Gigantti arvostelun kommentointi

14.5.2014
Ei ikinä enää sanoo Naisasiakas


Tänään vein läppärin huoltoon, kuten oli ohjeet puhelimessa putiikin puolelta annettu. Kaksi huollon kaveria alkaa räkyttää takaisin kaikista kommenteistani. Asiakasta syytetään, ala-arvoisuuksia puhutaan, vartija kutsutaan paikalle kuulemaan,kaikki väitteeni yritetään kumota ja kääntää kaikki sanomani negatiiviseksi.

Pyydetään postumaan tai parantamaan tapoja. Välipuhelu huoltonumeroon aiheuttaa supinaa ja kuulen kuinka myyjä sanoo, että asiakasnumeroni kohtaan pitää laittaa kysymysmerkki jos sattuu soittamaan. Varakone luvataan toimittaa kahden viikon huollolle, koska sellainen oli luvattu aikaisempien soittojen aikana. Lupasivat tyhjentää jonkin liikkeen koneen kahden viikon huoltoa varten (Pitkin hampain).

Mieheni käy laitteen noutamassa ja pakettiin on liimattu n. 400 euron lasku sijaiskoneesta, joka on täysin avaamaton ei siis liikkestä kokoonlaitettu, kuten lupasivat tehdä. Mistään hinnasta ei ollut puhetta koko aikana...Jätkät saivat mut lopulta kyynelehtimään. Arvaa pyysikö kukaan anteeksi. Ei. Se ei kuulu GIGANTIN asikaspalveluun.Täyttä skeidaa koko asiakaspalvelu paitsi se kaveri, jolle soittelin aikaisempina kertoina. Fiksu ja asiantunteva vaikka puhuikin aksentilla toisin kuin nämä hel....Ei ikinä enää tuohon puljuun. ja muista kommenteista päätellen surkeaa on ollut muillakin.


8 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu