Gigantti arvostelun kommentointi

19.6.2014
Asiakaspalvelu


Tapahtui 19.6.2014 n. klo 11.15 Gigantti Vantaa

Olin tilannut tyttäreni ylioppilaslahjaksi Markantalosta Samsung Galaxy S5 puhelimen ja suojakuoret. Väri ei miellyttänyt, joten palautin ne Giganttiin, ajatuksena vaihtaa väriä. Samalla ajattelin hankkia nuorimmalle tyttärelleni Iphone/Ipad seinälaturin, koska vanha oli rikki.

No latureita ihmetellessä, totesin niitä olevan montaa sorttia, joten kysymään apua myyjältä. Huomasin yhden nuorehkon sliipatun myyjän ”vapaana” (ei sitten kuitenkaan ollut), joten kysymään, että mitähän eroa noilla eri latureilla on, kun on 1000mA ja 3100mA ja siltä väliltä, johon myyjä totesi: ”joo, kaikilla voi ladata Iphonea ja Ipadiä, johon esitin lisäkysymyksen, johon hän ilmoitti, että meillä on kylläkin ”vuoronumerosysteemi”. Se tuli kuin ruoskan sivallus vasten kasvoja tai ainakin se siltä tuntui. Totesin vain hölmistyneenä ”i am sorry” ja käännyin kannoillani. En ollut tätä ”vuoronumerosysteemiä” itse huomannut, joten pahoittelut siitä. Sen verran kalseasti tämä myyjä asian kuitenkin esitti, että paska fiilis tuli, joten kaupanteko tyssäsi siihen, puhelinkin jäi hyllyyn ja poistuin kassan kautta, ottaen rahat palautetusta puhelimesta ja kuoresta. Ymmärrän vuoronumeron hyvin, mutta kun en ollut sitä huomannut ja myyjä käsitteli minua, kuin olisin tullut häiritsemään hänen työpäiväänsä ja samalla syönyt hänen eväät. Taisi myyjällä olla hieman kireyttä ja tupakalle kiire, koska saman oloinen kaveri ilmestyi heti lähdettyäni lastauslaiturille savuille. Taitaa olla kuukausipalkalla, koska on aikaa käydä ”nortilla” kesken työpäivän. Olen harvoin asioinut itse liikkeessä, koska suosin nettiostoksia. Aikaisemmin käydessäni en ole huomannut vuoronumeroa ja olen saanut hyvin apua ja palvelua tai sitten vuoronumero koskee vain tiettyä osastoa. Kyse ei ole tästä vuoronumerosta itsestään, vaan miten myyjä käsittelee asiakasta ja miten asian esittää. Olisiko ollut liikaa, jos myyjä olisi sanonut esimerkiksi, että ”anteeksi herra, palvelen teitä hetken kuluttua, jos vaikka ottaisitte tuolta vuoronumeron, kun meillä on tässä hieman ruuhkaa.” tms.

Onneksi vieressä oli Expertin liike, jossa minua palveltiin auliisti ja ystävällisesti heti ovesta sisään päästyäni. Eikä puhelimen hinta ollut kuin 6 euroa kalliimpi kuin Gigantissa. Ei jonoa, ei pahantuulista myyjää. Mietin Expertiltä lähtiessäni, että 6 euroa hyvästä ja asiakasläheisestä palvelusta varsinkin, kun ostosten hinta on kuitenkin reilusti yli 700 euroa, on todella pieni. Arvostan palvelua enemmän, kuin hintaa, toki rajansa kaikella. Tein päätöksen, että Gigantista ostan vain, kun on pakko.

Kiitos Expert hyvä fiilis, Gigantti…hmm…..ei niin hyvä fiilis!


7 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu