Tattoo Studio Black Arts arvostelun kommentointi

19.8.2013
Hyvä mesta ei valittamista...


oon ottanu sieltä useemman leiman ja ne on saanut kehuja muiltakin Kylän tatuoijilta joten en nää syytä miksen jatkais paikan käyttöä. Ymmärrän että kaikki mokaa joskus ja hinta on neuvoteltavissa mutta onha noi muutkin NS isot nimet treen alueella tehny huonoa jälkeä. Leiman ottamiseen kuuluu riski se onnistuu tai ei, kerta ja vainaa touhua ku kumittaa ei voi. Mulle jokainen leima on onnistunu ja vaikka niitä on tehty herkille aluille niin ei oo tarvinu itkua vääntää. heli osaa hommansa. Leimassa pitää muistaa että sitä ei katsota suurennus lasilla ja leimaa ei oteta muita ihmisä varten vaan itseään varten. tämä ymmärrys tunttuu puuttuvan täältä saitilta kokonaan. Mutta ei hätää mulle ainakin paremmin aikoja tiedossa kun muutama nirppanokka on poissa ku ei saaneet vitosella koko selan kuvaa.


3 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Eräs Asiakas
9.12.2013 17:10
  (IP-lokaatio: Porvoo, Finland)
Onhan se hyvä että tuolla Black Artsilla on tyytyväisiäkin asiakkaita. Silmääni pisti tuolla kommentissa kohta, jossa luki, että leimaa ei katsota suurennuslasilla ja että se otetaan itseään eikä muita varten.

Mun kuva oli (nyt jo onneksi korjattu muualla, siksi puhun imperfektissä) sen verran iso, että sitä ei tarvinnut katsoa suurennuslasilla huomatakseen, että se ei ole hyvä. Ja nimenomaan, kun se kuva pitäisi tehdä mua varten ja mun toiveiden mukaisesti, niin miksi musta sitten tuntui että Heli teki sen ikään kuin itseään varten eikä kuunnellut mun toiveitani. En ollut kuvaan ollenkaan tyytyväinen, sanoi muut mitä hyvänsä. Kaikista eniten harmitti Helin välinpitämätön reaktio annettuun reklamaatioon. :(
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Tattoo Studio Black Arts arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu