Hostingpalvelu.fi arvostelun kommentointi

24.1.2014
Tekniikka pelaa


Olin pitkään asiakkaana ja hyvin tyytyväinen palveluun. Teknisesti palvelu oli hyvin toteutettu ja muutamassa pikkubugissa asiakaspalvelu vastasi nopeasti ja oli asiantuntevaa.

Asiakassuhteiden ylläpidossa henkilökunta ei ole yhtä ansioitunutta. Minulla oli kahden pienyrityksen vähäliikenteiset (n. muutama sata Mb/kk) kotisivut ja yksi sähköpostiosoite samassa hallintapaneelissa. Maksoin palvelusta n. 100e/vuosi. Tee se itse tyyppisessä ulkomaalaisessa palvelussa olisi selvinnyt parilla kympillä, mutta arvostan hyvää palvelua.

Yllättäen ylläpito otti yhteyttä ja pyysi minua jakamaan tilini kolmeksi eri tiliksi, joka luonnollisesti myös olisi nostanut palvelun hintaa hiukan. Ylläpito kertoi, että eri yritysten kotisivuja ei saanut pitää samassa tilissä. En ole tietokoneihmisiä ja olin tyytyväinen palveluun, joten tarjouduin maksamaan pyydetyn lisähinnan välttääkseni tarpeettoman vaivannäön, joka olisi syntynyt tilien perustamisesta, nimipalvelimien päivityksestä, tiedostojen siirrosta ja vastaavasta.

Jostain syystä raha ei kelvannut Hostingpalvelulle. Tarjouduin maksamaan tilin uudelleenjärjestelystä, koska en olisi ehtinyt viettää päivää tietokoneen ääressä tiedostoja siirrellen, mutta sekään ei ollut mahdollista. Olin rikkonut sääntöjä ja minun olisi pitänyt itse järjestellä tilini heille mieluiseen järjestykseen.

Ei auttanut kuin istuuntua alas ja ruveta töihin. Samalla vaivalla tosin järjestin kotisivuni toiseen Webhotelliin ja maksan palvelusta nyt hiukan vähemmän vuosittain. Kohtuullisesta lisähinnasta he hoitivat myös suurimman osan siirrosta puolestani.

Jokseenkin ailahtelevasta ja valtionhallintoa muistuttavasta asiakaspalvelusta huolimatta Hostingpalvelu on teknisesti hyvä ja asiantunteva webhotelli, johon olin pitkään tyytyväinen.


10 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Hostingpalvelu.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu