Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Helsinki tatskat


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
69 Tattoo

Keskiarvo (4.0):

8 arvostelua.
 Mäkelänkatu 97 C (katutaso), 00610 Helsinki

"Helsingin Käpylässä sijaitseva 69 Tattoo, tai tuttavallisemmin 'Kuusysi Tattoo' on yli kymmenen vuotta pyörinyt, rento, mutta ammattimainen tatuointiliike. Stadinkin mittapuulla hyvänkokoisessa (124m²) studiossa työskentelee täyspäiväisesti kolme tatuoijaa: Tappi (perustaja), Parn ja Tape, sekä harjoittelijat Linda ja Ilari. Nettisivujen lisäksi 69 Tattoo löytyy Facebookista, sekä Instagrammista @69tattoohelsinki. Tervetuloa Käpylään!"
Archi Tattoo

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 Hämeentie 23
00500 Helsinki

"Teemme tatuointeja/lävistyksiä. Tervetuloa käymään !"
Art For Life Tattoo Studio

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Hämeentie 28, 00530 Helsinki
Artwork Tattoo

Keskiarvo (5.0):

11 arvostelua.
 Fleminginkatu 11, 00500 Helsinki

"Tatuointien suunnittelu ja tekeminen lähtee aina asiakkaiden toiveiden pohjalta. Kauttamme saat tatuoinnit vankalla ammattitaidolla."
Bella Bandidas

Keskiarvo (1.1):

8 arvostelua.
 Hämeentie 6, 00530 Helsinki

"Tule suunnittelemaan yhdessä ammattitaitoisten tatuoijamme kanssa ainutlaatuinen tatuointi itsellesi tai tuo mukanasi oma kuva. Meiltä löytyy myös katalogeja, joista satojen kuvien joukosta saat varmasti hyviä ideoita itsellesi. Saat haluamasi tekstin meiltä myös, kauniilla ja historiallisella persian calligraphy-tyylillä, ja se suunnitellaan sinulle toiveidesi mukaan."
Black & Yellow Tattoo Studio

Keskiarvo (5.0):

3 arvostelua.
 Helsinki: Iso-Roobertinkatu 3-5
Hämeenlinna: Raatihuoneenkatu 13 lh 26

"Black & Yellow Tattoo Studio on Helsingissä ja Hämeenlinnassa sijaitseva tatuointien ja lävistysten erikoisliike. Yrityksemme tunnetaan korkeasta laadustaan ja hyvästä asiakaspalvelusta, sekä ennen kaikkea korkeasta hygienian tasosta. Osoituksena tästä ovat lukuisat sertifikaatit, joita olemme saaneet esimerkillisestä hygieniasta."
Blue Dragon Tattoo Studio

Keskiarvo (4.7):

19 arvostelua.
 Merimiehenkatu 35, 00150 Helsinki

"Olemme yksi Suomen vanhimmista studioista ja täytämme vaativimmatkin toiveet niin hygienian, laitteiden, tarvikkeiden kuin ammattitaidonkin suhteen. Yli viidentoista vuoden kokemuksella tarjoamme sinulle tasokkaan työn jäljen, laadukkaimmista pigmenteistä valmistetut tatuointivärit sekä loputtoman valikoiman mallikuvia."
Bound Tattoo

Keskiarvo (3.1):

5 arvostelua.
 Kalevankatu 32, Helsinki

"Tatuointien suunnittelu ja tekeminen lähtee aina asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tarkoituksena on saada jokaiselle asiakkaalle omanlaisensa tatuointi, mielellään toteutetaan tietenkin hänelle erityisesti suunniteltu ainutlaatuinen kuva. Oman kuvamallin voi myös tuoda näytille, tai tulla studiolle katsomaan mitä tatuointimallikansiosta -ja kirjoista löytyy."
Camo Tattoo

Keskiarvo (4.5):

20 arvostelua.
 Toinen Linja 23, 00530 Helsinki
Damnation Ink - Tattoo & Piercing

Keskiarvo (4.6):

24 arvostelua.
 Hämeentie 28, 00530 Helsinki

"Damnation Ink on tatuointi- ja lävistysliike, jossa tarjotaan korkealaatuista palvelua niin kuvien kuin lävistystenkin osalta. Useamman vuoden ammattitaito takaa onnistuneen lopputuloksen."
Dead Rose Garden Tattoo & Art

Keskiarvo (3.8):

3 arvostelua.
 Tarkk'ampujankatu 20 lh 3, 00150 Helsinki

"Realistisen tatuoinnin studio Helsingin Punavuoressa. Jos tavallisen tatuoinnin sijasta haluat saada ihollesi aidon taideteoksen olet oikeassa paikassa. Hinnat alk. 60 eur!"
Duck's Tattoo & Piercing

Keskiarvo (2.1):

23 arvostelua.
 Itäkeskus Piazza, Helsinki

"Duck's Tattoo & Piercing on Helsingin pisimpään toimineita ja arvostetuimpia tatuointi- ja lävistysliikkeitä. Ducks's tunnetaan ei paitsi korkeasta laadustaan, vaan myös korkeasta hygienian ja asiakaspalvelunsa tasosta."
Eastside Tattoo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Vehkalahdentie 36, 00950, Helsinki

Eastside Tattoo on luotettava, osaava ja ammattitaitoinen tatuointistudio. Täytämme vaativimmatkin kriteerit niin tatuointien, hygienian, laitteiden, tarvikkeiden kuin ammattitaidonkin suhteen. Tarjoamme tasokkaan työn jäljen ja erityisen laadukkaat tatuointivärit. Teemme myös tatuointeja täysin asiakkaan toiveiden ja mallin mukaan. Lisäksi suoritamme tarvittaessa vanhojen kuvien muokkauksia, korjauksia, kuvien jatkamista sekä peitekuvien suunnittelua ja toteuttamista. Meillä on myös runsas valikoima mallikuvia.
Eternal Ink Tattoo And Piercing

Keskiarvo(0.1):

8 arvostelua.
 Eteläinen Hesperiankatu 10, 00100 Helsinki
Fat Rat Tat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Ristikkokatu 3, 00580 Helsinki

"Miltei Sörkän vankilan porteilla sijaitseva tatuointistudio."
Flame Tattoo & Piercing

Keskiarvo (3.0):

32 arvostelua.
 Kampin Kauppakeskus 5. krs, 00100 Helsinki

Tatuoinnit ja lävistykset.
Groovy Tattoo

Keskiarvo (2.6):

4 arvostelua.
 Hämeentie 85-89, 00550 Helsinki

"Tatuoinnit ja lävistykset valmiista kuvasta taidolla ja hygieenisesti, kuvien suunnittelu ja piirtäminen tilaustyönä, peitekuvat ja vanhan tatuoinnin korjaus."
HelsINK Tattoo Studio

Keskiarvo (4.3):

5 arvostelua.
 Luotsikatu 6, 00160 Helsinki

"Kansainvälisestikin palkittu Mitzu on toiminut tatuoijana 11 vuotta ja työskennellyt mm. Englannissa, Romaniassa ja Portugalissa minkä lisäksi hän on työnsä puolesta matkustellut laajalti maailmalla. Mitzun erikoisaluetta ovat värilliset realistiset sekä modernit japanilaiset tatuoinnit ja hän tekee kaikki työnsä customina.
Ehkä Suomen tunnetuin lävistäjä Lassi Sidoro vastaa studiolla lävistyksistä sekä harvinaisemmista kehonmuokkauksista. Hän on toiminut lävistäjänä 15 vuotta ja on uransa aikana toiminut mm. BMEzinen asiantuntija-avustajana, työskennellyt mm. Tokyossa ja San Franciscossa sekä kiertänyt tatuointi- ja lävistysalan messuilla ympäri maailmaa.
HelsINK Tattoo Studiolla vierailee säännöllisesti alan huippuja eri maista. Studiolla on sairaalatason sterilointilaitteisto ja työssä käytetään ainoastaan steriilejä työvälineitä, neuloja ja koruja sekä laadukkaita tatuointimusteita."
Hessu Tattoo

Keskiarvo (1.7):

3 arvostelua.
 Klaneettitie 1, 00420 Helsinki

"Hessu Tattoo on rento tatuointimesta kannelmäessä johon on helppo tulla. Tatuointiliike sijaitsee kannelmäessä ja on auki sovittaessa, arkisin sekä viikonloppuisin 10.00-22.00 välisenä aikana. Aikoja voi tiedustella puhelimitse tai sitten vaihto ehtoisesti sähköpostitse."
Hidden Bones Custom Tattoo

Keskiarvo (5.0):

7 arvostelua.
 Töölöntorinkatu 3, 00260 Helsinki

"Hidden Bones Tattoo on helsinkiläinen tatuointiliike, joka valmistaa uniikkitatuoinnit ja tarjoaa käyttöösi tatuointikuvat. Liike tekee sekä mustavalkotauointeja että väritatuointeja pääkaupunkiseudulla."
House of Pain Tattoo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Fleminginkatu 12, 00530 Helsinki

House of Pain Tattoo:n Artisti Kari Vapola on tehnyt tatuointeja Ruotsissa sekä Suomessa ja ollut alalla yli 20 vuotta. Kari on voittanut useita palkintoja uransa aikana ja on tunnustettu artisti Tatuointi piireissä. Karin menestyksen salaisuutena on monipuolinen lahjakkuus taiteilijana, hän harrastaa vapaa-aikanakin piirtämistä ja maalaamista. Lahjakkuus ilmenee hänen työssään siten, että Kari ei tee ainoastaan kopiokuvia vaan myös kuvia vapaalla kädellä suoraan asiakkaan iholle.
Inky Queen Tattoo

Keskiarvo (1.9):

27 arvostelua.
 "InkyQueen - Wilma 'Hantta' Schlizewski tatuoi taidolla ja tyylillä."
Kaamos Tattoo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Merimiehenkatu 31, 00150 Helsinki

"Kaamos on viimeisin mutta ei suinkaan vähäisin Helsinkiin avattu tatuointistudio, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Punavuoressa. Studio toivottaa tervetulleeksi kaikki tatuoinneista kiinnostuneet niin Suomesta kuin ympäri maailmaa. Voi olla, että monet miettivät kahdesti ennen kuin astuvat ensimmäisen kerran tatuointien maailmaan. Ehkä tuntematon pelottaa, kipu tai tatuoitsijoista kulkevat tarinat, syyt ovat erilaisia. Kaamos Tattoossa emme ehkä voi poistaa näitä tunteita kokonaan, mutta ainakin pyrimme minimoimaan ne!"
Kabubby Tattoo

Keskiarvo (3.3):

3 arvostelua.
 Kalevankatu 55, 00180 Helsinki

"Custom tattoo shop with international guest artists. Stop by for a consult.
Kustom tatuointeja ja kansainvälisiä vieraita. Tule käymään ideasi kanssa."
Kajaste Art

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kajaste Art käsittää kaksi tatuointi- ja lävistysstudiota, toinen Helsingin keskustassa osoitteessa Bulevardi 12 E, ja toinen Tallinnan Vanhassa Kaupungissa osoitteessa Müürivahe 36. Kummatkin studiot ovat ns. yksityisiä työhuoneita, jotka ovat avoinna vain ajanvarauksesta. Aikoja tatuoinneille ja lävistyksille voi varata sähköpostitse, puhelimitse, tai facebookin kautta. Pyrimme pitämään jonot tatuointeihin lyhyinä, joten useimmiten ajan saa varattua nopeallakin varoitusajalla."
Kivun Kauneus

Keskiarvo (4.0):

35 arvostelua.
 Kalliolanrinne 3, 00510 Helsinki

"Kivun Kauneus tarjoaa asiakkailleen ripauksen luovaa hulluutta ja hyväntuulista meininkiä höystettynä tatuoinneilla ja lävistyksillä. Liike sijaitsee osoitteessa Kalliolanrinne 3, 00510 Helsinki. Liikkeen ovea voi olla aluksi hankala löytää, sillä majailemme osittain katutason alapuolella, mutta surina saattanee kuitenkin aikalailla oikeaan paikkaan.."
L Tattoo

Keskiarvo (4.8):

3 arvostelua.
 Eino Leinon katu 4, 00250 Helsinki

"L Tattoo on tatuointistudio Eino Leinon katu 4:ssa Helsingissä.
Tatuointeja vain ajanvarauksella.
Henkilökohtainen asiointi ilman ylimääräisiä häiriöitä."
La Muerte Ink Tattoo Studio

Keskiarvo (5.0):

14 arvostelua.
 Mesenaatintie 1
00350 Helsinki

"La Muerte Ink on laadukas tatuointialan perheyritys Munkkivuoressa, Helsingissä. Suunnittelemme kuvat asiakkaan toiveiden mukaan ja tatuoimme vahvalla ammattitaidolla viihtyisässä studiossamme. Kuvakansioista löydät portfoliomme. Tervetuloa!"
Legacy Tattoo

Keskiarvo (3.4):

9 arvostelua.
 Punavuorenkatu 4, 00120 Helsinki

"Please make an appointment at the studio with the artist of choice. Walk-ins can be possible too. Sorry, we don't take reservation by phone or e-mail."
LR Tattoo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "LR Tattoo on Kampissa toimiva, ammattimainen tatuointistudio ja galleria, jossa toteutetaan custom- ja walk-in-kuvia. Studiossa toimii neljä tatuoijaa, joilla jokaisella on uniikki tyyli ja vahva intohimo tatuointien tekemiseen! Kuvat suunnitellaan asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti toiveitten perusteella. Ystävällinen asiakaspalvelu, kotoisat tilat, sekä vaihtuvat taidenäyttelyt takaavat ainutlaatuisen kokemuksen."
Mystic Art Tattoo & Piercing Studio

Keskiarvo (3.7):

20 arvostelua.
 Vironkatu 9, 00170 Helsinki

"Mystic Art on tatuointi- ja lävistysliike Helsingin Kruununhaassa. Liikkeemme sijaitsi ennen Keravalla, mutta on muuttanut suurempiin tiloihin Helsinkiin 20.10.2010. Studiomme on siisti ja miellyttävä ja pidämme hygieniasta extra hyvää huolta."
One Eye Tattoo Studio

Keskiarvo (4.4):

10 arvostelua.
 Torkkelinkatu 4, 0500 Helsinki

"One Eye Tattoo Studio toimii sekä Helsingissä, että Kotkassa.

Tatuoijina toimivat One-eye Pete ja Helläkäsi-Jarva. Pojat arvostavat itsestäänselvyyksien kuten asiakaspalvelun, ammattitaidon ja hygienian lisäksi hyvää meininkiä ja rokkenrollia. Lävistyksistä vastaa Kotkan pääsä Matti."
Paradise Tattoo & Piercing

Keskiarvo (4.9):

5 arvostelua.
 Kalevankatu 4, Helsinki

"Tatuoinneista Paradisessa vastaa Kampin oma poika Kalle Koo, joka on työskennellyt tatuointien parissa vuodesta 1994. Häneltä onnistuu helposti ja varmoin ottein niin värilliset kuin musta-harmaa tatuoinnit. Mieliaiheena tietenkin pääkallot ja kaikenlaiset örrimöykyt. Mutta myös iloisemmat aiheet onnistuvat ilman hampaan kiristystä."
Raven Tattoo

Keskiarvo (5.0):

16 arvostelua.
 Kinaporinkatu 1 LH2, 00500 Helsinki

“Raven Tattoo on pieni ja ystävällinen tatuointistudio Kalliossa, aivan Sörnäisten metroaseman vieressä. Studio on avoinna ma-pe klo 11-17, sekä sopimuksen mukaan. Ajanvaraus ja tiedustelut paikan päällä studiolla tai sähköpostitse: raventattoohelsinki@gmail.com.

Raven Tattoo on jatkumo vuodesta 2012 Helsingin Alppilassa toimineelle Leandro Rossi Tattoo Studiolle.”
Ricky's Tattoo & Piercing

Keskiarvo (3.0):

4 arvostelua.
 Iso-Roobertinkatu 3-5, Helsinki

"Suomessa tatuointia on alettu harjoittaa kaupallisesti vuonna 1987, jolloin ensimmäinen virallinen tatuointiliike, Ricky's Tattoo, avattiin Helsingissä. Tätä ennen tatuointeja esiintyi lähinnä merimiehillä ja vangeilla."
Sinful Skin Tattoo

Keskiarvo (5.0):

8 arvostelua.
 Laivalahdenkaari 30, 00810 Helsinki

"Laadukas tatuointiliike Helsingin Herttoniemessä."
Sinister Ink Sisters

Keskiarvo (2.4):

4 arvostelua.
 Läkkisepäntie 13 00620, Metsälä, Helsinki

"Sinister Ink Sisters on vuonna 2011 avattu tatuointistudio Helsingin Metsälässä. Tatuoinnin suunnitteluun osallistuvat molemmat, niin artisti kun asiakaskin, näin saamme sinulle parhaan mahdollisen ja uniikin tuloksen. Teemme tatuointeja myös valmiista malleista, asiakkaan omasta mallista, korjaamme ja peitämme vanhoja tatuointeja."
Spellbound Tattoo

Keskiarvo (2.0):

21 arvostelua.
 Mannerheimintie 108, Helsinki
Spider's Tattoo

Keskiarvo (5.0):

3 arvostelua.
 Fredrikinkatu 67 E, 00100 HELSINKI

"Spider's Tattoossa on kansiot pullollaan mallikuvia, tule ja tsekkaa mieleisesi. Teen tatuointeja myös asiakkaan omista malleista, valokuvista ja Free hand:na 'koordinaattiesi' mukaan. Lisäksi peitekuvat ja vanhojen kuvien korjaus."
Tattoo Nation Helsinki

Keskiarvo (3.8):

5 arvostelua.
 "Liikkeemme sijaitsee Vaasankatu 4:ssä. Olemme avoinna Ti-Pe 12:00 - 20:00, La 10:00 - 16:00"
Tattoo Shop

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Lapinlahdenkatu 9, 00100 Helsinki

"Koska hintakyselyitä pienille tekstitatuoinneille tulee todella paljon

Teemme tekstejä ja muita yksinkertaisia kuvia jatkossa ilman ajanvarausta joka päivä. Eli näille pikkutatuoinneille ei tarvitse enää välttämättä varata erikseen aikaa, vaan teemme niitä muiden töiden ohessa aina kun liike on auki.

Myös lävistyksiä on kyselty paljon ja olemme nyt päättäneet ottaa ne takaisin tarjontaan. hintaan sisältyy koru.

Tatuointiaikoja isommille kuville löytyy vielä tällä hetkellä loppuvuodelle hyvin, joten tervetuloa kertomaan ideoitasi ja suunnittelemaan uusia kuvia!"
Tatuata

Keskiarvo (4.5):

12 arvostelua.
 Pursimiehenkatu 2, 00510 Helsinki

"Tatuoimassa Jarno, Tuppu, Gustav, Taneli, Antti ja Miila"
The Flower Shop

Keskiarvo (5.0):

2 arvostelua.
 Runeberginkatu 6, Helsinki

Tatuointiliike
Tretton Tattoo

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 Tunturikatu 17, 00100 Helsinki

"Kiireetöntä ja aina ystävällistä palvelua Töölössä. Olemme terveysviranomaisten hyväksymä studio rauhallisella paikalla Q-teatteria vastapäätä. Sinun ideasi taiteeksi muovaavat päätyönään tatuoivat Vivian ja Marko."
Tricky Trips Tattoo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki

"Teemme pitkällä työkokemuksella yksilöllisten kuvien suunnittelua ja tatuointia sekä vanhojen tatuointien korjaamista ja peittämistä. Panostamme hygienaan, luotettavuuteen ja laatuun. Voit tuoda oman kuvan tai idean ja teemme siitä sinulle tatuoinnin. Käytössäsi on myös kuvakansiot, joista saatat löytää mieleisesi kuvan joko sellaisenaan tai modifioituna. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa: Itämerenkatu 8 00180 Helsinki"
Tumppu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Neljäs linja 22, Helsinki

Tatuoija-lävistäjänä ja yrityksen johtajana toimin minä, Tumppu. Olen tehnyt tätä työtä jo yli 13:sta vuoden ajan ja minulla on ollut yrityksiä ympäri Suomea, sekä myös muissa Pohjoismaissa. Työni teen nykyään lähinnä ajanvarauksella, niin pystyn suunnittelemaan työni etukäteen ja keskittymään asiakkaaseeni yksilöllisesti. Työskentely rauhassa, ilman häiriötekijöitä takaa myös parhaan lopputuloksen. Palvelua saa molemmilla kotimaisilla kielillä, samoin kuin englanniksi. Teen myös kotikäyntejä.
Ty's Tattoo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Vuorikatu 12 M7, 00100 Helsinki (Kaisaniemen metrohallissa)

"Työtilani sijaitsee La Chica liikkeessä, Kaisaniemen metrohallissa, Fennia korttelissa."
Vida Loca Tattoo

Keskiarvo (3.4):

13 arvostelua.
 Lapinlahdenkatu 23, Helsinki

Liikkeestä löytyy tuhansia malleja sekä henkilökohtainen suunnittelu kuuluu asiaan. Olemme tehneet tatuointeja yli 15 vuoden ajan. Vain uusimmat ja parhaimmat käytännöt kiinnostavat. Meidät on palkittu useissa alan tapahtumissa esimerkiksi sekä vuoden 2004 että vuoden 2005 parhaana tatuoijana. (entinen New Wave Tattoo)
VooDoo Tattoo

Keskiarvo (4.3):

8 arvostelua.
 Leikosaarentie 15, Helsinki

"Tervetuloa elävöittämään ihosi uuteen loistoon tatuointien merkeissä. Meiltä saat myös lahjakortteja esim. syntymäpäivälahjaksi. Lahjakortti on myös oiva lahjaidea Joulupukin konttiin. Galleria-sivulta löydät kuvia jo tehdyistä töistä ja paikanpäältä löytyy malleja jokaiseen makuun. Myös jos sinulla on omia ideoita tai valmis kuva mielessäsi, voimme työstää niitä yhdessä."
Wolf Tattoo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Artist Tomppa, Tatuoinnit ammattitaidolla ja kokemuksella. Siihen aikaan kun Suomessa ei vielä ollut mahdollista hankkia tatuontikonetta, tein tatuointeja käsin. Koneella olen tehnyt kuvia vuodesta 2000 lähtien. Satoja mallikuvia, tatuointien suunnittelua, kuvien korjailua"
Zombie Tattoo

Keskiarvo (3.5):

7 arvostelua.
 Eino Leinon katu 10, 00250 Helsinki

"Zombie Tattoo on uusi custom-tatuointeihin erikoistunut studio Helsingissä. Studio löytyy osoitteesta Eino Leinon katu 10, 00250 Helsinki, joten tule tutustumaan ja keskustelemaan ideoistasi! Kaikki tatuoinnit tehdään ammattitaitoisesti ja puhtausstandardien mukaisesti. Tatuointeja ei tehdä päihtyneille eikä alle 18-vuotiaille."