Gigantti arvostelun kommentointi

23.4.2014
Ongelmatilanteissa asiakas voi olla väärässä


Tilasin Gigantista kännykän ja oheistuotteita. Kännykästä tuli kohta ilmoitus, että se on haettavissa liikkeestä. Olin iloinen nopeasta ja hyvästä palvelusta. Annoinkin heille hyvää palautetta.

Muista kolmesta tuotteesta ei alkanut kuulua. Laitoin Gigantille sähköpostikyselyä parin viikon päästä. En saanut vastausta. Laitoin seuraavana päivänä. En saanut vastausta. Laitoin seuraavana.

Sitten tuli vastaus odottaa postia vielä. He kun eivät olleet pyytäneet lähetyksiin Postin pakettitunnuksia, joten eivät tienneet, missä paketit olivat. Varmoja olivat, että tulevat kyllä vielä.

Kysymykseen, saanko korvaavat tilalle, jos ei ala pian postissa näkyä, sain vastauksen, etteiväthän he ole tietoisia, vaikka lähetys olisi jo minulla, sillä pakettitunnuksia ei ollut käytetty. Tiesin, että vastaus rikkoi lakia onneksi ja vetosin siihen ja kerroin, että olin maksanut tuotteet, joten minun kuuluu ne saadakin. En saanut vastausta ollenkaan.

Lähetys ei koskaan saapunut. Pitkällisen soitto- ja sähköpostittelun jälkeen he vaivoin suostuivat antamaan sen rahana, mitä olin maksanut. Sain myös haukkuja, joista kysyin, mistä nämä tulevat. En saanut vastausta.

Giganttia voi suositella liikkeenä, mistä ostaa jotain, minkä sillä hetkellä jo näkee, voi kaikki olla hyvin. Myymälöissä kasvokkain hyvä asiakaspalvelu muissa kuin ongelmatilanteissa. Itse en vain enää osta, sillä luottamus meni. Ennen huonoja kokemuksia olisin arvioinut hyvin.


8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu