Rentalcars.com arvostelun kommentointi

20.7.2013
Kokemus AVIS-vuokraamosta Firencen lentokentällä


Hyviä kokemuksia:
Ei sama merkki, mikä oli varattu, mutta vähntään vastaava auto tilalle.
Vähemmän hyviä kokemuksia:
1) Olisi voinut mainita tai näyttää, että auto oli kolhittu - en itse lähtöhetkellä huomannut. Kolhun huomaaminen matkalla aiheutti matkalla turhaa huolta.
2) Vuokrauspaikkaan takaisin löytäminen oli äärimmäisen hankalaa, ei onnistunut edes käytössä olleella Suomesta tuodulla navigointilaitteella. Pitkän etsimisen ja paikallisilta saadun opastuksen perusteella pääsimme oikealle kadulle/tielle, mutta olimme silti ajaa ohi, koska vuokrauspisteille ei ollut opasteita kadun reunassa. Tästä kaiksesta pitkä miinus!Tarkka alueesta lähtiessä annettu kartta olisi ollut paikallaan!
3) Koska takaisin tullessa auton tulee olla tankattu, olisi voinut myös etukästeen mainita, että tankkauspisteitä löytyy ihan vuokrauspisteen vierestä. Nyt meni kohtuuttomasti aikaa etsiä tankkauspaikkaa muualta.
4) Etukäteen oli netistä tulostetuissa papareissa mainittu, että vuokraushinta sisältää tiemaksut. Kun en tiedä muita tiemaksuja kuin moottoritiemaksut, oletin, että ne sisältyvyivät vuokraan. Vaan eivätpä sisältyneet! Mistähän mahtoi olla kysymys?



2 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Rentalcars.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu