamiseen vapailta radikaaleilta."
Fitnesstukku

Keskiarvo (1.5):

2 arvostelua.
 "Fitnesstukku.fi on Pohjoismaiden johtava ja suurin lisäravinteiden, urheiluvaatteiden ja treenivarusteiden verkkokauppa. Valikoimiimme kuuluvia tuotemerkkejä ovat muun muassa Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant ja Chained Nutrition. Fitnesstukku.fi kuuluu Health and Sports Nutrition Group HSNG AB-konserniin. Yli 49 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti, ja tuotteillamme on ilmainen palautusoikeus ja hintatakuu."
GLOSS Hammashoitopalvelut Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "GLOSS Hammashoitopalvelut Oy on suun terveyttä edistävään hoitoon ja opastukseen sekä hampaiden valkaisuun keskittynyt yritys. Hampaat värjäytyvät ajan myötä – erityisesti teen, kahvin, punaviinin ja tupakoinnin johdosta. Hampaiden valkaisulla voidaan siirtää kelloa taaksepäin. GLOSSilla hampaiden valkaisu suoritetaan ammattitaitoisesti nykyaikaisella laser-menetelmällä: nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti."
Golden Store itsenäinen GNLD:n Neolife kauppias

Keskiarvo (5.0):

2 arvostelua.
 "Yritys edustaa laadukkaita GNLD:n tuotteita. Monipuoliset ostomahdollisuudet mukaan lukien verkkokauppa. Mahdollisuus myös lisäansioihin."
HairStore

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen suurin hiustenhoitoalan Internet-tavaratalo"
Healthwell.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "HealthWell myy terveys- ja luontaistuotteita, ravintolisiä sekä vartalonhoitotuotteita netissä edulliseen hintaan. HealtWell-verkkokaupassa on nopeat ja luotettavat toimitukset ja ennen kaikkea tunnettuja tuotemerkkejä, kuten esim. Weleda, Dr. Hauschka, Lavera, CocoVI, Tri Tolonen, Nutrilett ja Vivisanté."
Hiustuotteet.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tervetuloa suomen suurimpaan hiustuotteiden verkkokauppaan. Yrityksellämme on 15 vuoden kokemus hiustenhoitoalalta ja valikoimastamme löydät kaikki maailman suosituimmat tuotemerkit."
Hotbox

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Hotbox on suomalainen meikkitarvikkeita myyvä verkkokauppa, joka syntyi kuukausiboksin ylijäämistä. "Tilasimme kuukausiboksia varten aina ylimääräisiä tuotteita, jos jokin boksi hukkuisi matkalla, olisi meillä on aina lähettää uusi tilalle. Yllätyimme kuitenkin kuinka vähän niitä eksyi matkalle, joten päätimme myydä ylimääräiset edullisesti pois - näin syntyi meidän verkkokauppa" Laajensimme juuri valikoimaa myös erilaisiin meikkitarvikkeisiin ja lisäämme tuotteita kansan käskystä- teitähän varten täällä ollaan.
Hyvinvoinnin Tavaratalo

Keskiarvo (2.5):

2 arvostelua.
 "Tarjoamme Suomen laajimman valikoiman luontais- ja terveystuotteita, luontaiskosmetiikkaa, rentoutusäänitteitä sekä muita hyvänolon tuotteita aina yhtä edulliseen hintaan!"
Ilmanhaltija.fi

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Ilmanhaltija.fi on hyvinvointiin ja virkeyden edistämiseen tähtäävä verkkokauppa."
Internetapteekki.fi verkkokauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kotimainen apteekin verkkopalvelu ja verkkokauppa."
IRON GYM

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Iron Gym tuo kuntosalin ovelle, kirjaimellisesti. Monikäyttöisen treenaustangon voi kiinnittää tavallisiin ovenkarmeihin hetkessä ja harjoittelun päätyttyä poistaa sen yhtä helposti."
JT Beauty Outlet

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "JT Beauty Outlet Ltd. on vuonna 2010 perustettu suomalaisessa omistuksessa oleva kosmetiikkaan erikoistuva liike. JT Beauty Outlet toimii Englannista käsin, ja palvelee suomenkielellä ja suomen kuluttajasuojalakia noudattaen."
JT-Cosmetics

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "JT-Cosmetics on alkuvuodesta 2008 perustettu rakennekynsialaan erikoistunut yritys, joka toimii yhdysvaltalaisen Mia Secret -tuotemerkin virallisena maahantuojana ja jälleenmyyjänä Suomessa sekä ainoana Pohjoismaissa."
Kauneuden Paratiisi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kauneuden Paratiisi on kynsitaideportaali ja maahantuojan kauppa, josta voit ostaa laadukkaita kynsilakkoja ja kynsikoristeita. Löydät myös vinkkejä kynsien hoitoon ja koristeluun."
Kauneutta.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kauneutta.com on verkkokauppa, joka keskittyy kauneustuotteisiin. Kauneutta.com valikoimissa mm. meikit, kynsilakat, suihkurusketus tuotteet, hiustarvikkeet, laukut, uimatarvikkeet, korut ja muut kauneuteen liittyvät tuotteet."
Kehon Vartija

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Saat nyt Kehon Vartijaa hintaan vain 17,95 - säästät 28e!"

"Kehon Vartija on luontaistuote, joka korvaa kaikki erillistuotteet, jotka voivat erikseen maksaa jopa 200e kuukaudessa."
Kevytkauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Xtravaganza on kokonaisvaltainen lähestymistapa painonhallintaan ja elämäntapamuutokseen. Sen avulla jo yli 150 000 ihmistä ympäri maailman ovat löytäneet kevyemmän elämän! KevytKauppa.fi tarjoaa asiakkailleen xtravaganzan asiantuntijoiden kehittämiä tuotteita painonhallinnan tueksi."
Kuukautiskuppi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kuukautiskuppi keksittiin jo 1930-luvulla, mutta suurempaa suosiota se on alkanut saavuttaa vasta viime vuosina, kun naiset ovat vähitellen heränneet kertakäyttökulutushysteriasta ja alkaneet etsiä kestävämpiä (sekä miellyttävämpiä) vaihtoehtoja. Kuukuppi kestää käytössä useamman vuoden, joten se on sekä luonnon että lompakon ystävä."
Kynsikauppa.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kynsitarvikkeiden ja -koristeiden verkkokauppa. Toimituskulut vain 1 e"
Lavera

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lavera-luontaistuotteiden nimi on valittu huolellisesti. Latinaksi lavera tarkoittaa totuutta. Totuus merkitsee meille yrityksen filosofiaa ja sitoutumista. Käytämme niin pitkälle kuin mahdollista raakoja kasvin ainesosia hyväksymiltämme luomuviljelijöiltä. Tuotteemme ovat sataprosenttisen vapaita synteettisistä hajusteista, väri- sekä säilöntäaineista. Varmistamme tietysti myös tuotteiden sopimisen iholle vapaaehtoisten kanssa, yhteistyössä iho- ja allergialääkäreiden kanssa."
LensOn

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kotisivultamme www.lenson.com voit tilata piilolinssit helposti ja erittäin edullisesti. Meillä on yhteistyösopimus kaikkien suurten kansainvälisten piilolinssivalmistajien kanssa, kuten Bausch&Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson&Johnson sekä Alcon koskien tarvikkeita. LensOn:lla on henkilökuntaa, joilla on optikon pätevyys ja pätevyys piilolinssien sovittamiseen. Tällä tavoin voimme varmistaa sen, että tuotteita käsitellään oikealla tavalla."
Lensstore

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Jo vuodesta 2005 Lensstore.fi on ollut alati kasvava ja arvostettu piilolinssien verkkokauppa. Myymme täsmälleen samoja linssejä kuin optikkosi eli yksinomaan laadunvalvonnan läpikäyneitä alkuperäispiilolinssejä, mutta huomattavasti edullisemmin. Lisäksi toimitamme piilolinssit nopeasti ja suoraan kotiovellesi."
Lensway

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "LensWay perustettiin vuonna 2000 ja on nykyään yksi Euroopan suurimmista piilolinssien ja silmälasien verkkokaupoista. Aina yrityksen perustamisesta lähtien olemme päättäväisesti pyrkineet todistamaan, ettei laadusta tarvitse maksaa liikaa. Nopeiden toimitusaikojemme ja edullisten hintojemme avulla olemme myös saaneet piilolinssien ja silmälasien markkinakehityksen kääntymään oikeudenmukaisempaan ja rehellisempään suuntaan."
Loveit.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Loveit.fi on luotettava suomalainen kosmetiikan verkkokauppa, joka tarjoaa trendikkäitä tuotteita maailmalta kilpailukykyiseen hintaan. Loveit.fi tarjoaa sujuvaa asiakaspalvelua ja nopeat toimitukset yhdistettynä helppokäyttöiseen verkkokauppaan. Jokainen ostos kerryttää Sydämiä, joita voi käyttää alennuksiin. Kaupassa on monipuoliset maksutavat (myös lasku ja osamaksu) ja suojattu yhteys takaa turvallisen ostamisen."
Luomutalli

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Luomutalli on uusi hyvinvointi-, fitness-, superfood- ja luomutuotteiden verkkokauppa. Laaja valikoima ja nopeat toimitukset! Toimitus joko postipakettina tai Matkahuollon Lähellä-toimituksena. Tuotevalikoima on pökerryttävän suuri - Luomutallista voi hankkia niin siemenet, jauheet kuin proteiinijauhot, unohtamatta blendereitä, mixereitä tai muita keittiötarvikkeita. Edustettuna kaikki suurimmat merkit ja kymmenet pienemmät toimijat."
Luontaispörssi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Luontaisporssi.fi:n verkkokaupasta terveydestään kiinnostunut kuluttaja löytää niin superruoat, luontais- ja luomutuotteet kuin urheiluravinteetkin. Valikoimissa on yli 650 tuotetta. Ostaminen Luontaispörssistä on helppoa, edullista ja turvallista. Ostokset voi maksaa verkkomaksulla, luottokortilla, postiennakolla tai laskulla. Yli 75? tilauksiin ilmainen toimitus lähimpään postitoimipaikkaan, ostoksien ylittäessa 100? kaupan päälle saa bonustuotteen!"
LuxStyle

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Meistä tuntui, että internetistä puuttui mahtava kauppa tytöille. Siksipä loimmekin LuxStyle.dk:n. Hyvä laatu yhdistetään usein korkeaan hintaan, mutta meidän tuotteisiimme tämä ei päde."
Mádara Cosmetics

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "MADARACOSMETICS.COM on määränpääsi, kun etsit puhdasta, eettistä ja ekologista kosmetiikkaa. MÁDARAlla on laaja valikoima luonnonkosmetiikkasertifioituja tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille."
Meikkitorppa Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Meikkitorpalta saa aina edullisesti Joe Blascon meikkivoiteen ja muita sarjaan kuuluvia kosmetiikkatuotteita. Meikkitorpan valikoimiin kuuluvat myös laadukkaat Magnetix Wellness magneettikorut ja uutuutena Suomeen lanseerattava BYAS Facelifter, BYAS Eyelifter, BYAS Bodylifter. Etsimme myyntiverkostoa BYAS tuoteperheelle."
Miehenkauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Miesten kosmetiikan ja parranajon erikoisliike (nettikauppa)."
MiMax

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kynsituotteita myyvä verkkokauppa."
Mister Spex

Keskiarvo (3.0):

2 arvostelua.
 "Uusien silmälasien tilaaminen verkosta Mister Spexiltä on yhtä turvallista ja varmaa kuin jos ostaisit silmälasit paikalliselta optikolta. Maksat kuitenkin vain murto-osan hinnasta. Käytä yksinkertaista verkkopohjaista sovitustyökalua sovittaaksesi kehyksiä ja syötä reseptitietosi. Toimitamme silmälasit suoraan ovellesi nopeasti ja kätevästi."
Narskuttelu.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tarjoamme laajan ja laadukkaan tuotevalikoiman hammasvälineitä. Toimitamme hammasvälineitä ympäri Suomea ja toimintamme on luotettavaa sekä toimitusajat lyhyet."
Nettiapteekki

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nettiapteekki on Karvian apteekin luotettava verkkoapteekki."
Nettilinssit.fi - Piilolinssien hintavertailu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Piilolinssien hintavertailusivusto. Tietoa eri linssityypeistä, toimitusajoista sekä turvallisuudesta. Plussana sivustolla piilolinssien merkkiopas."
Nettiterveysapteekki

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nettiterveysapteekki myy itsehoitolääkkeitä, terveys- ja luontaistuotteita sekä kauneudenhoito- ja laihdutustuotteita. Nettiterveysapteekki.fi on virallinen apteekin verkkopalvelu."
Norkrill

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Puhdasta omega-3:a Eteläiseltä jäämereltä!"
Oranssikauppa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tarjoamme Suomen laajimman valikoiman luontais- ja terveystuotteita, luontaiskosmetiikkaa, rentoutusäänitteitä sekä muita hyvänolon tuotteita aina yhtä edulliseen hintaan!"
Perhoset.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Perhoset.fi -verkkokaupassa myydään raskaus- ja ovulaatiotestejä. Pienin paketti sisältää 2 kpl testejä, suurin 100 kpl. Myös yhdistelmätestejä (raskaus+ovulaatio) on saatavilla. Toimituskulut ovat pysyvästi 0? ja tuotteet postitetaan saman vuorokauden kuluessa."
Piikkimatot.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Piikkimaton hyvää tekevä vaikutus perustuu ihmiskehon luontaiseen valmiuteen auttaa itse itseään. Piikkimatto rentouttaa tehokkaasti tuoden luonnollista apua mm. lihasjännityksiin, erilaisiin niskavaivoihin, stressiin, krooniseen kipuun ja uniongelmiin.

Piikkimatot.fi -sivustolla voit tutustua piikkimattoihin ja niiden käyttöön sekä tilata kauttamme laadukkaat akupainantamatot."
Piilarinet

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Piilarinet on mukava ja edullinen tapa tehdä piilolasiostokset. Meiltä löydät laadukkaat piilolinssit sekä muut alan tuotteet ja saat ne vaivattomasti kotiisi toimitettuina, kotimaisesti ! Tutustu huimiin tarjouksiin ja kaupan uusiin tilaustoimintoihin."
Pretty.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Valikoiman perustan muodostavat suomalaisille tutuimmat kansainväliset kosmetiikkamerkit kuten L´Oréal, Maybelline, Max Factor, Rimmel ja Revlon. Lisäksi pretty.fi –valikoimaa täydentävät hieman eksklusiivisemmat merkit kuten Clarins, Elisabeth Arden ja Lancome – näistä tuotteista kaupastamme löytyy valikoituja tuotteita. pretty.fi –valikoiman tuotteet ovat useimmiten näiden em. brändien edellistä sesonkimallistoa ja niitä myydään tavallisesti 20 – 50 prosenttia kaupan hintoja edullisemmilla hinnoilla."
Priocore

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Priocore on vuosikymmenien kestäneen Eurooppalaisen kehityksen tulos. Se on lisäravinne joka vahvistaa ja nopeuttaa hiustenkasvua, lisää volyymia ja kiiltoa. Priocoren jatkuvan käytön on todettu myös tehokkaasti estävän harmaiden hiusten syntyä ja hoitavan hiuspohjaa. Unohda iän tuomat harvat ja harmaat hiukset ja kokeile Priocorea jo tänään postikulujen hinnalla."
Psorasol

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ihonhoitoöljy kuivalle ja hilseilevälle iholle Valmistettu Omega-3 ja Omega-6 rasvahapoista jotka ovat välttämättömiä ihosi hyvinvoinnille."
SKINK lävistysliike

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Lävistyksiä ja lävistyskoruja, Helsingin Kalliossa.
SkinOrganics Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Aitoa luonnonkosmetiikkaa ja luonnonmukaista hyvinvointia."
Sokos Kauneuden verkkokauppa

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Sokoksen Kauneuden verkkokauppa tarjoaa kattavan valikoiman kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita tunnetuilta brändeiltä. Valikoimissa on kosmetiikkaa, meikkejä, hiustehoitotuotteita ja hajuvesiä sekä naisille että miehille. Ja mikä parasta - ostoksista saa Bonusta!"
StrawberryNET.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "StrawberryNET on kauneuteen ja kosmetiikkatuotteisiin keskittyvä kansainvälinen verkkokauppa, jotka tarjoavat yli 840 huippubrändiä, kilpailukykyiset hinnat, houkuttelevia alennuksia ja maksuttoman toimituksen! Valikoimista löytyy mm. ihonhoitotuotteita, meikkejä, hajuvesiä ja mm. miehille suunnattuja tuotteita. Valikoimissa myös luomukosmetiikkaa (esim. Jurlique, Nuxe, Patyka, Wella ja Melvita)."
Suomen Terveysravinto - D-vitamiini

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vuoden laadukkaat D-vitamiinit vain 39,90 e." Kertatilausksena. Tilaajalahjaksi saat kuntoilumittarin.
Tanstore.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomalainen aurinko- ja rusketustuotteiden verkkokauppa. Valikoimassa itseruskettavat, aurinkovoiteet, solariumkosmetiikka - yli 200 eri tuotetta."
Terveinjaloin.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Terveinjaloin.fi on verkkokauppa, jonka tarkoituksena on sekä auttaa ihmisiä jalkavaivojensa kanssa että parantaa yleistä hyvinvointia jalkojenhoidon avulla. Verkkokaupan ylläpitäjiin kuuluu mm. suomalaisia terveydenhuoltoalan ammattilaisia."
Terveystavaratalo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Terveystavaratalo myy edulliseen hintaan laadukkaita terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita. Terveystavaratalon valikoimissa on mm. tunnettujen valmistajien luontaistuotteita, lisäravinteita, kehonkoostumusmittareita ja verenpainemittareita. Terveystavaratalo tarjoaa ilmaiset toimituskulut kaikkiin yli 70 euron tilauksiin (kotiinkuljetuksissa yli 120 euron tilauksiin). Tilaukset toimitetaan normaalisti 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta."
Terveystuotteet.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yli 30v kokemuksella, luontaistuotteet, lisäravinteet ja muut hyvinvointituotteet nopeasti ja edullisesti netistä."
The HairLust

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "HairLust tarjoaa elintärkeitä vitamiineja, mineraaleja ja muita ravintoaineita hiuksille ja hiusten karvatupille ravintolisien ja hiustenhoitotuotteiden muodossa. HairLust on Pohjoismaalainen tuotemerkki, jonka missiona on edistää ja ylläpitää luonnollista kauneutta. Fokuksena on luoda luonnollisia hiustenhoitotuotteita niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin hiustenhoitoon. HairLust taistelee myös hiustenlähtöön liittyviä tabuja vastaan."
The Natural Goods Company

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "TheNaturalGoodsCompany.com tarjoaa laajan valikoiman luonnonkosmetiikka tuotteita. Valikoimissa mm. seuraavat brändit: Mádara, Weleda, Sante, Logona, Khadi, Biosolis, Laboratoire du Haut Segala, MiLO MiLL, Florascent, MyTao, Baldini, Isle of Wolf ja Naked Lips."
Treknet.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hyvinvointituotteiden luotettava kotimainen verkkokauppa."
TwistBe

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "TwistBe on Helsingin keskustassa sijaitseva aidosti vaikuttavaan ihonhoitoon keskittynyt myymälä ja verkkokauppa. Saat meiltä asiantuntevan palvelun lisäksi kaikki tarvitsemasi tuotteet ihonhoitoon: kosmetiikkaa, ihonhoidon ruokia ja ravintolisiä, meikkejä, kodinhoidontuotteita sekä ihonhoidon kirjallisuutta. Valikoimassamme on tuotteet niin miehille, naisille kuin lapsille."
Tyylitaika

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tyylitaika sijaitsee Tampereella parturi-kampaamo Jatzin yhteydessä. Tyylitaiasta saat ystävällisellä ja kiireettömällä palvelulla toiveidesi mukaiset meikit ja kampaukset niin arkeen kuin juhlaan. Kestoripset, joilla hennoista ja lyhyistäkin ripsistä saadaan pitkäksi aikaa erittäin näyttävät. Ripsien ja kulmien värjäykset ja LCN rakennekynnet. Myös räätälöitävissä olevat stailauspalvelut oman tyylin löytämiseen. Lämpimästi tervetuloa! Nyt avattu myös kauneuden verkkokauppa."
VISIONshop

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Verkkokauppa josta loppukuluttaja voi ostaa itsellensä turvallisesti ja helposti optisia tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat piilolinssit ja aurinkolasit. Aurinkolasit tulevat valikoimiimme vuonna 2008."
VitaeLab Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "VitaeLab Oy kuuluu norjalaiseen Vitaelab-konserniin, joka on valmistanut ja myynyt luontaistuotteita jo vuodesta 2002. Tuotevalikoimaamme kuuluu tällä hetkellä antioksidanttivalmiste VitaePro, omega-3-valmiste OmegaPro sekä B-vitamiinivalmiste BioPro. Myymme tuotteet suoraan kuluttajille, ja meillä on tällä hetkellä yli sata tuhatta tilaajaa eri Pohjoismaissa."
VitaePro

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "VitaePro sisältää monipuolisen kirjon laadukkaita ainesosia: astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, C-, D- ja E-vitamiineja sekä runsaasti omega-3:n DHA- ja EPA-rasvahappoja. Ravintolisä valmistetaan luonnonmukaisessa muodossa olevista ainesosista farmaseuttisen laatustandardin (GMP) suositusten mukaisesti. VitaePro-pakkaus sisältää 60 pehmytkapselia, mikä vastaa kahden kuukauden määrää yhden kapselin päiväannostuksella. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä."
VuokraTimantti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Häät, merkkipäivät, linnanjuhla tai gaalailta toteutuu ehkä vain kerran elämässä, joten miksei tehdä juhlasta täydellistä? Palvelumme voi lisätä juhlaasi glamouria ja luksusta, jollaisesta olet voinut vain unelmoida."
Värillisetpiilolinssit.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Värillisetpiilolinssit.fi tarjoaa värillisten piilolinssien kattavimman valikoiman Suomessa. Me myymme ColourVUE linssejä, jotka ovat tunnetusti huippulaatuisia, käyttäjäystävällisiä sekä muodikkaita. ColourVUE linssien ainoana maahantuojana Suomessa ja Baltiassa pystymme tuomaan uniikkeja tuotteita kuluttajille."
Wellnext.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Wellnext.fi-verkkokauppa keskittyy elämänlaatua parantavien tuotteiden myymiseen."
WellNutrition

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Wellnutrition on hyvinvointiin ja terveyteen erikoistunut verkkokauppa, josta voi tilata ravintolisiä postitse "kestotilauksena". Asiakas saa kuukausittain päivittäistä käyttöä vastaavan määrän Omega-3-rasvahappokapseleita, Multivita- ja kalsiumtabletteja. Yksittäinen paketti on mahdollista tilata tutustumistarjouksena."
Xytol.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Xytol Teeth Whitening Strips - hampaiden valkaisuliuskat ovat helppokäyttöinen ja turvallinen tapa valkaista hampaat kotona. Xytolin-tuotteet ovat erittäin suosittuja Yhdysvalloissa ja ovat viimein saatavilla suomalaisesta verkkokaupasta."
yliopistonverkkoapteekki.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen suurin verkkoapteekki tarjoaa laajan valikoiman apteekin luotettavia ja laadukkaita vapaakaupan tuotteita ja apteekkikosmetiikkaa. Apteekissamme toimiva Kuopion lääkeinformaatiokeskus palvelee verkkokauppamme asiakkaita joka päivä klo 8-22."
Yves-Rocher

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kasvipohjaisen kosmetiikan nro 1 maailmassa"